Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من نمی دونم چرا این شهر سازیا هی خودشونو قاطی معماریا می کنن.:w00: رو که نیست ماشا ا.... :w13: نگی جایی :w00::w00::w00: شهرسازا خودشون رو قاطی مهمارا می کنن ؟ :ws28::ws28: من میگم هر وقت میام اینجا روحم شاد میشه بگید نه :w42::w42::w42: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یکی از شما بود که آمار توهین و ازین جور چیزا رو میگرفت!! بیاد ببینه چی میگن معمارا!! آخه ما که نبودیم اینجا مگس تولید مثل داشت میکرد!!! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ســــــــــــــــــــــــــــلام شب بخير عيدتون مبارك بچه ها 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به آذر، متخصص عوض کردن بحث!!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ســــــــــــــــــــــــــــلامشب بخير عيدتون مبارك بچه ها سلااااااااااااام. مرسییییییییی کلاس خوب بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ :w13: نگی جایی :w00::w00::w00: شهرسازا خودشون رو قاطی مهمارا می کنن ؟ :ws28::ws28: من میگم هر وقت میام اینجا روحم شاد میشه بگید نه :w42::w42::w42: عزیزم واقعیت تلخه.... شما همه جا راحت باش... اصلا تعارف نکن. 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام محمدحسين جون شبت بخير . . سلام مهناز جون آره خوب بود،امتحانامونم كنسل كرديم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ به دلایلی مخفی و ناگفتنی که اصلا ربطی به محمد نداره :jawdrop::banel_smiley_52: همه ی شهر سازا یه طرف، محمد یه طرف 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام محمدحسين جونشبت بخير . . سلام مهناز جون آره خوب بود،امتحانامونم كنسل كرديم به به... پس خسته نباشید.:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ به به... پس خسته نباشید.:icon_pf (44): سلامت باشي گلم تو چيكار ميكني با اين دوتا(محمدحسين،مرتضي) لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ محمد، ادمینو میگی؟؟!!! امتحان چی چی داشتین؟!! من میرم شامو بزنم تو رگ....!! :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ محمد، ادمینو میگی؟؟!!! امتحان چی چی داشتین؟!! من میرم شامو بزنم تو رگ....!! :icon_pf (44): تو چرا همش در حال خوردني؟ باشه برو نوش جان بنما امتحان اشنايي با مصالح،بسيار سخت ميباشد:icon_pf (34)::icon_pf (34): اين هفته كه فرار كرديم،تا هفته ديگه هم خدا كريمه:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلامت باشي گلمتو چيكار ميكني با اين دوتا(محمدحسين،مرتضي) من نمی دونم چرا این دوتا نمی فهمن وقتی دوتا کشتی( من و تو) داریم با هم حرف می زنیم ، دوتا قایق موتوری( محمدحسين،مرتضي) هی میانپارازیت می ندازن؟! 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ به دلایلی مخفی و ناگفتنی که اصلا ربطی به محمد نداره :jawdrop::banel_smiley_52: بله مشخصه همه ی شهر سازا یه طرف، محمد یه طرف :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من نمی دونم چرا این دوتا نمی فهمن وقتی دوتا کشتی( من و تو) داریم با هم حرف می زنیم ، دوتا قایق موتوری( محمدحسين،مرتضي) هی میانپارازیت می ندازن؟! نميدونم والاااااا اصلا فكر نميكننن كه خواهــــــــر:icon_pf (34): واي مرسي گل خيلي قشنگي برام فرستادي عزيزم:icon_redface: تشكر 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بله مشخصه :icon_pf (34): دلت اخراج می خواد؟ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام فاطمه حووووووووون عيدت مبارك روزتم مبارك باشه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ نميدونم والاااااا اصلا فكر نميكننن كه خواهــــــــر:icon_pf (34): واي مرسي گل خيلي قشنگي برام فرستادي عزيزم:icon_redface: تشكر خواهش می کنم عزیزم. 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام فاطمه حووووووووونعيدت مبارك روزتم مبارك باشه شلاااااااااااااااااااام آذر جونم چطولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عید تو هم مبارک روز تو هم مبارک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده