Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلامتی کی؟خانومت؟:persiana__hahaha: خانومم کجا بود ؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ خانومم کجا بود ؟ :jawdrop: من چه میدونم برو پیداش کن:brodkavelarg::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من هم هستم سلام خوش اومدی عزیزم به جمع ما:4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ من چه میدونم برو پیداش کن:brodkavelarg::brodkavelarg: اوههههههههه باز که عصبی شدی تو سپیده :jawdrop: باشه بابا میرم از پیدا میکنم . :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ سسسسسسسسلااااااااااامممم چطورين؟! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ سسسسسسسسلااااااااااامممم چطورين؟! سلام منیره خانوم خوبید شما ؟ چه خبر/؟ کم پیدایید 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ سلام بر همه عزیزآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآان:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سپیده آخرش به استاد نتونستم نشون بدم!!! همه جا تعطیل بود نشد پرینت بگیرمش!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سلام منیره خانوم خوبید شما ؟ چه خبر/؟ کم پیدایید خيلي ممنون:wubpink: كارم زياد و وقتم كمه آخه 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سللللللللللللللللللللللللامممممممممممممممممممم سالی یک بار میام اینجا اقا میخواستم عکس ماکت ترم 2رو بزارم که مثل ابوذر بگید کاردستیه :icon_pf (34): اپلودش میکنم حتما میزارم خوبید دوستان؟ سلام منیره جان صبحت بخیررر:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ اقا یک سوال من داشتم به نظرتون واسه تحقیق معماری جهان چی برداری بهتره یک بنا مربوط به اروپا تو یک دروره معرفی میکنید که تو نت بشه براحتی ازش مطلب وعکس پیدا کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سللللللللللللللللللللللللامممممممممممممممممممم سالی یک بار میام اینجا اقا میخواستم عکس ماکت ترم 2رو بزارم که مثل ابوذر بگید کاردستیه :icon_pf (34): اپلودش میکنم حتما میزارم خوبید دوستان؟ سلام منیره جان صبحت بخیررر:icon_pf (44): سلام سهیل خوبی؟ از این ورآ:persiana__hahaha::persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سپیده آخرش به استاد نتونستم نشون بدم!!! همه جا تعطیل بود نشد پرینت بگیرمش!!:icon_pf (34): :w58: :banel_smiley_4: من سر کار بودم:brodkavelarg::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ اقا یک سوال من داشتم به نظرتون واسه تحقیق معماری جهان چی برداری بهترهیک بنا مربوط به اروپا تو یک دروره معرفی میکنید که تو نت بشه براحتی ازش مطلب وعکس پیدا کرد؟ از کارهای زاها حدید بردار همه کارهاش تو اینتر پر مطلبه:w16: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ سلام دوستان، افسانه هستم دانشجوی ترم آخر کارشناسی پیوسته معماری دانشگاه آزاد شیراز گفتم بیام خودمو اینجا معرفی کنم چون برای کنکور ارشد شهرسازی خوندم قبل از این بیشتر تو تالار شهرسازی مطالب رو دنبال میکردم امیدوارم اینجا با کمک شما دوستای خوبم بتونم فعالیت های خوبی در زمینه معماری داشته باشم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ سعی کنید افسانه خانوم رو اینجا نگه دارین و به معماری بیشتر علاقه مندش کنید و دستشو قوی کنید تا واسه ارشد بیخیال شهرسازی بشه و بذاره ما راحت امتحان بدیم ایشالا که امسال قبول میشه. من که با توجه به درصداش گفتم امیدوار باشه. ایشالا هم موفق میشه 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ سلام ........اینجا از پذیرایی خبری هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ نه این معمارا خسیسن. پذیرایی مذیرایی نمیکنن 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ فعلا معمارا اصلا نيستن تا بخوان پذيرايي كنن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده