* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مهر، ۱۳۹۱ *mini* گفته است: معماریا دست دستمعماریا دست دست سـارا گفته است: من بر گشتممممممممممممممممم چطور بود سارا جون ؟ خانه هنرمندان ارزش دیدن رو داشت یا با عکس و پلاناش کافی بود ؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مهر، ۱۳۹۱ * Ven۰۰۰s * گفته است: چطور بود سارا جون ؟ خانه هنرمندان ارزش دیدن رو داشت یا با عکس و پلاناش کافی بود ؟ منکه پلانشو ندارم طبق اون چیزی که دیدم ، دیاگرامشو رو کاغذ کشیدم همونجا. راستش خودم فکر میکردم خعلی باید مفصل تر باشه.یه ساختمونه و بخش های مختلف داره...واسه منکه موضوعم همینه، کاملا ارزش داشت برم ببینم. چقدر دوست دارم اونجا کار مشغول به کار باشم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مهر، ۱۳۹۱ سارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مهر، ۱۳۹۱ *mini* گفته است: سارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میناااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مهر، ۱۳۹۱ بچه ها یه چیزِ باحال بگم... استادِ طرحمون بخشای بیمارستانو مشخص کرده به هر گروهی یه بخشو داده.. به دوستام بخشِ نگهداری جسد(سردخانه) رسید.. نوبت رسید به اسم من : +خانوم شما با کی همگروه میشید؟ *با خانومِ..... + خوب ..موضوع سخت بدم یا آسون؟:1238: *استـــــــــــاد ما گناه داریم:sorry: استاد پس از اندکی نگاه به من: بخشِ بستری کودکان:biggrin: من:shad: استاد استاد هم به کودکی درونمان پی برد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مهر، ۱۳۹۱ سلام. وای سارا کاش من زودتر میومدم اینجاو خیلی وقته خانه هنرمندان نرفتم از تیر تا حالا:icon_pf (34): خیلی اونجا رو دوست دارم:hapydancsmil: ایشالله همگی موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مهر، ۱۳۹۱ kolah_ghermezi گفته است: سلام. وای سارا کاش من زودتر میومدم اینجاو خیلی وقته خانه هنرمندان نرفتم از تیر تا حالا:icon_pf (34):خیلی اونجا رو دوست دارم:hapydancsmil: ایشالله همگی موفق باشین مرسی عزیزم منم خعلی دوست دارم میتونستم مرتب برم اونجا...محیطهای هنری و فرهنگی رو واقعا دوست دارم..حیف که نمیتونم برم 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مهر، ۱۳۹۱ سـارا گفته است: مرسی عزیزم منم خعلی دوست دارم میتونستم مرتب برم اونجا...محیطهای هنری و فرهنگی رو واقعا دوست دارم..حیف که نمیتونم برم منم خیلی دوست دارم. ارامش میگیرم. اگه اومدی تهران بگو با هم بریم خواهری 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مهر، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread100196.html بیاین اینجا بچه ها.به افتخار مدیر گل. 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۱ بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آبان، ۱۳۹۱ چقد تالار معماری ساکته آدم میترسه :w821::obm: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۱ *mini* گفته است: چقد تالار معماری ساکته آدم میترسه :w821::obm: شاید به این خاطر که اکثر بچه ها درگیر درساشون هستن 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۱ *Cloudy sky* گفته است: شاید به این خاطر که اکثر بچه ها درگیر درساشون هستن خو چرا این بچه ها 24 ساعت شبانه روز درگیر درساشونن؟ اصن منم میرم دنبال درسام 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۱ من که خعـــــــــلی کم میام بچه ها...نه اینکه 24 ساعته درگیر درس باشما نه ! کلا حسش نبید. یکم هم کمرم درد میکنه ، حوصله نشستن پشت سیستم رو ندارم زیاد.زود پا می شم 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۱ سـارا گفته است: من که خعـــــــــلی کم میام بچه ها...نه اینکه 24 ساعته درگیر درس باشما نه !کلا حسش نبید. یکم هم کمرم درد میکنه ، حوصله نشستن پشت سیستم رو ندارم زیاد.زود پا می شم اولا خدا ششفات بده!!! دوما ایــــــــــــــــــــــشبیشتر بیا 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۱ +پویا گفته است: اولا خدا ششفات بده!!! دوما ایــــــــــــــــــــــشبیشتر بیا ممنون باشه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آذر، ۱۳۹۱ اینجا یه زمانی چقد برو بیا داشتا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده