Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ حالا من هی میخوام راجع به معمار و معماری حرف نزنم نمیزارن که لعنت بر دل سیاه شیطون شما اصلا خودتو اذیت نکن فشارت میوفته ... 3 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ باید نشونشون بدیم :167: ... :elivg5ddfqdy8k5mocf لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چند تا شهرساز دیگه به زانو درومدن 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ باید نشونشون بدیم :167: ... :elivg5ddfqdy8k5mocf چی می خوای نشونمون بدی 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چند تا شهرساز دیگه به زانو درومدن 3 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چی می خوای نشونمون بدی کشتار جمعی شهرسازا :icon_pf (95): ... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ باز معمارا شاخ شدن؟؟ معمارا شاخ بـــــــــــودن.... معمار دیدم!!! اما معمار داغون ندیدم همه معمارا داغوننا قط شما دوز داغونیتون خیلی بالاس قربون خدا!!! شما فکر کنم دزِ خودتو در نظر نگرفتی!! دز سنجت فنرش از بیخ شکسته 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خدایی من این اعتماد به نفس معمارا رو داشتم الان شهردار جهان بودم البته همون بهتر که ندارم اعتماد به نفس کاذبه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خدایی من این اعتماد به نفس معمارا رو داشتم الان شهردار جهان بودم البته همون بهتر که ندارم اعتماد به نفس کاذبه حالا آبروتون توو 3 4 صفحه قبل+ پاتوق خودتون رفته نمیخواد به اعتماد به نفس ربطش بدی... بعدشم همه میدونن که اعتماد به نفس معمارا رو هیچکی نداره و هرکس غیر از معمارا هم که تلاش میکنه دارا بشه مبتلا به اعتماد به نفس اونم از نوع کاذبش میشه 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ همین دیگه اعتماد به نفس کاذب دارید این شده وضعیت معماری ایران 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ همین دیگه اعتماد به نفس کاذب دارید این شده وضعیت معماری ایران فک کنم نفر سومی که میخواد تو این تاپیک به زانوی معمارا دربیاد همین مدیر شهرسار خودمونه گویاااااااا 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ فک کنم نفر سومی که میخواد تو این تاپیک به زانوی معمارا دربیاد همین مدیر شهرسار خودمونه گویاااااااا یه شهرساز تعداد زیادی معمار رو حریفه 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ یه شهرساز تعداد زیادی معمار رو حریفه بعید میدونم گویاااااااااا آن دوتا که به زانو دراومدن یه چیز دیگه ای میگفتن 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ حالا میبینی:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ حالا میبینی:gnugghender: منتظرم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ همین دیگه اعتماد به نفس کاذب دارید این شده وضعیت معماری ایران شما نگرانِ شهرسازیتون باش نمیخواد واسه معماری دل بسوزونی 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چقد این معمارا ادعا دارن ... :icon_razz: آره بابا طبل تو خالی میباشند 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده