MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آره والا!خجالتم خوب چيزيه! خوبه که میدونید!!! حالا چه معمارا نمیان ؟ ؟ ؟ اومدن نداره آخه!! سرشونو نمیتونن بالا بگیرن اصلا!!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ بهه. مرتضی هم که اومد. جمع شهرسازا جمع شد معمارا کجان بیان ببینن fargol (اسمتو یادم نیست) بهتر بود این طرفا خودتو افتابی نمیکردی. معمارا که نیستن. 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اینم زیاد موندنی نیست!! محمد رشته رو داری؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ بهه. مرتضی هم که اومد. جمع شهرسازا جمع شد معمارا کجان بیان ببینن fargol (اسمتو یادم نیست) بهتر بود این طرفا خودتو افتابی نمیکردی. معمارا که نیستن. اسمم فرگله! من ترسي ندارم!شهرسازي و معماري نداره كه! شماها به اين مهربوني! 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اینم زیاد موندنی نیست!!محمد رشته رو داری؟؟!!! مگه داري در مورده يه شيء حرف ميزني كه ميگي اينم!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ایول!! عجب سیاستمداری هستی شما!!!! باریکلا!! 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ایول!! عجب سیاستمداری هستی شما!!!! باریکلا!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ مگه داري در مورده يه شيء حرف ميزني كه ميگي اينم!!! کلا دانشجوهای معماری رو با بیل و کلنگ و ازین بازیا میشه شناخت!! منم که با شما نبودم!! با اون تیشه بودم!! بیخیال 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ راستي گفتين معمارا كجان! من كه از دوستاي خودم خبر دارم همه تحويل موقت دارن! منم دارم! فردا!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ کلا دانشجوهای معماری رو با بیل و کلنگ و ازین بازیا میشه شناخت!! منم که با شما نبودم!! با اون تیشه بودم!!بیخیال عجب! باشه!:ws2: 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ اصلا جایی باشه و بچه های شهرسازی نباشن صفا نداره به کل...شهرسازاش:ws48: کسی مخالفه؟:w00::167::icon_pf (95): منم فرزانه هستم...ترم 2 شهرسازی هستم...خوشحال هستم...:hi: 3 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ اصلا جایی باشه و بچه های شهرسازی نباشن صفا نداره به کل...شهرسازاش:ws48:کسی مخالفه؟:w00::167::icon_pf (95): منم فرزانه هستم...ترم 2 شهرسازی هستم...خوشحال هستم...:hi: یکی تحویل بگیره اینو واسه چی خوشحالی شما !!!!!!!؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ ایول!!! اینجا رو باش!!! برو بچه های شهرسازی میان تو پاوق معمارا خودشونو معرفی میکنن!!! ایول!!! دمت گرم فرزانه خانم!!! 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ ایول!!! اینجا رو باش!!! برو بچه های شهرسازی میان تو پاوق معمارا خودشونو معرفی میکنن!!! ایول!!! دمت گرم فرزانه خانم!!! آخه معمارا خودشون روشون نمیشه بیان . . 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بشه های عسیس هموتون امشب شام به کتک دعوت میکنم که دیگه پشت معمارا غیبت نکنید:w00: الهی همتون استادای گیر نصیبتون شه 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بشه های عسیس هموتون امشب شام به کتک دعوت میکنم که دیگه پشت معمارا غیبت نکنید:w00: الهی همتون استادای گیر نصیبتون شه به به سلام ببینم معلومه استاداتون خیلی گیرن 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ بیش از خیلی الهی نصیب همه بشه 3 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ بیش از خیلیالهی نصیب همه بشه چه عجب از این طرفا راه گم کردین 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ مگه چجورین استاداتون؟!! سر شما معمارا هرچی بلا بیارن بازم کمه!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده