MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آقای محمد حسین تو چیزی جز تایید کردن بلد نیستی؟ به موقش متوجه میشی!! لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ســــــــــــــــلام:icon_pf (44)::icon_pf (44): محمدحسين:167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ دخترا پسرا با هم دوس باشید... سلام من اومدم.. شهرساز حاضره دمپایی خیس پا کنه ولی با معمار جماعت همدست نشه!! لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ دخترا پسرا با هم دوس باشید... سلام من اومدم.. حرفای غیر اخلاقی میزنیا 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ســــــــــــــــلام:icon_pf (44)::icon_pf (44):محمدحسين:167::167::167: سلام!! آذر!!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ حرفای غیر اخلاقی میزنیا معمار و اخلاق؟؟!! لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام!!آذر!!:vahidrk: بزار برســـــــــــــــم بعد بزن تو كله ام خبيث:ubhuekdv133q83a7yy7 خوبي؟ برو بيرون از چهارديواريمون بدجنس مارموذ:femenist::femenist: سلام به معمــــــــــــــاران گل:w36: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ گفته باشم تا حالا هر چی محمد حسین گفته من شدیدا تایید می کنم 2 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ای ای دست فضول ها از تاپیک معمار ها کوتاه چشم منو دور دیدین گرد و خاک به پا کردین؟!!!!! ...................... 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بزار برســـــــــــــــمبعد بزن تو كله ام خبيث:ubhuekdv133q83a7yy7 خوبي؟ برو بيرون از چهارديواريمون بدجنس مارموذ:femenist::femenist: سلام به معمــــــــــــــاران گل:w36: عجب اگه ما نیایم اینجا که اینجا رو گرد و خاک میگیره :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ عجب اگه ما نیایم اینجا که اینجا رو گرد و خاک میگیره :vahidrk: سلام مرتضي جون خوبي؟ مگه حضور پررنگ من رو نميبيني:w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مرتضي جونخوبي؟ مگه حضور پررنگ من رو نميبيني:w00::w00::w00: سلام آذر خوبم ممنون ، شما خوبی ؟ حضورتو با چی پرنگ کردی ؟ راپید یا ماژیک راندو :ws28::ws28: :2525s::2525s::2525s: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بزار برســـــــــــــــمبعد بزن تو كله ام خبيث:ubhuekdv133q83a7yy7 خوبي؟ برو بيرون از چهارديواريمون بدجنس مارموذ:femenist::femenist: سلام به معمــــــــــــــاران گل:w36: چه اعتماد به نفسی دارین شما معمارا بابا!!! گفته باشم تا حالا هر چی محمد حسین گفته من شدیدا تایید می کنم و بالعکس!!! ...................... جور دییگه ای هم میتونستی ضد حال بزنی!! عجب اگه ما نیایم اینجا که اینجا رو گرد و خاک میگیره :vahidrk: والا همینو بگو!! سلام مرتضي جونخوبي؟ مگه حضور پررنگ من رو نميبيني:w00::w00::w00: حضور تورو هم که ما پر رنگ کردیم!!! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام آذر خوبم ممنون ، شما خوبی ؟ حضورتو با چی پرنگ کردی ؟ راپید یا ماژیک راندو :ws28::ws28: :2525s::2525s::2525s:عاقبت زبون درازا:vahidrk: مرسي،عاليــم خدابگم چيكارت نكنه،با هرچي فكرش رو بكني:icon_pf (34)::icon_pf (34): برو دست از سر اين چهارديواري ما وردار،بدجنس:w00: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ :2525s::2525s::2525s:عاقبت زبون درازا:vahidrk: مرسي،عاليــم خدابگم چيكارت نكنه،با هرچي فكرش رو بكني:icon_pf (34)::icon_pf (34): برو دست از سر اين چهارديواري ما وردار،بدجنس:w00: میبینی مرتضی؟؟!! کم کم این معمارا خودشونو نشون میدن!! ممنون محمدحسين :there: 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ معمار و اخلاق؟؟!! محمدحسین جان یه خواهشی ازت دارم به کسی توهین نکن.. در حد شوخی قابل قبوله ولی توهین نه..خواهش میکنم.. 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ محمدحسین جان یه خواهشی ازت دارم به کسی توهین نکن.. در حد شوخی قابل قبوله ولی توهین نه..خواهش میکنم.. آخه این که توهین نیست . محمد حسین یه خورده در مورد اینکه آیا مهمارها اخلاق دارند دودل شده . داره فکر می کنه این درسته یا نادرست . همین .:w16: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ محمدحسین جان یه خواهشی ازت دارم به کسی توهین نکن.. در حد شوخی قابل قبوله ولی توهین نه..خواهش میکنم.. توهین؟؟!! :jawdrop: اینا همش یه شوخی سادس!! البته بیشتر حقیقت هم داره!! :there: آخی!! آذر الان دپسرده شده!!! دیگه نمیتونه گاراژ طراحی کنه...!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده