*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ هر چی باشه معمار روح زمان است.....اقای شهر سازززز 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ عجب مهناز با کشتی میرین واسه روح گردی ، نکنه تایتانیکه ؟؟/ :ws28::ws28: آخی نازی :icon_pf (17): اوه ، مهمار میهن ساز ؟ اهان منظورت بستنی میهنه . :ws28: مرتضی اینقدر فسفر نسوزون جواب بدی.... نزدیک امتحاناست فسفر لازمت می شه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آخی نازی :icon_pf (17): مرتضي باز اومدي؟:banel_smiley_4: بزار برسي بعد شروع كن اول يه سلامي عليكي:w00: خودت رو معرفي كن:w00: شعري چيزي بخون بعد شروع كن به حرف زدن گلم 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ هر چی باشه معمار روح زمان است.....اقای شهر سازززز منم که حرفی نزدم گفتم شما کلا تو فضا سیر می کنین ا مرتضی اینقدر فسفر نسوزون جواب بدی.... نزدیک امتحاناست فسفر لازمت می شه اختیار داری مهناز ، جواب معمار دادن که فسفر لازم نداره آخی نازی :icon_pf (17): مرتضي باز اومدي؟:banel_smiley_4: بزار برسي بعد شروع كن اول يه سلامي عليكي:w00: خودت رو معرفي كن:w00: شعري چيزي بخون بعد شروع كن به حرف زدن گلم خوب سلام دیگه هر شب که نمیشه من خودمو معرفی کنم . در ضمن شهرساز عمل می کنه مثه مهمارا حرف نمیزنه :vahidrk: از اول تاپیک هی میگید ما تو روح زمانیم :w13::w13::w13: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یه سوال تخصصی داشتم ازتون بچه ها! نمیدونستم تو کدوم تالار بپرسم حقیقت. ولی هیچ جا رو مناسب تر از اینجا ندیدم!! این روزا دست مزد بنا و کارگر ساده روزی چنده؟ یه چیز دیگه هم اینکه برند مناسب بیل و کلنگ چیه؟ منظوری ندارما!! فقط جهت تبادل اطلاعات میپرسم!! 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یه سوال تخصصی داشتم ازتون بچه ها! نمیدونستم تو کدوم تالار بپرسم حقیقت. ولی هیچ جا رو مناسب تر از اینجا ندیدم!!این روزا دست مزد بنا و کارگر ساده روزی چنده؟ یه چیز دیگه هم اینکه برند مناسب بیل و کلنگ چیه؟ منظوری ندارما!! فقط جهت تبادل اطلاعات میپرسم!! :ws28::ws28::ws28: خوب کاری کردی محمد حسین جان با بچه ها تو کارای مهم مشورت می کنی . حیف نیست پولتو بی خودی حروم کنی . بهتره قبلش اطلاعات لازم رو کسب کنی :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28:خوب کاری کردی محمد حسین جان با بچه ها تو کارای مهم مشورت می کنی . حیف نیست پولتو بی خودی حروم کنی . بهتره قبلش اطلاعات لازم رو کسب کنی :ws28::ws28: فقط امیدوارم بدنن!! چون اگه ندونن که دیگه خیلی....!! فکر کنم مرتضی بدونه ولی من از شما معمارا پرسیدما!! لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم مرتضی بدونه ای بابا ، این تو تخصص مهماراست اگه شهرسازی بود تو تالار شهرسازی می پرسید . حالا کی داره فسفر می سوزونه ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ مینا کجایی؟/؟؟؟؟؟؟:w00: شرا داد میزنی ؟ خوب اگه اینجا نیست حتما فرار کرده شایدم روح بازی خیلی خوش می گذره :w16: 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم تو اقای شهررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسازززززززززززززززززززززززز 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ما اینجا ما اونجا ما همه جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ نه جانم....من هستم عزیزم.......یه لحظه پرت شدم بیرون 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ما اینجا ما اونجا ما همه جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا محمد حسین به نظرت آشنا نمیزنه ؟؟؟؟ زبل خان درست حدس زدم ؟؟؟ :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده