Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نمیدونم چی بگمچقد بدتر از همیشه اینجا سوت و کوره لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درسِت چی شد ابراهیم؟ استادتون آروم شد؟ لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درسِت چی شد ابراهیم؟ استادتون آروم شد؟ نه بابا ... احتمالا مارو بندازه .. ولی خوشبختانه 5 ساله نمی شیم .. لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه بابا ...احتمالا مارو بندازه .. ولی خوشبختانه 5 ساله نمی شیم .. خوب پس خدا رو شکر یه کاری کن برو اگه ماشین داره ماشینشو آتیش بزن لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب پس خدا رو شکر یه کاری کن برو اگه ماشین داره ماشینشو آتیش بزن میدونی چیه دقیقا ما سر کلاس همینو گفتیم ... لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میدونی چیه دقیقا ما سر کلاس همینو گفتیم ... از خلافا:guntootsmiley2: من میرم به استادتون میگم راستی استادتون مرد هستش یا خانوم؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام به دوستان معمار! گفتیم این همه میام انجمن یه سری هم به دوستای معمارمون بزنیم. چطورین؟:w73:عرض ارادت... 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میدونی چیه دقیقا ما سر کلاس همینو گفتیم ... من این ابراممممممممممممممممممممممممووووووووووووووووووو میکشممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:167: حالا ببینیدددددددددددددددد:guntootsmiley2::banel_smiley_90: دهههههههههههههه سلا م هری پاتر اسمتون هم نمیدونم:ws6: ممنون که سری به این تالار زدید:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام ستاره خانم. محمد هستم.:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سلام محمد خوبی؟ خوش اومدی صفا و صمیمت و... آوردی خوشحالمون کردی:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ من این ابراممممممممممممممممممممممممووووووووووووووووووو میکشممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:167: حالا ببینیدددددددددددددددد:guntootsmiley2::banel_smiley_90: دهههههههههههههه سلا م هری پاتر اسمتون هم نمیدونم:ws6: ممنون که سری به این تالار زدید:flowerysmile: ستاره مشکوک شدی شدید:icon_razz: ابراهیم فامیلته آیا؟:guntootsmiley2: :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سلام محمد خوبی؟خوش اومدی صفا و صمیمت و... آوردی خوشحالمون کردی:flowerysmile: :w72: اینجا صفا و صمیمیت هست... قربان شما. مخلصیم. 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به برو بچه های معمار!! 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ منظورتو نگرفتم بیشتر توضیح می دهی ... سلام منظورم اینه هرکسی طرحی کشید معمار هست آخه قدیما معمار حرمت داشت 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ چقد داغونه اینجا بابا!!! هیشکی پیدا نمیشه جواب سلام هم بده!! :167: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ بازم شهرسازا باید اینجا رو آباد کنن 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آره والا!!! خجالت هم خوب چیزیه بابا!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده