maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من اناستازیا هستم نه زبل خان نه مینا؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی خیلی کارتون نگاه می کنی نه!!!!؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ مینا کجایی؟/؟؟؟؟؟؟:w00: خودت نمیتونی جواب بدی؟!! خوب چی شد؟ باید از دوستان معمار پرسید!! شرا داد میزنی ؟ خوب اگه اینجا نیست حتما فرار کرده شایدم روح بازی خیلی خوش می گذره :w16: تایید میشه!! فکر کنم تو اقای شهررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسازززززززززززززززززززززززز من منظورتو متوجه نشدم!!! مرتضی تو متوجه شدی؟؟!! ما اینجا ما اونجا ما همه جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و در واقع شما هیچ جا!! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی می ری بیرون یا پرتت کنیم بیرون؟:167: لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من با مینا کار داشتم اشتیاه نکن لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من اناستازیا هستم نه زبل خان نه مینا؟ مرتضی خیلی کارتون نگاه می کنی نه!!!!؟؟ یه خط بالاتر رو ببین کی کارتون نگاه می کنه ؟ خودت نمیتونی جواب بدی؟!! نه طفلی نمی تونه . کوشولوئه . . . من منظورتو متوجه نشدم!!! مرتضی تو متوجه شدی؟؟!! و در واقع شما هیچ جا!! نه جدی نگیر . مهمار دیگه . . . :ws28: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یه نفر اینجا هست که قرص تاکید خورده..... 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی می ری بیرون یا پرتت کنیم بیرون؟:167: جدی ، ترسیدم . من با مینا کار داشتم اشتیاه نکن جدی ، کلک می خواستی تقلب کنی ؟؟ اره می خواستی قیمت بنا و کارگر رو بپرسی . دختره بد . :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ محمد حسین به نظرت آشنا نمیزنه ؟؟؟؟ زبل خان درست حدس زدم ؟؟؟ :ws28::ws28: :ws28::ws28: مریم جونم چه خبر یعنی خودت متوجه نشدی!! امان ازین فعالیت زیاد سرشار معمارا!!! امان از این شهرسازا:w00: خوب مچتون رو میگیرن!!! من اناستازیا هستم نه زبل خان نه مینا؟ الان چرا آخرش علامت سوال داشت!!!؟؟ مرتضی خیلی کارتون نگاه می کنی نه!!!!؟؟ حافش قویه!! البته نه به اندازه ای که با دیدن یه طرح، تا انتهاش تو ذهنش نقش ببنده و کپ بزنه!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده