*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من قصدم فقط سرکوب بود.....همین:ws2:امیدوارم حرفام و جدی نگرفته باشین 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی چرا همش به من می گی روح؟ برای اینکه همش یه دفعه غیب میشی . خوب چه مقطعی هستید مرتضی؟ من کارشناسی ( مهندسی ) ، ترم 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ برای اینکه همش یه دفعه غیب میشی . من کارشناسی ( مهندسی ) ، ترم 6 آهان. از اون لحاظ. بابا من یه سر دارم و هزار سودا ... لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی نگفتی امتحانات شروع شده؟ نه هنوز از 22 شروع میشه . ما امتحان به اون صورت نداریم چون هر ترم نصف واحدامون عملیه . لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ :JC_thinking:ما اینجا تاره واردیم محمد حسین....اینجا ادم واقعا گیج میشه لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اره همین عملیا رست ادمو می کشه 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ ولی از حق نگذریم رشته هامون چشم در میاره...بس که یا کله تو پروژه ایم 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ من فردا میام دانشگاه بقیشو می کشم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مهناز جون تو چرا ساکتی؟ چی بگم خب؟ از اول بیام خودمو معرفی کنم؟ لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ هیشکی به جز منو مینا نیست؟؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اره چی میشه مگه مهناز جون بگو؟ لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مینا تعجب کردی؟ من فکر کنم داره نقشه می کشه:ws2: 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی لفتی؟ قهل نکون؟ باسه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده