MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام ای بابا ، اگه این تاپیک رو ورق بزنی می بینی که مهمار جماعت توش نیست همش شهرسازن مهمارا تو فضا دارن چرخ می زنن تایید میشه!! با همین خط خطی کردنا پلان مردم و خانه های مردمو می سازند ..البته کار معمارا فراتر از اینهاست ....اینو ببین این جزیی از کار معماراست آهان!! کلا تو کار خرابکاری و ازین جور حرفا هستین دیگه!!! سلاممعمار يعني خالق يعني لطافت يعني ظرافت يعني ممكن كردن ناممكن ها آخ جون شاعر شدم ای وای یکی دیگه اضافه شد!!! :icon_pf (34): بچه تو خسته نميشي اينقد ميخندي؟:w00::w00:خالي بندي ني،حقيقته يه ذره چشم بصيرت ميخواد تا قدر هنر معمارا رو بدوني كه ... :w00::w00: جالب اینه که هنریندارن آخه!! یه ایده از خودشون امکان نداره بدن!! چنا همه به من می گن 67 ساله :cryingf:دوشت ندالم :w00: خب چون 67 سالته دیگه!! منظورم اينه كه معمار حرمت داشته حالا هركسي ميگه من معمارم ولي قديما به كسي كه يه خونه مي ساخته معمار نمي گفتن معمار با وضو و عشقو جونش بنا رو مي ساخت اون قدیم بود!! ما هم به اون قدیمیاش ارادت داریم ولی شما ممارای .... که دیگه خودتونو با اونا مقایسه نکنید!!! اونايي كه مي گن معماي خط خطي كردن قلم دست نگرفتن ببينند چه عشقي مي كنيم ماهابايد كتك بخورند تا بفهمند:167: همیشه راحت ترین ترین و تخریبی ترین راهو انتخاب میکنید!!! الحق كه ذوقت همينه برو شهر هاي بي در و دروازه تو بساز والا این کارو معمارا کردن!! شهرازا میخوان بهش درو پیکر بدن!!! چون شهرسازا نباشن، 4دیواری معمارا رو گرد و خاک میگیره میبینی محمد چیکار کردیم اینجا رو؟؟!! سولوم:w00:چی شده آبجی:guntootsmiley2: کسی حرفی زده که اشک میریزی؟:guntootsmiley2: ای بابا!! باز این غلام شیش لول بند اومد!!! روح معمارا خودش حقیقته...چرا حقیقت و به حقیقت قسم میدی:ws2: الکی بحثو فلسفی نکن!!!! جالبه این مهمارا هر وقت می بینن هیچ کس نیست میان یه سلامی میدن و می رن کلا همیشه تو کاره سک سک کردن هستن!!! 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ایول!! پایه کل نیستن این بنده خداها!!! یه چی میگنو فرار میکنن!!! مثل طرحاشونه دیگه!! شب شما هم بخیر و علیک سلام!! ببینم سفرتون ترسناک بود؟؟!! والا همینو بگو...!!! خیلی بدین همتون مخصوصا شما شهرسازیا مگه ما به شما توهین می کنیم؟ دورسته الان معماری داغونه ولی من و معمارای دیگه هنوز نمردیم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خب بدبختی شهرسازا هم همین معمارای الانن دیگه!!! 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی بدین همتون مخصوصا شما شهرسازیا مگه ما به شما توهین می کنیم؟دورسته الان معماری داغونه ولی من و معمارای دیگه هنوز نمردیم وا :jawdrop: مگه ما به شما توهین کردیم . ما فقط انتقاد کردیم . :w16: محمد حسین تایید کن :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ وا :jawdrop: مگه ما به شما توهین کردیم . ما فقط انتقاد کردیم . :w16: محمد حسین تایید کن :ws28::ws28: دقیقا همین کارو میخواستم کنم!! تایید میشه!! 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی و محمد حسین شماها خیلی بدین:167: 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ این کار شما توهین ولی به کوری چشم بضیا من شهرسازی ام دوست دارم و بهشون نوهین نمی کنم:w00: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ چیز دیگه ای هم بلدین بگین جز این حرفا؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آفرین!! چه دختر خوبی هستی آنا!!! تا الان چندتا معمار گفتن که از شهرسازی بیشتر خوششون میاد؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ اره آنسوی ناکامی ها خداییست که داشتن ان جبران همه نداشته هاست 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ نگفتم بیشتر از رشتم دوسش دارم که فقط گفتم دوست دارم در ضمن من عاشق رشتمم 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ این کار شما توهین ولی به کوری چشم بضیا من شهرسازی ام دوست دارم و بهشون نوهین نمی کنم:w00: علاوه بر شهرسازی ، شما علاقه وافری به شهرسازا هم داری چیز دیگه ای هم بلدین بگین جز این حرفا؟؟!! تایید میشه آفرین!! چه دختر خوبی هستی آنا!!! تا الان چندتا معمار گفتن که از شهرسازی بیشتر خوششون میاد؟؟!! خیلی تا . . . ارهآنسوی ناکامی ها خداییست که داشتن ان جبران همه نداشته هاست منظور از نداشته ها ، شهرسازی که همه کمبود های مهماری رو جبران میکنه . نگفتم بیشتر از رشتم دوسش دارم که فقط گفتم دوست دارمدر ضمن من عاشق رشتمم شما کلا همه چیزتون عشقیه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ارهآنسوی ناکامی ها خداییست که داشتن ان جبران همه نداشته هاست نه! نگفتم بیشتر از رشتم دوسش دارم که فقط گفتم دوست دارمدر ضمن من عاشق رشتمم oh oh عاشق چی چیه رششتت هستی مثلا؟؟!! 4 تا آجر بالا پایین پرت کردن و واسه کارگر جماعت قیافه گرفتن هم عاشقی داره؟!! 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ فرشته ها وجود دارن اما چون بال ندارند بهشون می گیم دوست تقدیم به فرشته های بی بالم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ علاوه بر شهرسازی ، شما علاقه وافری به شهرسازا هم داری تایید میشه خیلی تا . . . منظور از نداشته ها ، شهرسازی که همه کمبود های مهماری رو جبران میکنه . شما کلا همه چیزتون عشقیه کمپلت تایید میشه!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ شاید شما اجر بالا پایین بندازین ولی من و معمارا نه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ فرشته ها وجود دارن اما چون بال ندارند بهشون می گیم دوست تقدیم به فرشته های بی بالم ببین همه رو نمیشه اینجوری خرید!! شما معمارا کی ازین کاراتون دست بر میدارید؟؟!! :vahidrk: لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آقای محمد حسین تو چیزی جز تایید کردن بلد نیستی؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ شاید شما اجر بالا پایین بندازین ولی من و معمارا نه پس چیکار میکنید؟؟!! شهرساز اون آجرا رو فقط برا کوبیدن تو سر شما معمارا استفاده میکنن نه چیز دیگه!! لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ دخترا پسرا با هم دوس باشید... سلام من اومدم.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده