niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ مهمارا چی چین؟؟!! این : معمار شریف" مثل ترکیب " مسلمان و دروغ" هست که تو دبیرستان خوندیم!!! تو رشته ات چيه كه اين همه باماها لجي ؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ مهمارا چی چین؟؟!! این : معمار شریف" مثل ترکیب " مسلمان و دروغ" هست که تو دبیرستان خوندیم!!! ببخشيد ولي اصلا حواسم نيست كه جوابت رو بدم:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ رشوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به شماها... سخت در اشتباهید.. ابته قصد جسارت ندارم ها... این "ها" که آخرش اوردی منظورت چیه؟!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ جالب بود برام...!! اهل دانشگاهم رشته ام الافيست جيبهايم خالي ست پدري دارم حسرتش يک شب خواب! دوستاني همه از دم ناباب و خدايي که مرا کرده جواب. اهل دانشگاهم قبلهام استاد است جانمازم نمره! خوب ميفهمم سهم آينده من بيکاريست من نميدانم که چرا ميگويند مرد تاجر خوب است و مهندس بيکار وچرا در وسط سفره ما مدرک نيست! (چشم ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد) بايد از آدم دانا ترسيد! بايد از قيمت دانش ناليد! وبه آنها فهماند که من اينجا فهم را فهميدم من به گور پدر علم و هنر خنديدم ... 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ این "ها" که آخرش اوردی منظورت چیه؟!! این "ها" واسه تاکید عزیزم... مثلا شنیدی میگن میکشمت ها... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ تو رشته ات چيهكه اين همه باماها لجي ؟ اسم رشتم، همه رشته ها هستش!! جدیده دیگه!!! ببخشيد ولي اصلا حواسم نيست كه جوابت رو بدم:icon_redface: منظور؟ لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ این "ها" واسه تاکید عزیزم... مثلا شنیدی میگن میکشمت ها... آخه یه نفر دیگه هم همینجوری صحبت میکرد بعضی وقتا!! یاد اون افتادم!!! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ جالب بود برام...!!اهل دانشگاهم رشته ام الافيست جيبهايم خالي ست پدري دارم حسرتش يک شب خواب! دوستاني همه از دم ناباب و خدايي که مرا کرده جواب. اهل دانشگاهم قبلهام استاد است جانمازم نمره! خوب ميفهمم سهم آينده من بيکاريست من نميدانم که چرا ميگويند مرد تاجر خوب است و مهندس بيکار وچرا در وسط سفره ما مدرک نيست! (چشم ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد) بايد از آدم دانا ترسيد! بايد از قيمت دانش ناليد! وبه آنها فهماند که من اينجا فهم را فهميدم من به گور پدر علم و هنر خنديدم ... واقعـــــــــــــــــــــــــا جالب گفتي،ممنون:w72::rose: از آشنايي با شما خوشبخت شدم:w73: اسمت چيه؟چندسالته؟... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خواهش میکنم!! منم همینطور!!! اسمم که تابلوئه!! خودت بگردی پیدا میکنی!! سنم هم بماند!! البته اونو هم بگردی پیدا میکنی!!! حال همینا رو خودت جواب نمیدی؟!! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خواهش میکنم!! منم همینطور!!!اسمم که تابلوئه!! خودت بگردی پیدا میکنی!! سنم هم بماند!! البته اونو هم بگردی پیدا میکنی!!! حال همینا رو خودت جواب نمیدی؟!! منظورم اين بود كه با دوستام توي ياهو هستيم حواسم اونوره نميتونم جواب بدم . منم ايناهارو جواب بدم؟ آذر هستم ساكن مشهدم(اهل جنوبم) 20سالمه گفتم كه اينجا دستت درد نكنه اينقدر جوابم رو دادي خسته نباشي واقعا:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ آخه یه نفر دیگه هم همینجوری صحبت میکرد بعضی وقتا!! یاد اون افتادم!!! ای جان... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ منظورم اين بود كه با دوستام توي ياهو هستيمحواسم اونوره نميتونم جواب بدم . منم ايناهارو جواب بدم؟ آذر هستم ساكن مشهدم(اهل جنوبم) 20سالمه گفتم كه اينجا دستت درد نكنه اينقدر جوابم رو دادي خسته نباشي واقعا:banel_smiley_4: خب منم محمد حسینم!! نمیدونم چند سالمه!! فکر کنم 20 رو داشته باشم!! (منظورم حس حساب کردنش بود ها!!) ساکن تهران!! خسته هم نیستم فقط کم کم افقی دارم میشم!!! ای جان... 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خب منم محمد حسینم!! نمیدونم چند سالمه!! فکر کنم 20 رو داشته باشم!! (منظورم حس حساب کردنش بود ها!!) ساکن تهران!!خسته هم نیستم فقط کم کم افقی دارم میشم!!! من فكر كردم محسني خب محمدحسين جون پس حسابي خسته نباشي:icon_pf (44)::icon_pf (44): اون دوستت كجا رفت:167: شهرساز عزيز:w00: هي از مهمارا بد ميگفت:w00: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خب منم محمد حسینم!! نمیدونم چند سالمه!! فکر کنم 20 رو داشته باشم!! (منظورم حس حساب کردنش بود ها!!) ساکن تهران!!خسته هم نیستم فقط کم کم افقی دارم میشم!!! ببخشید من برای چند لحظه اینترنتم قطع شد محمد حسین توام :w00::w00::w00: بایا این مهمارا گولت زدن عجب :4564::4564: اگر بار گران بودی . . . . 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خب منم محمد حسینم!! نمیدونم چند سالمه!! فکر کنم 20 رو داشته باشم!! (منظورم حس حساب کردنش بود ها!!) ساکن تهران!!خسته هم نیستم فقط کم کم افقی دارم میشم!!! من فكر كردم محسني خب محمدحسين جون پس حسابي خسته نباشي:icon_pf (44)::icon_pf (44): اون دوستت كجا رفت:167: شهرساز عزيز:w00: هي از مهمارا بد ميگفت:w00: بهله من اینجام منم باید سن و سالمو بگم :icon_pf (17)::icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ببخشید من برای چند لحظه اینترنتم قطع شد محمد حسین توام :w00::w00::w00: بایا این مهمارا گولت زدن عجب :4564::4564: اگر بار گران بودی . . . . چشمت نميبينه ما با هم دومس شديم خبيث:w00::w00: محمدحسين جون ولش كن اين مرتضي رو :w16: گريه كن گريه قشنگه 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ بهله من اینجام منم باید سن و سالمو بگم :icon_pf (17)::icon_pf (17): اره بگو عزيزم:icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::w16: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خب منم محمد حسینم!! نمیدونم چند سالمه!! فکر کنم 20 رو داشته باشم!! (منظورم حس حساب کردنش بود ها!!) ساکن تهران!!خسته هم نیستم فقط کم کم افقی دارم میشم!!! من فكر كردم محسني خب محمدحسين جون پس حسابي خسته نباشي:icon_pf (44)::icon_pf (44): اون دوستت كجا رفت:167: شهرساز عزيز:w00: هي از مهمارا بد ميگفت:w00: اون دوستم اومد دیگه!! درست میگفت!! کلا معماری یه چیز حاشیه ای هست!!! ببخشید من برای چند لحظه اینترنتم قطع شد محمد حسین توام :w00::w00::w00: بایا این مهمارا گولت زدن عجب :4564::4564: اگر بار گران بودی . . . . بابا مرتضی تند نرو!! صبر کن دادا!!! بهله من اینجام منم باید سن و سالمو بگم :icon_pf (17)::icon_pf (17): چشمت نميبينه ما با هم دومس شديم خبيث:w00::w00:محمدحسين جون ولش كن اين مرتضي رو :w16: گريه كن گريه قشنگه هه هه!! اگه فکر کردی میتونی ما دو تا رو با هم دشمن کنی، کاملا در اشتباهی دختر جون!!! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ اره بگو عزيزم:icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::w16: باه شه . اسمم که مهلومه رشتمم که مهلومه سنمم که باید حساب کنید ترم 6 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ هه هه!! اگه فکر کردی میتونی ما دو تا رو با هم دشمن کنی، کاملا در اشتباهی دختر جون!!! :vahidrk: ديدي شهرسازا بدن:167::167: دست رو زن جماعت بلند ميكني؟:w00::w00::ws44: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده