Dark Shadow 290 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 .:w74: عزیزم اوج نگیـــــــــــر.....دخترم اوج نگیــــــــــــــــر.....خانوم اوج نگیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــر......ای بـــــــــــــــــابــــــــــــــا اوج نگیـــــــــــــــــــــــر دیگه اه اه اه
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 30 مرداد، 2013 سلام من اومدممممممممممممممممممممممممممممممممممم سلام مریم جون خیلی خوش اومدی گلم
*mini* 37778 ارسال شده در 30 مرداد، 2013 سلام من اومدممممممممممممممممممممممممممممممممممم بههههههههههههه دوستِ مارو عکس نفرستادی کهه
setare.blue 23086 ارسال شده در 30 مرداد، 2013 بچه ها کسی میدونه 5 تا ستاره من کجا رفتن؟ یقه محمد رو بگیر
Saye Noori 10314 ارسال شده در 17 مهر، 2013 چرا تالار معماری انقدر سوت و کور شده تازگیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ....:JC_thinking: چرا؟؟؟
shohreh bahaloo 10 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 با سلام خدمت همه معمارای عزیز اینجا دوستای خوب معمارمون میان خودشون رو معرفی میکنن و با هم آشنا میشن در عین حال مکانیه برای گفت و گوهای دوستانه و جمع شدن اعضا موفق باشید سلام بچه ها.هرچندمامعمارا هیچوقت وهیچ جا باهم خوب نیستیم اماهمه مون خوب میدونیم که ماازبقیه باحال تریم پس منم هستم
shohreh bahaloo 10 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 سلام بچه ها.هرچندمامعمارا هیچوقت وهیچ جا باهم خوب نیستیم اماهمه مون خوب میدونیم که ماازبقیه باحال تریم پس منم هستم
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 سلام دوستان... میخواستم ببینم از بچه ها کسی رشتش فنی بوده که معماری خونده باشه؟؟ یکی از بچه های فامیلمون رشتش معماریه و میخواد برای کنکور بخونه یخورده راهنمایی میکنید چه کتابایی خوبه؟؟محمد یگان خوبه؟؟
سـارا 20071 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 سلام دوستان... میخواستم ببینم از بچه ها کسی رشتش فنی بوده که معماری خونده باشه؟؟ یکی از بچه های فامیلمون رشتش معماریه و میخواد برای کنکور بخونه یخورده راهنمایی میکنید چه کتابایی خوبه؟؟محمد یگان خوبه؟؟ اگه منظورتون هنرستانه ، من هنرستانی بودم. همون کتابهای هنرستان منبع بود دیگه.محمد یگان که گفتین واسه کدوم کتابه ؟ من نشنیدم متاسفانه
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 اگه منظورتون هنرستانه ، من هنرستانی بودم.همون کتابهای هنرستان منبع بود دیگه.محمد یگان که گفتین واسه کدوم کتابه ؟ من نشنیدم متاسفانه بله هنرستانی منظورمه... منظورم از کتاب مثل مدرسان....چون از من پرسید چجوری خوندی گفتم اول کتابای خود هنرستانو بعدشم مدرسان گرفتم خوندم....بعد گفت منم مدرسان بگیرم؟گفتم نمیدونم میپرسم میگم.....بعدش گفت محمدیگان چطوره؟ خود منم نمیشناسمش
سـارا 20071 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 بله هنرستانی منظورمه... منظورم از کتاب مثل مدرسان....چون از من پرسید چجوری خوندی گفتم اول کتابای خود هنرستانو بعدشم مدرسان گرفتم خوندم....بعد گفت منم مدرسان بگیرم؟گفتم نمیدونم میپرسم میگم.....بعدش گفت محمدیگان چطوره؟ خود منم نمیشناسمش من خودم فقط کتابهای هنرستان رو خوندم و هرماه آزمون می دادم.اون موقع موسسه آیندگان خیلی خوب بود و من آزمونهاشو شرکت کرده بودم.کتاب دیگه ای نخوندم متاسفانه نمی تونم کمکتون کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 ینی از این همه معمار که تو انجمن هست،کسی نیست که هنرستانی باشه!و یه راهنمایی کنه! 1
سـارا 20071 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 ینی از این همه معمار که تو انجمن هست،کسی نیست که هنرستانی باشه!و یه راهنمایی کنه! تو این تاپیک باید درخواست کمک کنین [h=3]کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی (معماری)[/h]
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 تو این تاپیک باید درخواست کمک کنین کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی (معماری) ممنون...
ارسال های توصیه شده