Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ مسخره می کنی :w00::w00:هر چی می خام نگم شهر سازا چی هستند ..تو نمی گذاری :w00: پاکبان بودن به از شهر ساز بودن :ws28: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ پاکبان بودن به از شهر ساز بودن :ws28: واسه همین شما شهرساز نشدی میخوای پاکبان بشی آخی نازی :ws28::ws28: :2525s::2525s::2525s: لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ســـــــــــــــــــــــلام:icon_pf (44)::icon_pf (44): مرتضي باز شروع كردي پشت سر معمارااااااااااااان روح زمان هستن حرف زدن؟:w00::w00: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ســـــــــــــــــــــــلام:icon_pf (44)::icon_pf (44):مرتضي باز شروع كردي پشت سر معمارااااااااااااان روح زمان هستن حرف زدن؟:w00::w00: سلام بر مهمار آذر من کی پشت سر مهمارا حرف زدم ؟؟؟ :ws52: من که دارم جلو روتون می گم شما هم جواب می دین :w16: لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام معمار يعني خالق يعني لطافت يعني ظرافت يعني ممكن كردن ناممكن ها آخ جون شاعر شدم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلاممعمار يعني خالق يعني لطافت يعني ظرافت يعني ممكن كردن ناممكن ها آخ جون شاعر شدم درود بر ساراي عزيزم:icon_gol: بيا ببين اين مرتضي چيا در وصف معماران ارجمند ميگه:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلاممعمار يعني خالق يعني لطافت يعني ظرافت يعني ممكن كردن ناممكن ها آخ جون شاعر شدم درود بر ساراي عزيزم:icon_gol: بيا ببين اين مرتضي چيا در وصف معماران ارجمند ميگه:icon_pf (34)::icon_pf (34): سلام من چی گفتم ببین خود سارا هم از این همه خالی بندی خندش گفته :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ شلوم عليك شلام معمار 67ساله عزيزم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من چی گفتم ببین خود سارا هم از این همه خالی بندی خندش گفته :ws28::ws28: بچه تو خسته نميشي اينقد ميخندي؟:w00::w00: خالي بندي ني،حقيقته يه ذره چشم بصيرت ميخواد تا قدر هنر معمارا رو بدوني كه ... :w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ عليك شلام معمار 67ساله عزيزم:ws3: چنا همه به من می گن 67 ساله :cryingf: دوشت ندالم :w00: 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ چنا همه به من می گن 67 ساله :cryingf:دوشت ندالم :w00: گريه نكن نازنازي خب باشه معمار متولد سال 1367:w16: اسمت چيه عزيزم بجا گريه كردن 5امتياز تفنگ رو بده:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ بچه تو خسته نميشي اينقد ميخندي؟:w00::w00:خالي بندي ني،حقيقته يه ذره چشم بصيرت ميخواد تا قدر هنر معمارا رو بدوني كه ... :w00::w00: ببین دختر جون :ws28: من کلا میام این مهمارای عزیز رو می بینم پای صحبتشون می شینم کلی روحم شاد میشه :w16: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ببین دختر جون :ws28: من کلا میام این مهمارای عزیز رو می بینم پای صحبتشون می شینم کلی روحم شاد میشه :w16: :ws28::ws28::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ گريه نكن نازنازيخب باشه معمار متولد سال 1367:w16: اسمت چيه عزيزم بجا گريه كردن 5امتياز تفنگ رو بده:w00::w00: فاطمه اسم خودت چیه تو نگفتی که 5 امتیازو به تو بدم می دم به صاحبش لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ منظورتو نگرفتم بیشتر توضیح می دهی ... منظورم اينه كه معمار حرمت داشته حالا هركسي ميگه من معمارم ولي قديما به كسي كه يه خونه مي ساخته معمار نمي گفتن معمار با وضو و عشقو جونش بنا رو مي ساخت 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ اونايي كه مي گن معماي خط خطي كردن قلم دست نگرفتن ببينند چه عشقي مي كنيم ماها بايد كتك بخورند تا بفهمند:167: 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ آهاي مرتضي خان من خالي بخند نيستم به خلق احساسم سر شوق اومدم بي ذوق وعاطفه 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ فاطمه اسم خودت چیه تو نگفتی که 5 امتیازو به تو بدم می دم به صاحبش آذر هستم خوشبختم فاطمه جون خب مال من بود ديگه:icon_pf (34)::w00: من ميدونستم ولي نگفتم(يه تبصره اي چيزي ندارم،امتياز بده):icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ اونايي كه مي گن معماي خط خطي كردن قلم دست نگرفتن ببينند چه عشقي مي كنيم ماهابايد كتك بخورند تا بفهمند:167: شما کلا هر کاری می کنین عشقیه آهاي مرتضي خان من خالي بخند نيستم به خلق احساسم سر شوق اومدم بي ذوق وعاطفه عجب . بسی بسیار از این ابراز احساس شما شاد شدیم . :ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده