.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ خو دیگه کی بیاد باهامون؟ مـــــــــــــــن 2 لینک به دیدگاه
viollet 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عرض شد خدمت همه معماران محترم ، من همین امروز به سایت شما پیوستم ، واسه همین یکم گنگم امیدوارم بتونم از مطالب خوبتون استفاده کنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عرض شد خدمت همه معماران محترم ، من همین امروز به سایت شما پیوستم ، واسه همین یکم گنگمامیدوارم بتونم از مطالب خوبتون استفاده کنم سلام عزیزم، خوش اومدی، اگه سوالی دارید ؛بپرسید لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ حوصلم سر میرهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
arch_2 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااام بر مهندسای محترم.... منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااام بر مهندسای محترم....منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil: سلام سلااااااااااااااااااااامممم خوش اومدییییییی امیدوارم اینجا مفید باشه براتون لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااام بر مهندسای محترم....منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil: سلام مهندس ، ما هم خوشحالیم دوست پر انرژی مثل شما تو جمع ماست لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااام بر مهندسای محترم....منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil:سلام .خوش اومدی عزیزم لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااام بر مهندسای محترم....منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil: سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممم خیلی خیلی خوش اومدی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ بچه هااا یه سوال و مشورت من کاراموزیمو توو یه شرکتی برداشتم که از دوستای بابامهه...مهندسین مشاور هستن اما کارشون معماری نیست ابیاری زهکشیِ اونجوری که فهمیدم از یونی نمیان اونجا و کاری ندارن..(البته اگه استعلام نگیرن) نامه معرفی واسه شرکت گرفتم ...تا شنبه هم بیشتر مهلت ندارم تحویلش بدم..... قرار شده پروژه کاراموزی کاردانیم که برای سرای محله و زورخونه هست ببرم براشون....اینجور که پیداست استاد کار اموزیمونم زیاد گیر نیست حالا سوال و مشورت من از شما...به نظرتون خیلی ریسک کردم؟ چیکا کنم ؟ الان از استرس روو به سکتم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ بچه هااایه سوال و مشورت من کاراموزیمو توو یه شرکتی برداشتم که از دوستای بابامهه...مهندسین مشاور هستن اما کارشون معماری نیست ابیاری زهکشیِ اونجوری که فهمیدم از یونی نمیان اونجا و کاری ندارن..(البته اگه استعلام نگیرن) نامه معرفی واسه شرکت گرفتم ...تا شنبه هم بیشتر مهلت ندارم تحویلش بدم..... قرار شده پروژه کاراموزی کاردانیم که برای سرای محله و زورخونه هست ببرم براشون....اینجور که پیداست استاد کار اموزیمونم زیاد گیر نیست حالا سوال و مشورت من از شما...به نظرتون خیلی ریسک کردم؟ چیکا کنم ؟ الان از استرس روو به سکتم واااو؛چه کاریه دختر؛ خب ما باید گزارش کاراموزی مینوشتیم ؛اونم از شرکتی که توش بودیم و تو فرمای دانشگاه باید مهر اون شرکت (که ساختمونیه ) باشه،اونوقت چطور اونا فرمت رو مهر زدن و استادت نفهمید لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم برای تالار معماری تنگ شده لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها) kimia لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده