MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ بقیه هم خودشونو معرفی کنن دیگه....!! فقط دعوا نکنید که کی زودتر بگه!! لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ فامیلیم سخته... همه می گفتن: مهناز ه....... استاد، دمهری. کلا تابلو می شدم همه جا. خب خوندم دیگه. از اونجایی که می دونم باهوشی خودت فکر کن. ساعت ما 8.5 ساعت ار ایران عقب تره! نصف شبی وقت گیر آوردی 20 سوالی می پرسی بقیه هم خودشونو معرفی کنن دیگه....!! فقط دعوا نکنید که کی زودتر بگه!! راس می گه لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ کانادا یا آمریکا هستی مهناز!! کدومش؟ لس آنجلس یا تورنتو؟ لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ محمد حسین کو مرتضی؟ واقعا منو نمی بینی ، بابا من همین الان پست زدم که عجب لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مینا..19 سالمه..دانشجو معماری کاردانی.ترم 4..معدل 48/17 داشگاه تهران....................حالا شما ها 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ نصف شبی وقت گیر آوردی 20 سوالی می پرسی راس می گه این فقط یکی بود...اونم که توش موندی. خب از مرتضی شروع می کنیم. مرتضی جان شروع کن. 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مریم متولد 1369 ترم 4 معماری دانشگاه تهران غرب مجرد تهران زندگی می کنم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مینا..19 سالمه..دانشجو معماری کاردانی.ترم 4..معدل 48/17 داشگاه تهران....................حالا شما ها واییییییییییی دانشگاه تهران. خوش به حالت. 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ این فقط یکی بود...اونم که توش موندی. خب از مرتضی شروع می کنیم. مرتضی جان شروع کن. بابا از اول تا الان این دفعه 18 که من دارم خودمو معرفی می کنم . مرتضی ترم 6 شهرسازی . دانشگاه آزاد . 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من با مریم همکلاس و هم دانشگاهیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ بابا از اول تا الان این دفعه 18 که من دارم خودمو معرفی می کنم . مرتضی ترم 6 شهرسازی . دانشگاه آزاد . فایده نداره. کامل توضیح بده لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ فایده نداره. کامل توضیح بده اهان ببخشید . مجردم :ws28: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اهان ببخشید . مجردم :ws28: :ws28: لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اره بچه ها اون دوست منه دوسش دالمممممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده