partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام عزیزم سلامتی زلزله اینا:icon_pf (34): هی روزگار ... -------- 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام عزیزم سلامتی زلزله اینا:icon_pf (34): ای وای زلزله رو نگو که دلم خونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ ..........بچه های معماری کسی قصد نداره امسال ارشد طراحی شهری شرکتت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ سلام عزیزم سلامتی زلزله اینا:icon_pf (34): بسه دیگه چقد می لرزین شماااا .... هی تو استرسیم ما 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ منم دعوت شده بودم ... سلام ... :wavesmile: چه خبره دقیقاً؟ زهراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چه عجببببببببببببببببببببببببببببببببببب 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ زهرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااچه عجببببببببببببببببببببببببببببببببببب بهههههه مینا بانو ... اصلاً خجالت نمیکشی پروفایلت رو بستی؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ بهههههه مینا بانو ... اصلاً خجالت نمیکشی پروفایلت رو بستی؟ خجالت چیه بابااااااااااااااااااااااااااااااا مُدِ به قولِ یکی از دوســــــــــــــــــتان کلاس داره 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ مینا حالا چرا پروفایلت رو بستی ؟ نکنه ترسیدی تخریبت کنیم ؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ مینا حالا چرا پروفایلت رو بستی ؟ نکنه ترسیدی تخریبت کنیم ؟ آهااااااااا با تشکر از مینای عزیز به نکته خیلی خوبی اشاره کردی باید بگم من نه تاحالا تخریب شدم نه قرارِ تخریب بشم یه سری اقدامات جانبی داشت پروفم که تا اطلاع ثانوی بسته میباشد 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ آهااااااااا با تشکر از مینای عزیز به نکته خیلی خوبی اشاره کردی :(50): باید بگم من نه تاحالا تخریب شدم نه قرارِ تخریب بشم :(87): یه سری اقدامات جانبی داشت پروفم که تا اطلاع ثانوی بسته میباشد خواهیم دید تا ابد که بسته نمیمونه انشالله هر چه زودتر اقدامات جانبی تموم بشه و پروف مبارک رو باز ببینیم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خجالت چیه بابااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:مُدِ به قولِ یکی از دوســــــــــــــــــتان کلاس داره چرا پروفت بستست میناااااااااااااا؛ بازش کن لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خواهیم دید :(87):تا ابد که بسته نمیمونه انشالله هر چه زودتر اقدامات جانبی تموم بشه و پروف مبارک رو باز ببینیم عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این پروف بسته میمونه چرا پروفت بستست میناااااااااااااا؛ بازش کن ونوجییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی به مینا گفتم چرا بستست پروفو ول کن باباااااااا برو اهنگشو گوش بده حالِ دنیا رو ببر......قشنگه اهنگش؟ من من رویایی دارم رویای آزادی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:ونوجییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی به مینا گفتم چرا بستست پروفو ول کن باباااااااا برو اهنگشو گوش بده حالِ دنیا رو ببر......قشنگه اهنگش؟ من من رویایی دارم رویای آزادی:hapydancsmil: به من گه نگفتی چرا،حالا باز کن لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ به من گه نگفتی چرا،حالا باز کن بابا پروف در دست تعمیر است بعدم میخوام ببینم میشه یه کاریش کرد یا نه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ پروفو ول کن باباااااااا برو اهنگشو گوش بده حالِ دنیا رو ببر......قشنگه اهنگش؟ من من رویایی دارم رویای آزادی:hapydancsmil: چرا اینقدر حجمش بالاست خیلی دیر لود میشه :4564: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ چرا اینقدر حجمش بالاست خیلی دیر لود میشه :4564: حجمش بالا نیست.. سرعت نت کمه تا دیروز پریروز خوب بود...زود میومد لود میشد اما الان نه 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ حجمش بالا نیست..سرعت نت کمه:icon_pf (34): تا دیروز پریروز خوب بود...زود میومد لود میشد اما الان نه سرعت نتم کم نیست احتمالا از سایته ولی آهنگ خودم تا پروف رو باز میکنم لود میشه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خجالت چیه بابااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:مُدِ به قولِ یکی از دوســــــــــــــــــتان کلاس داره بابــــــــــــا با کلاااااااس ... یکمی هم به ما قرض بده .. آهااااااااا با تشکر از مینای عزیز به نکته خیلی خوبی اشاره کردی :(50): باید بگم من نه تاحالا تخریب شدم نه قرارِ تخریب بشم :(87): یه سری اقدامات جانبی داشت پروفم که تا اطلاع ثانوی بسته میباشد اقدامات جانبی ... :w888: 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ اقدامات جانبی ... :w888: زهرا اینو خیلی خوب اومدی دمت گرم :ws28: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ بابــــــــــــا با کلاااااااس ... یکمی هم به ما قرض بده .. نمیشه قرض دادنی نیست برو یکی بخر اقدامات جانبی ... :w888: زهرا اینو خیلی خوب اومدی دمت گرم :ws28: میام پروفِ جفتتونو دوبازه تخریب میکنماااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده