maryam*arch 1022 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 ببین مرتضی هر کی رشتشو دوست داره تو به رشته توهین می کنی ما می تونیم از هم چیزای بهتری یاد بگیریم 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 عزیزم. پسرا کوتاه نمی یان! صبر کنین . محمد حسین این دوستای مهمارمون ظاهرا ناراحن شدن . نظرت چیه بریم . 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 عزیزم. پسرا کوتاه نمی یان! خواهش می کنم ازت محمد حسین مهناز تو یه چیزی بگو چی بگم آخه... بچه نیستن که... اوکی!! من نتم خیلی سرعتش پایینه!! برا همین یکم عقب تر میوفته پست هام!! 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 ببین مرتضی هر کی رشتشو دوست دارهتو به رشته توهین می کنی ما می تونیم از هم چیزای بهتری یاد بگیریم باور کن نه من نه محمد حسین قصد توهین به رشته رو نداریم . فقط یه شوخی سادست همین .
maryam*arch 1022 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 باشه شوخی قبوله اقای شهرساززززززززززززززززززززززززززز:ws2: 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 والا تا اونجا که من یادم میاد، ما توهینی نکردیم! ولی اگه چیزی رو بد برداشت کردین ()، من به نوبه خودم عذر خواهی میکنم! 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 مرتضی من نگفتم برید باشه . رفتن؟ نخیر ، هستیم باشه شوخی قبوله اقای شهرساززززززززززززززززززززززززززز:ws2: والا تا اونجا که من یادم میاد، ما توهینی نکردیم!ولی اگه چیزی رو بد برداشت کردین ()، من به نوبه خودم عذر خواهی میکنم! همچنین . در ضمن تایید میشه !!! :w16: 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 باشه شوخی قبوله اقای شهرساززززززززززززززززززززززززززز:ws2: یعنی تا الان فکر میکردید ما جدی این حرفا رو میگفتیم؟!!:jawdrop: این تاپیک فقط برا همکاراس! و هیچ منظوری ندارن بچه!! همونطوری که حرف های بعضا توهین آمیز شما رو ما جدی نمیگرفتیم!! چون واقعا همه چی رو به حساب شوخی میگذاشتیم!!!
ارسال های توصیه شده