Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 عجب مهناز با کشتی میرین واسه روح گردی ، نکنه تایتانیکه ؟؟/ :ws28::ws28: آخی نازی :icon_pf (17): اوه ، مهمار میهن ساز ؟ اهان منظورت بستنی میهنه . :ws28: مرتضی اینقدر فسفر نسوزون جواب بدی.... نزدیک امتحاناست فسفر لازمت می شه 2
niaz 9807 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 آخی نازی :icon_pf (17): مرتضي باز اومدي؟:banel_smiley_4: بزار برسي بعد شروع كن اول يه سلامي عليكي:w00: خودت رو معرفي كن:w00: شعري چيزي بخون بعد شروع كن به حرف زدن گلم 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 هر چی باشه معمار روح زمان است.....اقای شهر سازززز منم که حرفی نزدم گفتم شما کلا تو فضا سیر می کنین ا مرتضی اینقدر فسفر نسوزون جواب بدی.... نزدیک امتحاناست فسفر لازمت می شه اختیار داری مهناز ، جواب معمار دادن که فسفر لازم نداره آخی نازی :icon_pf (17): مرتضي باز اومدي؟:banel_smiley_4: بزار برسي بعد شروع كن اول يه سلامي عليكي:w00: خودت رو معرفي كن:w00: شعري چيزي بخون بعد شروع كن به حرف زدن گلم خوب سلام دیگه هر شب که نمیشه من خودمو معرفی کنم . در ضمن شهرساز عمل می کنه مثه مهمارا حرف نمیزنه :vahidrk: از اول تاپیک هی میگید ما تو روح زمانیم :w13::w13::w13:
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 یه سوال تخصصی داشتم ازتون بچه ها! نمیدونستم تو کدوم تالار بپرسم حقیقت. ولی هیچ جا رو مناسب تر از اینجا ندیدم!! این روزا دست مزد بنا و کارگر ساده روزی چنده؟ یه چیز دیگه هم اینکه برند مناسب بیل و کلنگ چیه؟ منظوری ندارما!! فقط جهت تبادل اطلاعات میپرسم!! 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 یه سوال تخصصی داشتم ازتون بچه ها! نمیدونستم تو کدوم تالار بپرسم حقیقت. ولی هیچ جا رو مناسب تر از اینجا ندیدم!!این روزا دست مزد بنا و کارگر ساده روزی چنده؟ یه چیز دیگه هم اینکه برند مناسب بیل و کلنگ چیه؟ منظوری ندارما!! فقط جهت تبادل اطلاعات میپرسم!! :ws28::ws28::ws28: خوب کاری کردی محمد حسین جان با بچه ها تو کارای مهم مشورت می کنی . حیف نیست پولتو بی خودی حروم کنی . بهتره قبلش اطلاعات لازم رو کسب کنی :ws28::ws28: 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 :ws28::ws28::ws28:خوب کاری کردی محمد حسین جان با بچه ها تو کارای مهم مشورت می کنی . حیف نیست پولتو بی خودی حروم کنی . بهتره قبلش اطلاعات لازم رو کسب کنی :ws28::ws28: فقط امیدوارم بدنن!! چون اگه ندونن که دیگه خیلی....!! فکر کنم مرتضی بدونه ولی من از شما معمارا پرسیدما!!
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 فکر کنم مرتضی بدونه ای بابا ، این تو تخصص مهماراست اگه شهرسازی بود تو تالار شهرسازی می پرسید . حالا کی داره فسفر می سوزونه ؟؟؟ 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 مینا کجایی؟/؟؟؟؟؟؟:w00: شرا داد میزنی ؟ خوب اگه اینجا نیست حتما فرار کرده شایدم روح بازی خیلی خوش می گذره :w16: 1
maryam*arch 1022 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 فکر کنم تو اقای شهررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسازززززززززززززززززززززززز 1
maryam*arch 1022 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 ما اینجا ما اونجا ما همه جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 ما اینجا ما اونجا ما همه جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا محمد حسین به نظرت آشنا نمیزنه ؟؟؟؟ زبل خان درست حدس زدم ؟؟؟ :ws28::ws28: 1
ارسال های توصیه شده