رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

يا نه

يه طرح ميزني توپ بدون كپي:ws37:

ميبري نشون ميدي ميگه آقا جان اين چيه،تائيد نميكنن:ws44:

ولي باور كن اگر طرح از خارج باشه بي چون چرا قبوله:icon_pf (34):

خودمون هم باور كرديم كه كار اوناها بهتر از ماهاست و بيشتر قبولشون داريم ديگه:icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 7.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام اسمت چيه نياز؟

حالت خوبه؟:icon_gol:

ســــــــــــــلام عزيزم:icon_gol:

آذر هستم:icon_redface:

من هميشه عاليـــم:ws3::ws3:

تو خوبي؟:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا بحث ها رو با هم قاطی میکنی؟!! اینا همشون مشکل داره!! ولی مشکل جوی آبو با ساختمان سازی مقایسه نکن.

خب نه ديگه وقتي به يچيزي گير ميدي بدون اون تنها نيست،همه چي مشكل داره،

خب اينجا برق رو روي كار ميزنن نميدونم سيم رو از رو ديوار رد ميكنن خب خارجيا زيرزمين كار ميكنن،آب و فاضلاب اونجا سراسريه،اينجا با هزار زور و زحمت ميسازي،بعد شهرداري عزيز مياد ميگه آقا بايد فاضلاب مشترك بشه از اينجا تا اينجا رو بايد بكنيم،پشت سرش برق مياد چاله رو پر ميكنه،باز آب و فاضلاب مياد ميكنه و جريان ادامه دارد...

خونه ي خودمون رو ميگم باباي من حياط رو خوشمل كرد و بيا و ببين

فاضلابيه اومد گفت نه ميخوايم مشترك كينم بايد از اينجاي حياط رو بكنيم تا فلان جاي كوچه اتون...

سيم رو زير كار كرديم (از لحاظ ايمني هم بهتر بود)طرف اومد ايراد گرفت.

خب ايناها باعث ميشه كه طرحي كه زيبا هم باشه زشت بنظر مياد

يا چه ميدونم توي سيمان يه چي ميزنن مقاومت كم ميشه ولي سيمان سنگين تر و بيشتر بنظر مياد،چوب رو خيس ميفروشن كه وزنش بيشتر باشه پول بيشتر نصيب جيب جنابان بشه

ميبري كار ميكني امان از روزي كه توي كار خشك بشه

واويلااااااااااا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

فکر کردی خیلی زرنگی داری بحث رو منحرف می کنی :vahidrk:

ببین این مشکل برق و آب و تلفن دلیلش نبود مدیریت واحد شهریه .

ما داریم می گم مهمار چرا طرح کپی می زنه که با شرایط آب و هوایی نمی خونه و باعث میشه مردم دچار مشکل بشن ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

فکر کردی خیلی زرنگی داری بحث رو منحرف می کنی :vahidrk:

ببین این مشکل برق و آب و تلفن دلیلش نبود مدیریت واحد شهریه .

ما داریم می گم مهمار چرا طرح کپی می زنه که با شرایط آب و هوایی نمی خونه و باعث میشه مردم دچار مشکل بشن ؟

نوشتم كه به مرور زمان خودمون به اين نتيجه رسيديم كه طرح هاي اونوري ها بهتره و كپي ميزنيم.:icon_pf (34):

خب كپي زدنم راحت تره ديگه تا اينكه خاكستري هاي مغزت رو بسوزوني:ws3:

آخه ميدوني معماران گرامي(ببخشيدا) فكر ميكنن همه جا ايران است،طرح لوس آنجلس رو ميان كپي اش رو در ايران و محله اي به نام كوهسنگي مشهد اجرا ميكنن،

:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا بحث ها رو با هم قاطی میکنی؟!! اینا همشون مشکل داره!! ولی مشکل جوی آبو با ساختمان سازی مقایسه نکن.

خب نه ديگه وقتي به يچيزي گير ميدي بدون اون تنها نيست،همه چي مشكل داره،

خب اينجا برق رو روي كار ميزنن نميدونم سيم رو از رو ديوار رد ميكنن خب خارجيا زيرزمين كار ميكنن،آب و فاضلاب اونجا سراسريه،اينجا با هزار زور و زحمت ميسازي،بعد شهرداري عزيز مياد ميگه آقا بايد فاضلاب مشترك بشه از اينجا تا اينجا رو بايد بكنيم،پشت سرش برق مياد چاله رو پر ميكنه،باز آب و فاضلاب مياد ميكنه و جريان ادامه دارد...

خونه ي خودمون رو ميگم باباي من حياط رو خوشمل كرد و بيا و ببين

فاضلابيه اومد گفت نه ميخوايم مشترك كينم بايد از اينجاي حياط رو بكنيم تا فلان جاي كوچه اتون...

سيم رو زير كار كرديم (از لحاظ ايمني هم بهتر بود)طرف اومد ايراد گرفت.

خب ايناها باعث ميشه كه طرحي كه زيبا هم باشه زشت بنظر مياد

يا چه ميدونم توي سيمان يه چي ميزنن مقاومت كم ميشه ولي سيمان سنگين تر و بيشتر بنظر مياد،چوب رو خيس ميفروشن كه وزنش بيشتر باشه پول بيشتر نصيب جيب جنابان بشه

ميبري كار ميكني امان از روزي كه توي كار خشك بشه

واويلااااااااااا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

يا نه

يه طرح ميزني توپ بدون كپي:ws37:

ميبري نشون ميدي ميگه آقا جان اين چيه،تائيد نميكنن:ws44:

ولي باور كن اگر طرح از خارج باشه بي چون چرا قبوله:icon_pf (34):

خودمون هم باور كرديم كه كار اوناها بهتر از ماهاست و بيشتر قبولشون داريم ديگه:icon_pf (34)::icon_pf (34):

دقیقا اینا همش بخاطر اینه که یه نسان کاردان اون بالا نیست!! و معمولا تو امور شهری، که کلان هست، یه معمار در راس قرار میگیره که فقط تک بعدی میتونه فکر کنه (حالا اکثرشون) و منفعت عام رو در نظر نمیگیره!!

اینکه قبول کردن که کار اونوری ها خوبه بخطر اینه کار اینوری خوب نداریم. البته داریم ولی بسیار کم هستن و بخاطر همین قابل اطمینان و از همه مهتر اینکه با جود بودن ساختمان های غربی و افزایش اونا، عوام فکر میکنن که اونا بهتر هستن و به ساختمانی با اصالت ایرانی کمتر روی میارن!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

نوشتم كه به مرور زمان خودمون به اين نتيجه رسيديم كه طرح هاي اونوري ها بهتره و كپي ميزنيم.:icon_pf (34):

خب كپي زدنم راحت تره ديگه تا اينكه خاكستري هاي مغزت رو بسوزوني:ws3:

آخه ميدوني معماران گرامي(ببخشيدا) فكر ميكنن همه جا ايران است،طرح لوس آنجلس رو ميان كپي اش رو در ايران و محله اي به نام كوهسنگي مشهد اجرا ميكنن،

تبریک بخاطر اینکه اینو قبول داری همه مشکلا تقصیر این معماراس!!!

:icon_gol:

لینک به دیدگاه

دقیقا اینا همش بخاطر اینه که یه نسان کاردان اون بالا نیست!! و معمولا تو امور شهری، که کلان هست، یه معمار در راس قرار میگیره که فقط تک بعدی میتونه فکر کنه (حالا اکثرشون) و منفعت عام رو در نظر نمیگیره!!

اینکه قبول کردن که کار اونوری ها خوبه بخطر اینه کار اینوری خوب نداریم. البته داریم ولی بسیار کم هستن و بخاطر همین قابل اطمینان و از همه مهتر اینکه با جود بودن ساختمان های غربی و افزایش اونا، عوام فکر میکنن که اونا بهتر هستن و به ساختمانی با اصالت ایرانی کمتر روی میارن!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

تبریک بخاطر اینکه اینو قبول داری همه مشکلا تقصیر این معماراس!!!

:icon_gol:

:w00::w00:

نه زياد،تقريبا

البته يه 2يا 3سالي هست كه داريم طرح هاي ايراني و سنتي ميبينيم

آخه خونه هاي خودمون قشنگه(طرح و نماش)همين مامان جون من كجا ميتونه با يه طرح از اشپزخونه هاي اونوري كنار بياد:ws3::ws3:

اگر خونه هاي زيباي ايراني بسازيم و داخلش رو مدرن كنيم:w16::w16:خيلي بهتره كه از سر تا پاي بناهامون باشه خارجيگيني:ws46:

بزار يه طرح از خونه ي همسايه عموم(طرف دكتره و بازنشسته كرده خودش رو و از اروپا به ايران اومده)نشون بدم كيف كن و لذت ببر(خودش طرح خونه اش رو داده)تلفيقي از معماري ايراني و اروپاييه

• Like 2
لینک به دیدگاه
برو بچه من برم!! کلاس دارم!! ولی نمیدونم چه درسیه!! :ws3: معارف و ازین جور چیزاس!! فک کنم اخلاق باشه! شایدم اندشه اسلامی!! :ws28:

فعلا....

خدانگهدار محمدحسين جون:icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44):

منم كلاس دارم :icon_pf (34)::icon_pf (34):حوصله هم ندارم برم:icon_pf (34)::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام آذر جون.

اینا چی دارن می گن؟:w00:

مهناز جون فعلا كه حرفي نيومد واسشون بگن

عزيزدل من :w16:

كلاس ميدارم بايد برم:banel_smiley_4:

شايد شب اومدم،مياي تو؟

عكس هامم نميدونم چرا نشد:ws52: بزارم:banel_smiley_4:

محمد حسيــــــــــــــــــــــــــــن اون عكسارو شب ميذارم ببين:w00::w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه