niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ شماها تا كي بودين؟:ws2: مشهد كه اينترنتش خراب شد ســــــــــــــــــلام روز بخير:icon_pf (44)::icon_pf (44): البته 1ساعت ديگه ميرم كلاس دارم:icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام آذر. خوبی؟ چه خبر؟ سلام مهناز جون اين چه وقت اومدنه؟:w00::w00: چرا اينقدر دير؟:w00::w00: كلاس داشتي؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): راستي عصرت بخيررررررر لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مهناز جون اين چه وقت اومدنه؟:w00::w00:چرا اينقدر دير؟:w00::w00: كلاس داشتي؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): راستي عصرت بخيررررررر چرا می زنی؟ نه کلاس نداشتم. دارم تاپیک می رنم. البته فکر کنم تو مهندسان دیده باشی. همون دارن می ذارم اینجا. 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ چرا می زنی؟نه کلاس نداشتم. دارم تاپیک می رنم. البته فکر کنم تو مهندسان دیده باشی. همون دارن می ذارم اینجا. نه من مهندسان فقط ميرم هر روز امتيازام رو خرج ميكنم و ميام چي هست؟:ws52: لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر تمام معمار های گل... سلام سلام ابراهيم؟:icon_pf (44)::icon_pf (44): خوبي روزت بخير و خوشي:w16: عيدتم مبارك باشه:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر تمام معمار های گل... سهلام. خوبی؟ نه من مهندسان فقط ميرم هر روز امتيازام رو خرج ميكنم و ميامچي هست؟:ws52: برو ببین .... نمی گم دلت آب شه 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سهلام. خوبی؟ برو ببین .... نمی گم دلت آب شه گيـــــــــــــه كنم؟:ws44::ws44: اينجارو آب ور ميداره هااااااا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام سلام ابراهيم؟:icon_pf (44)::icon_pf (44): خوبي روزت بخير و خوشي:w16: عيدتم مبارك باشه:icon_gol: عید تو هم مبارک لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سهلام. خوبی؟ برو ببین .... نمی گم دلت آب شه ممنون تو. خوبی لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ گيـــــــــــــه كنم؟:ws44::ws44:اينجارو آب ور ميداره هااااااا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): گریه نکنننننننننن نمونه کار های دانشجویان خارج از ایران( ماکت، شیت بندی....) لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ یهنی چی؟ حوصله ام سر رفت خوووووو:icon_pf (34)::icon_pf (34): جاي مرتضي و محمدحسين خالي:ws3: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده