alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ نه مرسی اشتها ندارم :banel_smiley_52: زوریه:167: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ زوریه:167: نمیخوام دیگه . ای بابا صرف شده اونجا . دست شما درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ نمیخوام دیگه . ای بابا صرف شده اونجا . دست شما درد نکنه بیا بگیر بخور نترس 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ بیا بگیر بخورنترس مرسی آبجی جون 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ مرسی آبجی جون نوش جون داداشی:rose::brodkavelarg::rose: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ نوش جون داداشی:rose::brodkavelarg::rose: منون :rose::banel_smiley_52::rose: لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلام!:girlhi: اميدوارم عيد به همه خوش گذشته باشه! چرا اينجا اينقده خلوته؟! 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام عسیسم عیدت مبالک نه خلوت نیست بچه خا سر گرم خوردن شیرینی و آجیل عیدن صداشون در نمیاد چه خبرآ؟ 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام عسیسمعیدت مبالک نه خلوت نیست بچه خا سر گرم خوردن شیرینی و آجیل عیدن صداشون در نمیاد چه خبرآ؟ سلام سپيده جونم عيد شما هم مبارك.اميدوارم سال خيلي خوبي رو شروع كرده باشي عزيزم. آها!همون! سلامتي! شما چه خبر؟!من نميدونم چقدر گذشته ولي من تازه ديدم كه مدير شدي!تبريك ميگم عزيزم،اميدوارم هميشه موفق باشي:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سپيده جونم عيد شما هم مبارك.اميدوارم سال خيلي خوبي رو شروع كرده باشي عزيزم. آها!همون! سلامتي! شما چه خبر؟!من نميدونم چقدر گذشته ولي من تازه ديدم كه مدير شدي!تبريك ميگم عزيزم،اميدوارم هميشه موفق باشي:icon_gol: ممنونم مرسی عسیسم:w72: من راستیتش از شهریور 88 به محض ورود مدیر شدم خبر هم سلامتی.خبری نیست جز دوری دوستان عزیزم مثه فرگل جان:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 13 بدر خوش گذشت خانومی؟:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ ممنونم مرسی عسیسم:w72:من راستیتش از شهریور 88 به محض ورود مدیر شدم خبر هم سلامتی.خبری نیست جز دوری دوستان عزیزم مثه فرگل جان:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 13 بدر خوش گذشت خانومی؟:4uboxsmiley: :icon_redface::icon_redface: اااااااااااا پس چرا من نديده بودم؟! نگو لبو شدم سپيده جون!خجالتم ميدي.منم كلي دلم تنگ شده بود برات:icon_gol: آره.جاي شما خالي براي شما چي خوب بود؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ فدای سرت عسیسم مدیر و کاربر نداره که هممون یکی هستیم 13 بدر هم آره خوش گذشت دامن طبیعت کلی رقصیدیم با طبیعت جای همتون خالی بود واسه آتیش سوزوندن 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ فدای سرت عسیسممدیر و کاربر نداره که هممون یکی هستیم 13 بدر هم آره خوش گذشت دامن طبیعت کلی رقصیدیم با طبیعت جای همتون خالی بود واسه آتیش سوزوندن :icon_gol: سپيده جون من برم با اجازت،فردا كلاس دارم!:icon_pf (34): شبت بخير عزيزم.خوب بخوابي.بووووووووووس 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ باشه برو عسیسم خوب بخوابی شبت ستاه بارون ایشا... فردا استادتون نیاد زودی برگردی خونه بای:rose: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام بر همه برو بچ:rose: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ علیک سلام!!:icon_pf (44): دلم برات میسوزه!! چون اگه من جواب سلامتو نمیدادم هیچ معماری پیدا نمیشد جوابتو بده!!! 2 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام جواب میدیم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ علیک سلام!!:icon_pf (44):دلم برات میسوزه!! چون اگه من جواب سلامتو نمیدادم هیچ معماری پیدا نمیشد جوابتو بده!!! خیت خیت :persiana__hahaha::persiana__hahaha: سلام جواب میدیم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره ممنون میسی علی جان :rose::rose: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلامم بر معماران گل و گلاب 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ به به به سلام داداش گلم خوبی داداشی؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده