Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 یعنی بحث نکنیم مرتضی باشه؟ وا ، ولی ما بجث نمی کنیم داریم تبادل نظر می کنیم . آنی مهناز کو؟ بابا مهناز همین جاست فقط چون ماده نیست نمی بینیش ولی اون می بینه شما رو . مگه نمی دونی مهناز تو کار روحه .
*mini* 37778 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 آنقدر زندگی ابدی نیست که بتوان مهربانی را به فردا موکول کرد...
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 جوابمو ندادی مرتضی؟؟؟ وا جواب چیو ندادم ؟؟ گفتم که بجث نمی کنیم . داریم تبادل نظر می کنیم .
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 شما برو شهر او بساز...فقط پارازیت می ساری.....طراحی ربطی به تضاد پستی نداره ببین من واقعا هیچی از حرفات متوجه نمیشم!! چیزای خاصی رو به هم مربوط میکنی!! اهههههههههههههههههههههههههههههه یکی اینجا نیست حرف بفهمه؟:w00: 2 نفر هستن!! معلومه...معماری وارد شدن بهش الکی نیست..هر کسی و راه نمی دن....فقط ما ها رو راه میدن...چون رزنگتر و باهوش تر بودیم:w16: والا من که اصلا تو انتخاب رشتم معماری نزدم!! چون از تحصیلات دانشگاهیش متنفرم!! از هم کلاسی بودن با کسایی که از زور روزگار و استاد کار میکنن و اون هم برای نمره!!
maryam*arch 1022 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 مرتضی هر کی رشتشو دوست داره و دلیلشم به خودش مربوطه پس بهتر نیست به انتخاب های همدیگه احترام بزاریم؟ دوست دوست باشه؟
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 نمی دونممهناز جان کجایی گلم؟ هستم.:icon_pf (44): آنی مهناز کو؟ اینجام.:ws2: وا ، ولی ما بجث نمی کنیم داریم تبادل نظر می کنیم . بابا مهناز همین جاست فقط چون ماده نیست نمی بینیش ولی اون می بینه شما رو . مگه نمی دونی مهناز تو کار روحه . باز این گیر داد به من.:w00:
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 مرتضی هر کی رشتشو دوست داره و دلیلشم به خودش مربوطه پس بهتر نیست به انتخاب های همدیگه احترام بزاریم؟ دوست دوست باشه؟ بله کاملا حق با شماست . ولی ما که به شما بی احترامی نکردیم . ؟؟؟
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 مرتضی حوصلم سر رفت اینجا!! حال نمیده دیگه! میرم فعلا!! اگه سر و سامون گرفت یه ندا بده دادا!
ارسال های توصیه شده