MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ شما که حتی طرح زدنم بلد نیستین...چه برسه به شهر ساختن بدبختی ما همینه دیگه!! فرق طرح زدن رو با برنامه ریزی شهر یا طراحی شهر نمیدونید!! مهناز جان هستی؟؟؟؟ مهناز همونیه که تو کار روح و ازین حرفا بود؟!! جوابت و گرفتی......ضایع شدی نچسبونش به ما تو چی می گی این وسط؟:w00: آدم با بالاسریش اینجوری حرف نمیزنه!! تقدیم به او که به رسم جاده ها دور است اما با رسم دل با او هیچ فاصله ای نیست:icon_gol: یهو این وسط!!!؟ لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بسه بچه ها دعوا نکنید حالا اشتی لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ بسه بچه ها دعوا نکنید حالا اشتی بائشه... بیاید با هم مهربون باشیم.:w36: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ شما به جای شهر سازی باید مکانیک می خوندی محمد حسین لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ بسه بچه ها دعوا نکنید حالا اشتی بائشه... بیاید با هم مهربون باشیم.:w36: باشههههههههههه ببینم شماها با خودتونم دعوا می کنید ؟؟؟؟ کی با کی باید آشتی کنه ؟ لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی اینا چی میگن!!؟ هر پستشون با پست قبلیشون در تضاده!!! واقعا دلم میسوزه براشون!! و برای مردمی که اینا میخوان براشون مثلا طرحی کنن!! هرچی هم که ما حرمت ها رو حفظ میکنیم، بعضیا همینجوری...!! ای بابا!! 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ باشهههههههههههههههههههههههههآشتی لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ شما به جای شهر سازی باید مکانیک می خوندی محمد حسین خیر از جوونیت ببینی که مهماری پیشنهاد ندادی :icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ هر روز فاتحه میخوانم برای رویاهای از دست رفته ام 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ ببینم شماها با خودتونم دعوا می کنید ؟؟؟؟ کی با کی باید آشتی کنه ؟ منم نفهمیدم!! خودشون با هم دعوا میکنن بعد با هم آشتی میکنن یهو!!! شما به جای شهر سازی باید مکانیک می خوندی محمد حسین بازم حرفی که ربطی نداشت!! لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی اینا چی میگن!!؟ هر پستشون با پست قبلیشون در تضاده!!! واقعا دلم میسوزه براشون!! و برای مردمی که اینا میخوان براشون مثلا طرحی کنن!! هرچی هم که ما حرمت ها رو حفظ میکنیم، بعضیا همینجوری...!! ای بابا!! شما برو شهر او بساز...فقط پارازیت می ساری.....طراحی ربطی به تضاد پستی نداره 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اقا مرتضی با شما هستم بیاین اشتی کنیم کل کلا خیلی دیگه لوس شد 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اهههههههههههههههههههههههههههههه یکی اینجا نیست حرف بفهمه؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ خیر از جوونیت ببینی که مهماری پیشنهاد ندادی :icon_pf (17): معلومه...معماری وارد شدن بهش الکی نیست..هر کسی و راه نمی دن....فقط ما ها رو راه میدن...چون رزنگتر و باهوش تر بودیم:w16: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اقا مرتضی با شما هستم بیاین اشتی کنیمکل کلا خیلی دیگه لوس شد خوب من که قهر نیستم ؟ لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ خیر از جوونیت ببینی که مهماری پیشنهاد ندادی :icon_pf (17): اینجور جاهاس که مشخص میشه طرف از رشتش خوشش میاد!! هر روز فاتحه میخوانم برای رویاهای از دست رفته ام منظورت طراحی هایی هست که نتونستی پیادش کنی؟؟!! ببین جملاتت زیباس البته بعضیاش!! تاپیکای مناسبی هستش تو انجمن!! حیفه اینجا میذاری تو تالار معماری!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده