MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ آهان!! حس کل کلم نمیاد باهات!! باشه!! تو راست میگی!! برو خوش باش. لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مینا شما یه جور خاصی، خاص هستی واقعا!!! یعنی چجوریم.... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ کلا جورهای خوبی هستی!!! فقط توپست هات شکلک خالی زیا استفاده میکنی!! لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ منم نخواستم لا کسی کلکل کنم...چون الان اصلا حسشو ندارم.......شب همگی خوش 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها مینا چقد مظلوم شده!!! تو تقویم باید ثبت بشه!!! لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ چیه؟دلت برام سوخته که میخوای اسممو ثبت کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تو چقد مظلوم شدی.....!! چی شدی یهو آخه..؟؟؟!! لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ گفتی حوصله کل انداختن و نداری منم دارم مراعات میکنم که دوباره روح نشی از دستم ناراحت شی 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ خب حس کل نیست!! حس گپ زدن که هست....!!! لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ محمد حسین.....خسته نشدیییی...چقدر امتیاز میدی.....نصف امتیارای من و تو دادی:ws2: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ راستی تو خودتو کامل معرفی نکردی هاااااااا....اون دفه از زیرش در رفتی 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ در نرفتم!! وقت نشد!! من محمد حسین خان هستم!!! ترم 4 مهندسی شهرسازی دانشگاه هنر تهران میخونم!!! با معمرا هم یمونه خوبی ندارم(این آخری اخلاقی بود) لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مگه ما معمارا چه هیزم تری بهت فروختیم؟!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده