alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ آره....!!بینیم وانکنش فک و فامیل چیه...!! ما بریم. اندیشه یم دارم. برم استادو defeat کنم بیام. فعلا بای یه ذره موفق باشی زیاد نه هآ:brodkavelarg: بای بای سیبیلوو:rose: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ خب....!! دیگه چه خبر؟؟؟!! دوستام معمار نیستین چرا؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به همگی معمارها و غیر معمارهای گل تعطیلات خوش گذشت؟ لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ واسه من که خوش نگذشت چرا خوش نگذشت؟ :jawdrop:برای من هر چی باشه تعطیلاتش برام کلیه همین میشه خوش گذشتن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ آره فقط تعطیل بودنش خوب بود ولی از فردا دیگه این تعطیلیا تعطیل میشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ پایان تعطیلات برای من امروز بود حالا چرا معمارها امروز نیستن؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممم من اومدم عید همه مبارک...:ws2: اوا!!!! چرا اینجا هیشکس نیست؟؟!!!!!:ws52: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلام عید همه معمارا مبارک چرا اینجا انقد خلوته...؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ هرکی میاد یه سلام میده بعد میگه چرا اینجا خلوته. خو منم میگم سلاااااااااام چرا اینجا انقدر خلوته؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلام اینجا چقده شلوغه به این میگن ساز مخالف عید همتون مبارک:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سولومممممممممممم بر بروبچ معمار 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ معمارا بیشتر از شلوغی خوششون میاد یا خلوتی؟ (من دیگه سلام ندادم. چون همه میان سلام میدن و میرن ) 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلاماینجا چرا خلوته:w00: سیلیم خیلی هم شلوغه قرتی:icon_pf (95): بدو عیدی بده بهمون:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سولومممممممممممم بر بروبچ معمار سیلیم بر داداش علی گل هر چند باهات لجم اما بیش از حد خوش اومدی:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ معمارا بیشتر از شلوغی خوششون میاد یا خلوتی؟ (من دیگه سلام ندادم. چون همه میان سلام میدن و میرن ) من که از شلوغی خوشم میاد اما علیرضا از خلوتی یک زوج معمار 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سیلیم بر داداش علی گلهر چند باهات لجم اما بیش از حد خوش اومدی:brodkavelarg: سلام بر آبجی جون شما همیشه اینطوری پذیرایی میکنی ؟ :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلام بر آبجی جونشما همیشه اینطوری پذیرایی میکنی ؟ :banel_smiley_52: نه اما یه کم باید پخت کنم خودتم میدونی چرا گفتم که بیش از حد خوش اومدی حالا بیا شیرینی بخور:4uboxsmiley::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ نه اما یه کم باید پخت کنم خودتم میدونی چرا گفتم که بیش از حد خوش اومدی حالا بیا شیرینی بخور:4uboxsmiley::brodkavelarg: نه مرسی اشتها ندارم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده