*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشه دیگه، این شربت شهادتو باید بنوشی حتما :gnugghender: خودت مگه پاتوق نداری؟ برو دیگهه ااا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ خودت مگه پاتوق نداری؟برو دیگهه ااا باشه میرم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ باشه میرم نه بمون..... ولی دیگه این بحث روبوسی و اینا رو کش ندین دیگه بابا 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ نه بمون.....ولی دیگه این بحث روبوسی و اینا رو کش ندین دیگه بابا مینی دعوا میکند 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ آآآآآآخی ی ی ی ی معماری:girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ شهر زیبا یافتنی نیست ! ساختنی ست....:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ آآآآآآخی ی ی ی ی معماری:girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: سلام!خوش اومدی! شهر زیبا یافتنی نیست ! ساختنی ست....:flowerysmile: اره درسته .ولی فکر کنم اینجا باید خودتو معرفی کنی نه .... 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ هاااااااااااااا؟؟؟؟ من عااااااااااااشق معماری ام. ارشد شرکت کردم. یعنی قبول میشم؟؟/:4564: 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ هاااااااااااااا؟؟؟؟ من عااااااااااااشق معماری ام. ارشد شرکت کردم. یعنی قبول میشم؟؟/:4564: ارشد معماری شرکت کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ baaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:ws3: goftan nakon sahar. kare to niiiiiiiist:sad0: b kharjam naraft:4564: 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ baaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:ws3: goftan nakon sahar. kare to niiiiiiiist:sad0: b kharjam naraft:4564: راست گفته هر کی گفته!!!!!!! . . . . . . . . . نه بابا هیچم راست نگفته!اگه تلاش کنی بهش میرسی!اگه عاشق باشی بهش میرسی.من خودم الان ارشدو دارم شهر سازی میخونم(امسال کنکور ارشد دارم) تو دلت میخواد بری معماری.خب خواستن ،توانستن است!تلاش کن میتونی!ولی سخته هــــــــــــــــــــــــــــــــــا!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ ما نفهمیدیم خواستن توانستن هست یا نیست!!! قبول نشدم سال دیگه شرکت میکنم البته مشغول به کارم هستمااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ ما نفهمیدیم خواستن توانستن هست یا نیست!!! قبول نشدم سال دیگه شرکت میکنم البته مشغول به کارم هستمااااااااااااااااااااا من که گفتم که موفق میشین به شرطی که تلاش فراوان کنید! شاغل بودن بهونه خوبی نیست!منم شاغل هستم ولی درسم جای خودشه!تازه کارم هم از 8 صبح هست تا 10 شب!الانم تو شرکتم! 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ منم الان تو شهرداری هستم. طرحامو دادم واسه اجرا. فعلا بیکار میچرخم به کارگرا گیر میدم:(2310)::icon_pf (10)::v57xpgj21gn50sq6izf 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ منم الان تو شهرداری هستم. طرحامو دادم واسه اجرا. فعلا بیکار میچرخم به کارگرا گیر میدم:(2310)::icon_pf (10)::v57xpgj21gn50sq6izf تو شهرداری شاغل هستین؟ موفق باشین!منم کار هر روزم سر زدن به دوستان شهرداری و رسد نقشه هاست! 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ masoule fazaye sabze shahrdari hastam. khosh bakhtam az Ashnaitun.:yes::rose: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ آآآآآآخی ی ی ی ی معماری:girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خوش اومدیییییییییییییییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ masoule fazaye sabze shahrdari hastam. khosh bakhtam az Ashnaitun.:yes::rose: همچنین ما هم خوشوختیم! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ منم دعوت شده بودم ... سلام ... :wavesmile: چه خبره دقیقاً؟ 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ منم دعوت شده بودم ... سلام ... :wavesmile: چه خبره دقیقاً؟ سلام عزیزم سلامتی زلزله اینا:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده