Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ .:w74: عزیزم اوج نگیـــــــــــر.....دخترم اوج نگیــــــــــــــــر.....خانوم اوج نگیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــر......ای بـــــــــــــــــابــــــــــــــا اوج نگیـــــــــــــــــــــــر دیگه اه اه اه لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من اومدممممممممممممممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من اومدممممممممممممممممممممممممممممممممممم سلام مریم جون خیلی خوش اومدی گلم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من اومدممممممممممممممممممممممممممممممممممم بههههههههههههه دوستِ مارو عکس نفرستادی کهه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کسی میدونه 5 تا ستاره من کجا رفتن؟ لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کسی میدونه 5 تا ستاره من کجا رفتن؟ یقه محمد رو بگیر لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ چرا تالار معماری انقدر سوت و کور شده تازگیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ چرا تالار معماری انقدر سوت و کور شده تازگیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ....:JC_thinking: چرا؟؟؟ لینک به دیدگاه
shohreh bahaloo 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه معمارای عزیز اینجا دوستای خوب معمارمون میان خودشون رو معرفی میکنن و با هم آشنا میشن در عین حال مکانیه برای گفت و گوهای دوستانه و جمع شدن اعضا موفق باشید سلام بچه ها.هرچندمامعمارا هیچوقت وهیچ جا باهم خوب نیستیم اماهمه مون خوب میدونیم که ماازبقیه باحال تریم پس منم هستم لینک به دیدگاه
shohreh bahaloo 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام بچه ها.هرچندمامعمارا هیچوقت وهیچ جا باهم خوب نیستیم اماهمه مون خوب میدونیم که ماازبقیه باحال تریم پس منم هستم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان... میخواستم ببینم از بچه ها کسی رشتش فنی بوده که معماری خونده باشه؟؟ یکی از بچه های فامیلمون رشتش معماریه و میخواد برای کنکور بخونه یخورده راهنمایی میکنید چه کتابایی خوبه؟؟محمد یگان خوبه؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان... میخواستم ببینم از بچه ها کسی رشتش فنی بوده که معماری خونده باشه؟؟ یکی از بچه های فامیلمون رشتش معماریه و میخواد برای کنکور بخونه یخورده راهنمایی میکنید چه کتابایی خوبه؟؟محمد یگان خوبه؟؟ اگه منظورتون هنرستانه ، من هنرستانی بودم. همون کتابهای هنرستان منبع بود دیگه.محمد یگان که گفتین واسه کدوم کتابه ؟ من نشنیدم متاسفانه لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ اگه منظورتون هنرستانه ، من هنرستانی بودم.همون کتابهای هنرستان منبع بود دیگه.محمد یگان که گفتین واسه کدوم کتابه ؟ من نشنیدم متاسفانه بله هنرستانی منظورمه... منظورم از کتاب مثل مدرسان....چون از من پرسید چجوری خوندی گفتم اول کتابای خود هنرستانو بعدشم مدرسان گرفتم خوندم....بعد گفت منم مدرسان بگیرم؟گفتم نمیدونم میپرسم میگم.....بعدش گفت محمدیگان چطوره؟ خود منم نمیشناسمش لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ بله هنرستانی منظورمه... منظورم از کتاب مثل مدرسان....چون از من پرسید چجوری خوندی گفتم اول کتابای خود هنرستانو بعدشم مدرسان گرفتم خوندم....بعد گفت منم مدرسان بگیرم؟گفتم نمیدونم میپرسم میگم.....بعدش گفت محمدیگان چطوره؟ خود منم نمیشناسمش من خودم فقط کتابهای هنرستان رو خوندم و هرماه آزمون می دادم.اون موقع موسسه آیندگان خیلی خوب بود و من آزمونهاشو شرکت کرده بودم.کتاب دیگه ای نخوندم متاسفانه نمی تونم کمکتون کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ ینی از این همه معمار که تو انجمن هست،کسی نیست که هنرستانی باشه!و یه راهنمایی کنه! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ ینی از این همه معمار که تو انجمن هست،کسی نیست که هنرستانی باشه!و یه راهنمایی کنه! تو این تاپیک باید درخواست کمک کنین [h=3]کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی (معماری)[/h] لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ تو این تاپیک باید درخواست کمک کنین کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی (معماری) ممنون... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده