*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چقد این معمارا ادعا دارن ... :icon_razz: کی به کی میگه ادعااا جالب اینه که اون شهرسازم مُهرش میکنه 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ آره بابا طبل تو خالی میباشند والا ... کی به کی میگه ادعااا جالب اینه که اون شهرسازم مُهرش میکنه ما والا ادعایی نداریم آن چیز که عیان است ، چه حاجت به بیان است 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستانننننننننن شهرساز مار نشان مسابقه عکاسی رو ول کردی اومدی اینجا با معمارا کل بندازی؟؟؟ برو عکسهای خوب رو حذف کن بزار 4 تا رای هم به ما برسه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستانننننننننن شهرساز مار نشان مسابقه عکاسی رو ول کردی اومدی اینجا با معمارا کل بندازی؟؟؟ برو عکسهای خوب رو حذف کن بزار 4 تا رای هم به ما برسه از آخر اول میشی خیالت راحت 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ شما اصلا خودتو اذیت نکن فشارت میوفته ... نمیشه جون شما من باید شفاف سازی کنم 1وقت خدای نکرده حقی ناحق نشه 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ از آخر اول میشی خیالت راحت اونوخت با من طرفی :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ اونوخت با من طرفی :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها این جمله یعنی چی؟ رویای یک معمار کابوس شبانه مهندسین سازه است! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها این جمله یعنی چی؟ رویای یک معمار کابوس شبانه مهندسین سازه است! یعنی اینکه شهرسازا یکی یکی باید به زانوی معمارا میافتن ترجیحا هم میان اینجا اعتراف میکنن 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها این جمله یعنی چی؟ رویای یک معمار کابوس شبانه مهندسین سازه است! واقعا درسته و جمله زیباییه کی میخواد محاسبات سازه اون شکلهای عجیب غریبو انجام بده 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا درسته و جمله زیباییه کی میخواد محاسبات سازه اون شکلهای عجیب غریبو انجام بده این جمله رو یکی از مهندسین عمران گفت... در واقع این جمله یه جور کری خونی بود واسه بچه های معماری دیگه...درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها این جمله یعنی چی؟ رویای یک معمار کابوس شبانه مهندسین سازه است! لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ این جمله رو یکی از مهندسین عمران گفت... در واقع این جمله یه جور کری خونی بود واسه بچه های معماری دیگه...درسته؟ آره، این یک مورد رو راست گفتن من فقط نمیدونم چرا تو ایران به معماری میگن "مهندسی معماری" لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من نگفتم که...حقیقتش شهردار تهران بود که این حرفو زد(شهردار سابق)... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ آره، این یک مورد رو راست گفتن من فقط نمیدونم چرا تو ایران به معماری میگن "مهندسی معماری" خودت میگی ایران... 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من نگفتم که...حقیقتش شهردار تهران بود که این حرفو زد(شهردار سابق)... :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ آره، این یک مورد رو راست گفتن من فقط نمیدونم چرا تو ایران به معماری میگن "مهندسی معماری" :vahidrk: نمیتونین سازه طراحی کنین گردن ما مهندسان معماری نیندازین لطفا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده