niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ باه شه . اسمم که مهلومه رشتمم که مهلومه سنمم که باید حساب کنید ترم 6 ميگم خسته نباشي واقعا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ هه هه!! اگه فکر کردی میتونی ما دو تا رو با هم دشمن کنی، کاملا در اشتباهی دختر جون!!! :vahidrk: شدیدا تایید میشه :icon_gol: اینو خوب اومدی دختر جون :ws28: مهمار جون ....:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ميگم خسته نباشي واقعا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): ممنون خسته نیستم یه لحظه محمد حسین تو خسته ای ؟ ؟؟ اگه خسته ای بگم این مهمار جون ( دختر جون ) یه کم پذیرایی کنه :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ هه هه!! اگه فکر کردی میتونی ما دو تا رو با هم دشمن کنی، کاملا در اشتباهی دختر جون!!! :vahidrk: ديدي شهرسازا بدن:167::167: دست رو زن جماعت بلند ميكني؟:w00::w00::ws44: دیگه دیگه!! چرا الکی برا شهرسازا حرف در میاری؟؟!! هان؟ به این خوبی!!! حداقلش اینکه اگه نباشن اینجا شما میتونین با خاکاش یه خونه گلی بسازین!! باه شه . اسمم که مهلومه رشتمم که مهلومه سنمم که باید حساب کنید ترم 6 ایول به معرفی!!! ميگم خسته نباشي واقعا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): شدیدا تایید میشه :icon_gol: اینو خوب اومدی دختر جون :ws28: مهمار جون ....:ws28::ws28: ممنون خسته نیستم یه لحظه محمد حسین تو خسته ای ؟ ؟؟ اگه خسته ای بگم این مهمار جون ( دختر جون ) یه کم پذیرایی کنه :ws28::ws28: من در حد افقی شدن خستم! ولی فعلا هستم!!! نه بابا!! به اینا اعتبار نیست!! خصومت شخصی که با شهرسازا دارن، کار دستمون میده!!! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ولي من با كسي خصومت نداااااااارم:w00::w00::w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ولي من با كسي خصومت نداااااااارم:w00::w00::w00::w00::w00: می گم محمد حسین نظرت چیه ؟؟؟ :ws52: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ببخشيد محمدحسين و مرتضي من خيلي خسته ام و خوابم مياد:putertired::mornincoffee: ايشالا باشه يه وقت ديگه حسابي با هم كل كل كنيم شبتون بخير و :w72: اوقات به كام خدانگهــــــــدار:icon_pf (44)::icon_pf (44): راستي از آشناييتون خيلي خوشحال شدم. 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ باشه!! حالا زیاد سخت نگیر فردا باید بری خط خطی کنی تو آتلیه، اعصاب لازم داری!! 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ببخشيد محمدحسين و مرتضيمن خيلي خسته ام و خوابم مياد:putertired::mornincoffee: ايشالا باشه يه وقت ديگه حسابي با هم كل كل كنيم شبتون بخير و :w72: اوقات به كام خدانگهــــــــدار:icon_pf (44)::icon_pf (44): راستي از آشناييتون خيلي خوشحال شدم. آخه نازی باشه مهمار جون برو استراحت کن . شب خوش 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ساعت 1.5 شده1!! :jawdrop: من برم بخوابم!! فردا تا 17.5 کلاس دارم دانشگاه بعدش هم کلاس زبان تا 8!!! برو بچه ها همگی خوش گذشت!! البته گرچه هم صحبت شدن با معمارا کسل کنندس!!! شب همگیتون خوش.... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ جالبه الان همشون آن هستنا!!! منظورم اون معماراس!!! شبتون خوش...!! 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها کجایید چرا نمی یاد 4 دیواری لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها کجایید چرا نمی یاد 4 دیواری سلام ای بابا ، اگه این تاپیک رو ورق بزنی می بینی که مهمار جماعت توش نیست همش شهرسازن مهمارا تو فضا دارن چرخ می زنن لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام ای بابا ، اگه این تاپیک رو ورق بزنی می بینی که مهمار جماعت توش نیست همش شهرسازن مهمارا تو فضا دارن چرخ می زنن :banel_smiley_4: ای بابا بچه های معماری کلا سرشون شلوغه کارهای مهمتری دارند :ws28: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:ای بابا بچه های معماری کلا سرشون شلوغه کارهای مهمتری دارند :ws28: :ws28::ws28: خط خطی کردنم شد کار :w00::w00: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: خط خطی کردنم شد کار :w00::w00: با همین خط خطی کردنا پلان مردم و خانه های مردمو می سازند .. البته کار معمارا فراتر از اینهاست ....اینو ببین این جزیی از کار معماراست لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ با همین خط خطی کردنا پلان مردم و خانه های مردمو می سازند ..البته کار معمارا فراتر از اینهاست ....اینو ببین این جزیی از کار معماراست بله ما به کار مهمارا کاملا واقفیم . :2525s::2525s::2525s: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ بله ما به کار مهمارا کاملا واقفیم . :2525s::2525s::2525s: مسخره می کنی :w00::w00: هر چی می خام نگم شهر سازا چی هستند ..تو نمی گذاری :w00: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ مسخره می کنی :w00::w00:هر چی می خام نگم شهر سازا چی هستند ..تو نمی گذاری :w00: ده هه :w00::w00::w00: نه حرفت رو بزن ، بگو ایراد نداره . . . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده