niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ آهان درست فهمیدی. همون جا که گرین کارت می دن از كي تا بحال اونجايي؟ خوشبحالت من خيلي دوس دارم برم امريكا لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ از كي تا بحال اونجايي؟خوشبحالت من خيلي دوس دارم برم امريكا تقریبا 2 ساله. ولی من دلم خیلی تنگ شده 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ تقریبا 2 ساله.ولی من دلم خیلی تنگ شده چطوري رفتي آمريكا؟ كدوم شهري؟:icon_pf (34): من چقدر سوال دارم از تو بپرسم مهناز:icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ چطوري رفتي آمريكا؟كدوم شهري؟:icon_pf (34): من چقدر سوال دارم از تو بپرسم مهناز:icon_pf (34)::icon_pf (34): با هواپیما ایالت مریلند چقدر سئوال داری؟ لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ با هواپیما ایالت مریلند چقدر سئوال داری؟ هرچقدر فكر كني مهناز:icon_pf (34): يه عالمه:icon_pf (34): من امشب اعصابم خورده ناراحتم،يه امشبه رو بيخيال سر به سر گذاشتن با من بشين حيف كه جاش نيست حرف بزنم،وگرنه يه دل سير واست ميگفتم:w00: لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ سلام اذر و مهناز جان به به سلام به مريم خانوم خوبي عزيزم خوش اومدي آمدي جانم بقربانت ولي حالا چرا:w00::w00:من شعر گفتم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مریم. آذر اعصاب نداریا :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مرسی به خدا درس دارم فقط میتونم شبا بیام 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه عزیزانم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ جمعتون جمع بود گلتون که من باشم کم بود که اوومدم:ws2: لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ دخترا:rose: شبتون بخير و خوشي:w36: من برم كه بايد صبح زود بيدار بشم:shad: مهناز،مريم ،مينا : شبتون قشنگ:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده