سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ الان احساس ملکه ای رو دارم که از مقام خودش خلع شده :ws28: شکلک پوست کلفت 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ الان احساس ملکه ای رو دارم که از مقام خودش خلع شده :ws28: شکلک پوست کلفت اینقد این فیلمای کره ای رو میبینی چه مقایسه ایا ، هنوزم برای ما ملکه ای خاااانووووووم خوشکل لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ الان احساس ملکه ای رو دارم که از مقام خودش خلع شده :ws28: شکلک پوست کلفت :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ اینقد این فیلمای کره ای رو میبینی چه مقایسه ایا ، هنوزم برای ما ملکه ای خاااانووووووم خوشکل قربونت برم عزیزم آدم ملکه باشه با دامن پفی که وقتی میشینه تا سرش پفش بیاد بالا ، چه حالی می ده 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تو واسه ما همیشه ویژه اییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها...من کله سحر ساعت یه ربع به 4 به خاطر کابوس از خواب پریدم موندم تا هوا روشن شد بعد خوابیدم ینی ساعت 6 بعد امروزم از 10 تا 12 کلاس داشتم....وقتی از خواب پا شدم دیدم 10 دقیقه مونده به 12 ظهر الان عذاب وجدان گرفتم...کلاس دیگشم نمیخوام و نمیتونم برم...چون استاده گفته خیلی بهتره سرِ تایمِ خودتون بیاید منم الان میخوام جمع کنم برم تهران 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها...من کله سحر ساعت یه ربع به 4 به خاطر کابوس از خواب پریدمموندم تا هوا روشن شد بعد خوابیدم ینی ساعت 6 بعد امروزم از 10 تا 12 کلاس داشتم....وقتی از خواب پا شدم دیدم 10 دقیقه مونده به 12 ظهر الان عذاب وجدان گرفتم...کلاس دیگشم نمیخوام و نمیتونم برم...چون استاده گفته خیلی بهتره سرِ تایمِ خودتون بیاید منم الان میخوام جمع کنم برم تهران اوه اوه ؛کابوس چی ؟ خب ساعت بعدش رو میرفتی و میگفتی کابوس دیدی و چی شد اوکی، موفق باشی عزیزم ، 1 غیبتت از 3 غیبت رفت لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها...من کله سحر ساعت یه ربع به 4 به خاطر کابوس از خواب پریدمموندم تا هوا روشن شد بعد خوابیدم ینی ساعت 6 بعد امروزم از 10 تا 12 کلاس داشتم....وقتی از خواب پا شدم دیدم 10 دقیقه مونده به 12 ظهر الان عذاب وجدان گرفتم...کلاس دیگشم نمیخوام و نمیتونم برم...چون استاده گفته خیلی بهتره سرِ تایمِ خودتون بیاید منم الان میخوام جمع کنم برم تهران کلاس چی داشتی؟؟؟ با کدوم استاد؟؟ خوابگاه میمونی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها...من کله سحر ساعت یه ربع به 4 به خاطر کابوس از خواب پریدمموندم تا هوا روشن شد بعد خوابیدم ینی ساعت 6 بعد امروزم از 10 تا 12 کلاس داشتم....وقتی از خواب پا شدم دیدم 10 دقیقه مونده به 12 ظهر الان عذاب وجدان گرفتم...کلاس دیگشم نمیخوام و نمیتونم برم...چون استاده گفته خیلی بهتره سرِ تایمِ خودتون بیاید منم الان میخوام جمع کنم برم تهران چرا انقد کابوس میبینی؟ یادم چند روز پیشم تو گاه نوشته ها نوشتی که کابوس دیدی... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ اوه اوه ؛کابوس چی ؟ خب ساعت بعدش رو میرفتی و میگفتی کابوس دیدی و چی شد اوکی، موفق باشی عزیزم ، 1 غیبتت از 3 غیبت رفت ونوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس کلاس چی داشتی؟؟؟ با کدوم استاد؟؟خوابگاه میمونی؟؟ تولید صنعتی..با افلاطونیان......اره خوابگاهم....اما امروز بر میگردم تهران چرا انقد کابوس میبینی؟ یادم چند روز پیشم تو گاه نوشته ها نوشتی که کابوس دیدی... آره... نمیدونم چرا....از شانسِ منه....دیشب کلی خسته بودم زود خوابیدم..کله سحر ضد حال خوردم ای کاش میدونستم چرا اینقد کابوس میبینم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ افلاطونیان... اوه اوه اوه... البته خودش خوبه هااااااااااااااااااا خوبیش اینه دیگه تو این درس نمیتونه ثقفی و ساعد سمیعی رو بفرسته جای خودش فردا هم طراحی فنی ارائه داده نگرفتم باهاش اون 2تا دیوونن بابا جای افلاطونیان میان:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
rayana2121 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سلام ریحانه ام مرمت بنای تاریخی میخوونم سال دومی هستم از رشته هنر پریدم تو مرمت و البته رشتمو دوست دارم یه سوال: یکی از استادام یه تحقیق داده در مورده : "نقش ظرفیت حرارتی مصالح در ساختمان قدیمی" که گفته باید تو یه پوستر تحویلش بدیم اما من اصلا از پوستز علمی سر در نمیارم کسی هست بهم کمک کنه؟؟!! از دوستان پاسخ گو بسیار مچکرم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سلام ریحانه ام مرمت بنای تاریخی میخوونم سال دومی هستم از رشته هنر پریدم تو مرمت و البته رشتمو دوست دارم یه سوال: یکی از استادام یه تحقیق داده در مورده : "نقش ظرفیت حرارتی مصالح در ساختمان قدیمی" که گفته باید تو یه پوستر تحویلش بدیم اما من اصلا از پوستز علمی سر در نمیارم کسی هست بهم کمک کنه؟؟!! از دوستان پاسخ گو بسیار مچکرم سلام ریحانه جان؛ خیلی خوش اومدی عزیزم، اینجا میتونین با پوستر و نمونه هاش و نحوه درست کردنش آشنا بشین http://www.noandishaan.com/forums/forum1668.html لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ افلاطونیان...اوه اوه اوه... البته خودش خوبه هااااااااااااااااااا خوبیش اینه دیگه تو این درس نمیتونه ثقفی و ساعد سمیعی رو بفرسته جای خودش فردا هم طراحی فنی ارائه داده نگرفتم باهاش اون 2تا دیوونن بابا جای افلاطونیان میان:icon_pf (34): اره...استاد خوبیه....سمیعی رو راجع بهش خیلی شنیدم..میگن بهترین استاد دانشگاهه...من طرح 4 رو با عرب زاده داشتم...بعد سمیعی رو هم اوردن باهاش..منتها من با روزش مشکل داشتم که جکعه بود...حذفش کردم با شهیدی چهارشنبه ها برداشتم:w16: 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اره...استاد خوبیه....سمیعی رو راجع بهش خیلی شنیدم..میگن بهترین استاد دانشگاهه...من طرح 4 رو با عرب زاده داشتم...بعد سمیعی رو هم اوردن باهاش..منتها من با روزش مشکل داشتم که جکعه بود...حذفش کردم با شهیدی چهارشنبه ها برداشتم:w16: سمیعی و ثقفی خیلی خوبنا اما خدایی دل شیر باید داشته باشی باهاشون برداری... منکه ازشون میترسم شهیدی هم استاد خوبیه ترم پیش دوستم باهاش داشت 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سمیعی و ثقفی خیلی خوبنا اما خدایی دل شیر باید داشته باشی باهاشون برداری... منکه ازشون میترسمشهیدی هم استاد خوبیه ترم پیش دوستم باهاش داشت شهیدی ماااااااااااااااااااااااااااااااااهه من ترم 2 باهاش داشتم...خیلی استاد خوبیه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ فردا می خوام برم تهران خانه هنرمندان رو ببینم و عکس بگیرم و کلا همه سوراخ سمبه هاشو بگردممممممممم واسه پایان نامم :w02: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ فردا می خوام برم تهران خانه هنرمندان رو ببینم و عکس بگیرم و کلا همه سوراخ سمبه هاشو بگردممممممممم واسه پایان نامم :w02: موفق باشی عزیزم؛ ایول خوب داری تلاش میکنیا؛ من هنوز فرهنگسراهای رشت رو نرفتم ببینم راستی ؛ زمینت رو کجا انتخاب کردی؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ موفق باشی عزیزم؛ ایول خوب داری تلاش میکنیا؛ من هنوز فرهنگسراهای رشت رو نرفتم ببینم راستی ؛ زمینت رو کجا انتخاب کردی؟ تازه اولین گامم بید برنامه فیزیکی و ریز فضاها تو ذهنم هست اما رو کاغذ نیاوردم هنوز وای زمین نگو که غصم می شه احتمالا یکی از اون دو تا سایتی که بهم گفتی رو انتخاب کنم...اصلا حوصله گشتن دنبال سایت رو ندارم جورابچی به بچه ها گفته برین تهران فرهنگسرای نیاوران و .. ببینین و تو شیرازم یکی هست و .. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده