* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ انجمن چی شد ؟ جواب کارشناسی؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ منم خیلی خاطره های خوب دارم...اما نمیدونم چرا مثل قبل اینجا رو دوست ندارم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها.اینجانب شاگرد تنبل تالار معماری هستم.خوبین شما؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها... من خیلی دوست دارم کتابای معماری رو بخونم... دوس دارم همش توو کتابخونه ها دنبال کتابای معماری بگردم و بخونمشون... اما نمیدونم چرا حوصله ندارم....اصن نگاهِ کتاب که میکنم واسم خسته کننده میشه.... خییلییییی دوس دارم بخونم..مطالعه کنم...اطلاعاتمو بروز کنم خیلی چیزا هستن که من اصن نمیدونم چیَن و همین باعث میشه ناراحت بشم که چرا من به عنوانِ یه معمار نباید از علمِ روزِ رشتم چیزی بدونم به نظرتون چیکا کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ مینی جون فهمیدی به منم بگو ! چون من هم دقیقا به همین مبتلام لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها) :whistle::whistle:kimia 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ کیمیا جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ جانم عزیز دل کیمیا:icon_gol: چطوری تو.... چه عجب یادی از ما کردی دلم واست خیلی تنگ شده بود :w821: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ منم همینطور گلم دلم برا تک تکتون تنگیده 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ معمارااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ سلااااااااام چطوری ساراییی خوبی؟ کم پیدایی نیستی 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ سلااااااااامچطوری ساراییی خوبی؟ کم پیدایی نیستی مرسی عزیزممممممم خوفم آره دیگه فخط شبا یه ساعت میام انجمن...خعلی کم پیدا شدم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ مرسی عزیزممممممم خوفم آره دیگه فخط شبا یه ساعت میام انجمن...خعلی کم پیدا شدم کلا اینویزی خو چرااا بخاطر کارِ یونی؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ کلا اینویزی خو چرااا بخاطر کارِ یونی؟ نه هویجوری نت رو از زندگی روزانه م حذفیدم گذاشتم یه ساعت برای شب که یه تفریحی هم بشه. تازه میخوام پایان نامه رو شروع کنم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ نه هویجوری نت رو از زندگی روزانه م حذفیدم گذاشتم یه ساعت برای شب که یه تفریحی هم بشه.تازه میخوام پایان نامه رو شروع کنم ای جان.......موفق باشی عزییییییییییییییییزم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ ای جان.......موفق باشی عزییییییییییییییییزم قربونت برمممممممم تو هم همینطوررررررررر 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ قربونت برمممممممم تو هم همینطوررررررررر قربانتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده