Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر میکنم بچه ها احساس میکنن چون 4دیواریه فضاش بسته هستش دلشون میگیره 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يوهووووووووووووو من هم هستم سوالم رو يكي جواب بده الان معمار به كي مي گن؟ 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يوهووووووووووووومن هم هستم سوالم رو يكي جواب بده الان معمار به كي مي گن؟ منظورتو نگرفتم بیشتر توضیح می دهی ... لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر میکنم بچه ها احساس میکنن چون 4دیواریه فضاش بسته هستش دلشون میگیره انگار بد جور چهار دیواریه آخه انگار کسی نمیتونه بیاد تو 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کار خود معماراس دیگه. یه چهاردیواری ساختن یادشون رفته در بذارن واسش. مثل نقشه هایی که طراحی میکنن مثل اینکه حواسم نبود اومدم تو لونه زنبور 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام به همگی شرمنده سرم این مدت خیلی شلوغه کمتر وقت میکنم سر بزنم خوب بیاید اسم اینجا رو عضو کنیم نظرتون چیه؟ اسم پیشنهادی دارید؟:flowerysmile: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :ws3::ws3: سلام :ws3::ws3: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws3::ws3: سلام :ws3::ws3: سلام سپیده خوبی ... بدبخت شدم ..... 1 سال از درس و زندگی افتادم ...:icon_pf (34)::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام سپیده خوبی ...بدبخت شدم ..... 1 سال از درس و زندگی افتادم ...:icon_pf (34)::banel_smiley_52: سلام سلام:guntootsmiley2: خوبی؟:flowerysmile: چراآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآااا؟ لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام سلام:guntootsmiley2:خوبی؟:flowerysmile: چراآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآااا؟ هیچی در درس برداشت از بناهای تاریخی با استاد مربوطه مشکل بهم زدیم .. حالا قراره 3 نفرمونو بندازه ... می دونی برداشت هم پیش نیاز معماری اسلامی و......................کلا 1 سال عقب می افتم.. لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب برو باهاش بحرف شما پسرا که بلدید چاپلوسی کنید دور از جونت لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب برو باهاش بحرفشما پسرا که بلدید چاپلوسی کنید دور از جونت کار از چاپوسی کردن گذشته .. واقعا دیروز جو خراب بود .. کارد می زدی خونش در نمی اومد .. تا حالا این جوری ندیده بودمش .. من دیگه برم .. برام دعا کن .. اگه پاس نشم ..1 سال از همه چیز می افتم .. لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایشا... دلش نمیاد بندازتت آمییییییییییییییییین برو به سلامت فعلنی بای :flowerysmile: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نمیدونم چی بگم چقد بدتر از همیشه اینجا سوت و کوره 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب برو باهاش بحرفشما پسرا که بلدید چاپلوسی کنید دور از جونت اِهم ... از اینجا آدم رد میشه ها .. 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اِهم ... از اینجا آدم رد میشه ها .. خوب توام برو کمکش واسه چاپلوسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده