niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ توهین؟؟!! :jawdrop:اینا همش یه شوخی سادس!! البته بیشتر حقیقت هم داره!! آخی!! آذر الان دپسرده شده!!! دیگه نمیتونه گاراژ طراحی کنه...!! زهرمارررررر،روتو كم كن محمدحسين:167: خودتون چي طراحي ميكنين؟ تازه اشم مگه گاراژ چشه،ما افتخار ميكنيم در راه خدمت به خلق حتي گاراژ هم طراحي كنيم،مثل شماها كه نيسيم:w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آخه این که توهین نیست . محمد حسین یه خورده در مورد اینکه آیا مهمارها اخلاق دارند دودل شده . داره فکر می کنه این درسته یا نادرست . همین .:w16: :ws52::ws52::ws52: 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آخه این که توهین نیست . محمد حسین یه خورده در مورد اینکه آیا مهمارها اخلاق دارند دودل شده . داره فکر می کنه این درسته یا نادرست . همین .:w16: عزیز من داشتن یا نداشتن اخلاق ربطی به معمار و غیر معمار نداره... همه ما انسانیم و موظفیم به هم احترام بذاریم .. من از طرف بچه های معماری از شما معذرت میخوام اگه چزی گفتن که ناراحتتون کردن.. ولی در کل اینجا همه با هم دوستیم... 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ :ws52::ws52::ws52: زياد فكر نكن محمدحسين:w16: فكر نكنم آخرش به نتيجه اي برسي:icon_pf (34)::icon_pf (34): راسي مگه فكر داري عجيجم؟:ws28: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آخی!! آذر الان دپسرده شده!!! دیگه نمیتونه گاراژ طراحی کنه...!! زهرمارررررر،روتو كم كن محمدحسين:167: خودتون چي طراحي ميكنين؟ تازه اشم مگه گاراژ چشه،ما افتخار ميكنيم در راه خدمت به خلق حتي گاراژ هم طراحي كنيم،مثل شماها كه نيسيم:w00::w00: توهین در چه حد دیگه!!! :jawdrop: خدمت به خلق یا خدمت به کارفرما؟؟!! لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ توهین در چه حد دیگه!!! :jawdrop: خدمت به خلق یا خدمت به کارفرما؟؟!! به خلق عزيز دلم :w16: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ عزیز من داشتن یا نداشتن اخلاق ربطی به معمار و غیر معمار نداره... همه ما انسانیم و موظفیم به هم احترام بذاریم .. من از طرف بچه های معماری از شما معذرت میخوام اگه چزی گفتن که ناراحتتون کردن.. ولی در کل اینجا همه با هم دوستیم... بیخیال زياد فكر نكن محمدحسين:w16: فكر نكنم آخرش به نتيجه اي برسي:icon_pf (34)::icon_pf (34): راسي مگه فكر داري عجيجم؟:ws28: آره!! واقعا در موردش به نتیجه ای جز.... میرسم!!! (بذارین ملینا بره میگم!! چون دوباره گیر میده اگه حقیقتو بگم) 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آره!! واقعا در موردش به نتیجه ای جز.... میرسم!!! (بذارین ملینا بره میگم!! چون دوباره گیر میده اگه حقیقتو بگم) :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ توهین در چه حد دیگه!!! :jawdrop:خدمت به خلق یا خدمت به کارفرما؟؟!! به خلق عزيز دلم :w16: پس برا همینه که هرچی اون غربیا ساختن، شما عینشو (بازم عین خودش خوبه، بدترشو!!!) اینور میسازید!! بدون هیچ قید و بندی!!! 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ میرم ناهار بر میگردم!!! خوب تا برگردی من اینجا هستم 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ حالا آذر این گاراژ چه خدمتی به خلق میکنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ میرم ناهار بر میگردم!!! ناهارت نوش جان . خب هميشه كه مقصر معمارا نيستن:w00: اون يه طرح ميده،حالا كپي يا اقتباس خب شهرداري مجوز نده اين حرفت درسته:w73: مثلا ميري بيرون،همين مشهد رو ميگم،يه جا خونه كلنگي و يه طبقه اس،كنارش يه ساختمون 10طبقه،خب اينجا هيچ قانون درستي واسه ساخت و ساز نيست،مثل خيلي چيزاي ديگه اي كه درست نيست،مردم هم ديگه از اين همه تكرار خسته شدن:mornincoffee: واسه اينه از ساختمون هاي متنوع اونوري خوششون ميادو ترجيح ميدن:thumbsdownsmiley: گاهي خود كارفرما ميگه من اين رو ميخوام،مجوزشم از شهرداران محترم گرفته ديگه اين معمارا چه تقصيري دارن؟:cryingf: . اگه اينطوره كه راهنمايي رانندگي ، آب و فاضلاب و همه مقصرن!:icon_pf (10): همين كتابي كه واسه رانندگي امتحان داديم،همش كپيه كتاب قانون رانندگي در آلمان،انگليس و فرانسه اس،:shame: وگرنه اينجا كجا مترو داره كه توي سوالا ازت ميخوان پارك سوار رو توضيح بدي؟ :shame:يا چه ميدونم سفر دورن شهري كه يارو ماشين رو پارك كنه و بعد شب بياد باهاش بره خونه،يا نميگه بابا طرف اونجا 4ماه فقط رانندگي ميكنه تا ياد بگيره،اينجا 10جلسه اس،تازه پول بده قبولي ديداش يا اب و فاضلاب،يه بارون كه مياد سيل راه ميوفته تو خيابونامون:icon_pf (34): حالا ساختمون هم همينه:vahidrk: طرف يه طرح از فلان طراح ديده خوشش اومده:2rqfst4: ديگه نميدونه بابا اين مال آمريكاس،بدرد اون منطقه ميخوره،ييلاقيه،فلانه بهمانه،ميسازه،اونوقت توش راحت نيس فوحش و بدو بيراهش مال اين معمار بدبخته:4564::4564: 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ حالا آذر این گاراژ چه خدمتی به خلق میکنه ؟ ميتوني ماشين عزيزت رو ببري و اونجا نيگه داري تا طوريش نشه و بچه هاي شيطون مثلا در يك چهارشنبه سوري ماشينت رو بجاي چوب نسوزونن 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ناهارت نوش جان. خب هميشه كه مقصر معمارا نيستن:w00: اون يه طرح ميده،حالا كپي يا اقتباس چرا طرح کپی بده ؟؟؟ خب شهرداري مجوز نده با اهمیت که الان داره به شهرسازی میده . قوانین محکم تری دارن وضع میشن برای جلوگیری از تخلفات اين حرفت درسته:w73: مثلا ميري بيرون،همين مشهد رو ميگم،يه جا خونه كلنگي و يه طبقه اس،كنارش يه ساختمون 10طبقه،خب اينجا هيچ قانون درستي واسه ساخت و ساز نيست،مثل خيلي چيزاي ديگه اي كه درست نيست،مردم هم ديگه از اين همه تكرار خسته شدن:mornincoffee: بله درست نیست و نباید ساخته بشه . واسه اينه از ساختمون هاي متنوع اونوري خوششون ميادو ترجيح ميدن:thumbsdownsmiley: گاهي خود كارفرما ميگه من اين رو ميخوام،مجوزشم از شهرداران محترم گرفته ديگه اين معمارا چه تقصيري دارن؟:cryingf: . خوب مهمار محترم باید کارفرما رو توجیح کنه . پس واسه چی مهمار شده واسه اینکه دوتا خط بکشه ؟؟؟؟ اگه اينطوره كه راهنمايي رانندگي ، آب و فاضلاب و همه مقصرن!:icon_pf (10): همين كتابي كه واسه رانندگي امتحان داديم،همش كپيه كتاب قانون رانندگي در آلمان،انگليس و فرانسه اس،:shame: وگرنه اينجا كجا مترو داره كه توي سوالا ازت ميخوان پارك سوار رو توضيح بدي؟ :shame:يا چه ميدونم سفر دورن شهري كه يارو ماشين رو پارك كنه و بعد شب بياد باهاش بره خونه،يا نميگه بابا طرف اونجا 4ماه فقط رانندگي ميكنه تا ياد بگيره،اينجا 10جلسه اس،تازه پول بده قبولي ديداش يا اب و فاضلاب،يه بارون كه مياد سيل راه ميوفته تو خيابونامون:icon_pf (34): حالا ساختمون هم همينه:vahidrk: طرف يه طرح از فلان طراح ديده خوشش اومده:2rqfst4: ديگه نميدونه بابا اين مال آمريكاس،بدرد اون منطقه ميخوره،ييلاقيه،فلانه بهمانه،ميسازه،اونوقت توش راحت نيس فوحش و بدو بيراهش مال اين معمار بدبخته:4564::4564: کلا تو اینا همش مهمار مقصره :w13: :vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضي من بگم چيكارت نشه آخرشم حرف حرف خودشه . خب ببين همين مامان من بهش ميگم بيا ديوارمون رو صورتي كنيم اينطوريه اونطوريه(معماري داخلي دارم ميخونم)ميگه واي خدا مرگم بده فردا اين مياد خونمون ميگه اين چه وضعشه، نه همين كه من ميگم حاالا اين مثال رو تو بزرگترش كن و ببر توي ساخت و ساز بهش ميگي اقاي محترميان اين يه طرح كپيه نميشه تخلف داره،وجدان رو ميكشن وسط و ... آقاي محترميان ميگن:ببين اين طرح خونه باجناق من توي "آلمانه" همين رو بساز اينبار اومد ايران چشمش در بياد فكر نكنه رفته اونجا كوه كنده 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ نخیر مردم خسته نشدن!!! خستشون کردن!! وگرنه هیچوقت خونه قدیمی رو به آپارتمان های بی هویت غربی ترجیح نمیدیم. آره!! چون ماشین از غرب اومده!! و قوانینش اونوریه!! ضمنا رانندگی یه حرکت جهانی هست!! البته تو این موضوع هم جای بحث هست!! ولی ساختمان هویت و تاریخ یه محله و شهر رو شکل داده و میده!! چرا بحث ها رو با هم قاطی میکنی؟!! اینا همشون مشکل داره!! ولی مشکل جوی آبو با ساختمان سازی مقایسه نکن. 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ چرا بحث ها رو با هم قاطی میکنی؟!! اینا همشون مشکل داره!! ولی مشکل جوی آبو با ساختمان سازی مقایسه نکن. خب نه ديگه وقتي به يچيزي گير ميدي بدون اون تنها نيست،همه چي مشكل داره، خب اينجا برق رو روي كار ميزنن نميدونم سيم رو از رو ديوار رد ميكنن خب خارجيا زيرزمين كار ميكنن،آب و فاضلاب اونجا سراسريه،اينجا با هزار زور و زحمت ميسازي،بعد شهرداري عزيز مياد ميگه آقا بايد فاضلاب مشترك بشه از اينجا تا اينجا رو بايد بكنيم،پشت سرش برق مياد چاله رو پر ميكنه،باز آب و فاضلاب مياد ميكنه و جريان ادامه دارد... خونه ي خودمون رو ميگم باباي من حياط رو خوشمل كرد و بيا و ببين فاضلابيه اومد گفت نه ميخوايم مشترك كينم بايد از اينجاي حياط رو بكنيم تا فلان جاي كوچه اتون... سيم رو زير كار كرديم (از لحاظ ايمني هم بهتر بود)طرف اومد ايراد گرفت. خب ايناها باعث ميشه كه طرحي كه زيبا هم باشه زشت بنظر مياد يا چه ميدونم توي سيمان يه چي ميزنن مقاومت كم ميشه ولي سيمان سنگين تر و بيشتر بنظر مياد،چوب رو خيس ميفروشن كه وزنش بيشتر باشه پول بيشتر نصيب جيب جنابان بشه ميبري كار ميكني امان از روزي كه توي كار خشك بشه واويلااااااااااا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ محمدحسين مگه نميخواستي بري ناهار بخوري؟ 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام اسمت چيه نياز؟ حالت خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده