* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 دی، 2012 معماریا دست دستمعماریا دست دست من بر گشتممممممممممممممممم چطور بود سارا جون ؟ خانه هنرمندان ارزش دیدن رو داشت یا با عکس و پلاناش کافی بود ؟
سـارا 20071 ارسال شده در 12 دی، 2012 چطور بود سارا جون ؟ خانه هنرمندان ارزش دیدن رو داشت یا با عکس و پلاناش کافی بود ؟ منکه پلانشو ندارم طبق اون چیزی که دیدم ، دیاگرامشو رو کاغذ کشیدم همونجا. راستش خودم فکر میکردم خعلی باید مفصل تر باشه.یه ساختمونه و بخش های مختلف داره...واسه منکه موضوعم همینه، کاملا ارزش داشت برم ببینم. چقدر دوست دارم اونجا کار مشغول به کار باشم 2
سـارا 20071 ارسال شده در 12 دی، 2012 سارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میناااااااااااااااااااااااااااااا 1
*mini* 37778 ارسال شده در 12 دی، 2012 بچه ها یه چیزِ باحال بگم... استادِ طرحمون بخشای بیمارستانو مشخص کرده به هر گروهی یه بخشو داده.. به دوستام بخشِ نگهداری جسد(سردخانه) رسید.. نوبت رسید به اسم من : +خانوم شما با کی همگروه میشید؟ *با خانومِ..... + خوب ..موضوع سخت بدم یا آسون؟:1238: *استـــــــــــاد ما گناه داریم:sorry: استاد پس از اندکی نگاه به من: بخشِ بستری کودکان:biggrin: من:shad: استاد استاد هم به کودکی درونمان پی برد:hapydancsmil: 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 12 دی، 2012 سلام. وای سارا کاش من زودتر میومدم اینجاو خیلی وقته خانه هنرمندان نرفتم از تیر تا حالا:icon_pf (34): خیلی اونجا رو دوست دارم:hapydancsmil: ایشالله همگی موفق باشین 3
سـارا 20071 ارسال شده در 12 دی، 2012 سلام. وای سارا کاش من زودتر میومدم اینجاو خیلی وقته خانه هنرمندان نرفتم از تیر تا حالا:icon_pf (34):خیلی اونجا رو دوست دارم:hapydancsmil: ایشالله همگی موفق باشین مرسی عزیزم منم خعلی دوست دارم میتونستم مرتب برم اونجا...محیطهای هنری و فرهنگی رو واقعا دوست دارم..حیف که نمیتونم برم 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 12 دی، 2012 مرسی عزیزم منم خعلی دوست دارم میتونستم مرتب برم اونجا...محیطهای هنری و فرهنگی رو واقعا دوست دارم..حیف که نمیتونم برم منم خیلی دوست دارم. ارامش میگیرم. اگه اومدی تهران بگو با هم بریم خواهری 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 13 دی، 2012 http://www.noandishaan.com/forums/thread100196.html بیاین اینجا بچه ها.به افتخار مدیر گل. 4
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 چقد تالار معماری ساکته آدم میترسه :w821::obm: شاید به این خاطر که اکثر بچه ها درگیر درساشون هستن 2
*mini* 37778 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 شاید به این خاطر که اکثر بچه ها درگیر درساشون هستن خو چرا این بچه ها 24 ساعت شبانه روز درگیر درساشونن؟ اصن منم میرم دنبال درسام 1
سـارا 20071 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 من که خعـــــــــلی کم میام بچه ها...نه اینکه 24 ساعته درگیر درس باشما نه ! کلا حسش نبید. یکم هم کمرم درد میکنه ، حوصله نشستن پشت سیستم رو ندارم زیاد.زود پا می شم 3
+پویا 2049 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 من که خعـــــــــلی کم میام بچه ها...نه اینکه 24 ساعته درگیر درس باشما نه !کلا حسش نبید. یکم هم کمرم درد میکنه ، حوصله نشستن پشت سیستم رو ندارم زیاد.زود پا می شم اولا خدا ششفات بده!!! دوما ایــــــــــــــــــــــشبیشتر بیا 3
سـارا 20071 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 اولا خدا ششفات بده!!! دوما ایــــــــــــــــــــــشبیشتر بیا ممنون باشه 3
ارسال های توصیه شده