.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آذر، ۱۳۹۱ *mini* گفته است: خو دیگه کی بیاد باهامون؟ مـــــــــــــــن 2 لینک به دیدگاه
viollet 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۱ سلام عرض شد خدمت همه معماران محترم ، من همین امروز به سایت شما پیوستم ، واسه همین یکم گنگم امیدوارم بتونم از مطالب خوبتون استفاده کنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۱ viollet گفته است: سلام عرض شد خدمت همه معماران محترم ، من همین امروز به سایت شما پیوستم ، واسه همین یکم گنگمامیدوارم بتونم از مطالب خوبتون استفاده کنم سلام عزیزم، خوش اومدی، اگه سوالی دارید ؛بپرسید لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ فروردین، ۱۳۹۲ حوصلم سر میرهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
arch_2 43 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااام بر مهندسای محترم.... منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ arch_۲ گفته است: سلااااااااام بر مهندسای محترم....منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil: سلام سلااااااااااااااااااااامممم خوش اومدییییییی امیدوارم اینجا مفید باشه براتون لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ arch_۲ گفته است: سلااااااااام بر مهندسای محترم....منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil: سلام مهندس ، ما هم خوشحالیم دوست پر انرژی مثل شما تو جمع ماست لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ arch_۲ گفته است: سلااااااااام بر مهندسای محترم....منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil:سلام .خوش اومدی عزیزم لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ arch_۲ گفته است: سلااااااااام بر مهندسای محترم....منم جدیدا عضو شدم و خوشحالم تو جمعتونم:hapydancsmil: سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممم خیلی خیلی خوش اومدی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ فروردین، ۱۳۹۲ بچه هااا یه سوال و مشورت من کاراموزیمو توو یه شرکتی برداشتم که از دوستای بابامهه...مهندسین مشاور هستن اما کارشون معماری نیست ابیاری زهکشیِ اونجوری که فهمیدم از یونی نمیان اونجا و کاری ندارن..(البته اگه استعلام نگیرن) نامه معرفی واسه شرکت گرفتم ...تا شنبه هم بیشتر مهلت ندارم تحویلش بدم..... قرار شده پروژه کاراموزی کاردانیم که برای سرای محله و زورخونه هست ببرم براشون....اینجور که پیداست استاد کار اموزیمونم زیاد گیر نیست حالا سوال و مشورت من از شما...به نظرتون خیلی ریسک کردم؟ چیکا کنم ؟ الان از استرس روو به سکتم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ فروردین، ۱۳۹۲ *mini* گفته است: بچه هااایه سوال و مشورت من کاراموزیمو توو یه شرکتی برداشتم که از دوستای بابامهه...مهندسین مشاور هستن اما کارشون معماری نیست ابیاری زهکشیِ اونجوری که فهمیدم از یونی نمیان اونجا و کاری ندارن..(البته اگه استعلام نگیرن) نامه معرفی واسه شرکت گرفتم ...تا شنبه هم بیشتر مهلت ندارم تحویلش بدم..... قرار شده پروژه کاراموزی کاردانیم که برای سرای محله و زورخونه هست ببرم براشون....اینجور که پیداست استاد کار اموزیمونم زیاد گیر نیست حالا سوال و مشورت من از شما...به نظرتون خیلی ریسک کردم؟ چیکا کنم ؟ الان از استرس روو به سکتم واااو؛چه کاریه دختر؛ خب ما باید گزارش کاراموزی مینوشتیم ؛اونم از شرکتی که توش بودیم و تو فرمای دانشگاه باید مهر اون شرکت (که ساختمونیه ) باشه،اونوقت چطور اونا فرمت رو مهر زدن و استادت نفهمید لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ سـارا گفته است: دلم برای تالار معماری تنگ شده لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها) kimia لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اردیبهشت، ۱۳۹۲ *mini* گفته است: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده