maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ محمد حسین جان مرسی از راهنماییت لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم مهناز جان کجایی گلم؟ لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی بحث نکنیم مرتضی باشه؟ وا ، ولی ما بجث نمی کنیم داریم تبادل نظر می کنیم . آنی مهناز کو؟ بابا مهناز همین جاست فقط چون ماده نیست نمی بینیش ولی اون می بینه شما رو . مگه نمی دونی مهناز تو کار روحه . لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ آنقدر زندگی ابدی نیست که بتوان مهربانی را به فردا موکول کرد... لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ جوابمو ندادی مرتضی؟؟؟ وا جواب چیو ندادم ؟؟ گفتم که بجث نمی کنیم . داریم تبادل نظر می کنیم . لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ شما برو شهر او بساز...فقط پارازیت می ساری.....طراحی ربطی به تضاد پستی نداره ببین من واقعا هیچی از حرفات متوجه نمیشم!! چیزای خاصی رو به هم مربوط میکنی!! اهههههههههههههههههههههههههههههه یکی اینجا نیست حرف بفهمه؟:w00: 2 نفر هستن!! معلومه...معماری وارد شدن بهش الکی نیست..هر کسی و راه نمی دن....فقط ما ها رو راه میدن...چون رزنگتر و باهوش تر بودیم:w16: والا من که اصلا تو انتخاب رشتم معماری نزدم!! چون از تحصیلات دانشگاهیش متنفرم!! از هم کلاسی بودن با کسایی که از زور روزگار و استاد کار میکنن و اون هم برای نمره!! لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی هر کی رشتشو دوست داره و دلیلشم به خودش مربوطه پس بهتر نیست به انتخاب های همدیگه احترام بزاریم؟ دوست دوست باشه؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ نمی دونممهناز جان کجایی گلم؟ هستم.:icon_pf (44): آنی مهناز کو؟ اینجام.:ws2: وا ، ولی ما بجث نمی کنیم داریم تبادل نظر می کنیم . بابا مهناز همین جاست فقط چون ماده نیست نمی بینیش ولی اون می بینه شما رو . مگه نمی دونی مهناز تو کار روحه . باز این گیر داد به من.:w00: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی هر کی رشتشو دوست داره و دلیلشم به خودش مربوطه پس بهتر نیست به انتخاب های همدیگه احترام بزاریم؟ دوست دوست باشه؟ بله کاملا حق با شماست . ولی ما که به شما بی احترامی نکردیم . ؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ خواهش می کنم ازت محمد حسین عزیزم. پسرا کوتاه نمی یان! لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ وقتی تموم شد بگین بیام:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مهناز تو یه چیزی بگو چی بگم آخه... بچه نیستن که... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی حوصلم سر رفت اینجا!! حال نمیده دیگه! میرم فعلا!! اگه سر و سامون گرفت یه ندا بده دادا! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده