Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ما جنبه نداریم؟بابا 1 معمار تنها شرکت کنه هر چی جایزه مایزه س درو میکنه سایر رشته ها رو هم راه دادن 1 وقت سرخورده نشن برن معتاد شن جون من ... آبجی شما واسه اعتماد به نفس چی تزریق میکنی 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ جون من ... آبجی شما واسه اعتماد به نفس چی تزریق میکنی داداش ما نیاز به تزریق نداریم بابا کل دنیا میدونن دیگه معماری 1 چیز دیگه س و 100 البته معمارا 1چیز دیگه هستن شمام اینقد خودتو اذیت نکن بقیه رشته ها هم خوبن:there: 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ داداش ما نیاز به تزریق نداریم بابا کل دنیا میدونن دیگه معماری 1 چیز دیگه س و 100 البته معمارا 1چیز دیگه هستن شمام اینقد خودتو اذیت نکن بقیه رشته ها هم خوبن:there: عجب ... حالا معماری و معمار به کنار شما کلا خودت یه چیز دیگه ای عجوبه ای هستی برا خودت شما خوب باش ما خودمونو اذیت نمی کنیم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ عجب ... حالا معماری و معمار به کنار شما کلا خودت یه چیز دیگه ای عجوبه ای هستی برا خودت شما خوب باش ما خودمونو اذیت نمی کنیم دست پرورده ایم... داریم درس پس میدیم... 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ نخیییییییییییییییییرما هیچم کمبود محبت نداریم گویا اون 1 رشته دیگه س که بچه هاش از دوستای هم رشته ایشون محبت ندیدن پناه آوردن به ما معماران مهربان ما هم با آغوش باز ازشون استقبال میکنیم blue dream عزیز اصلا نگران نباش ما پشتتیم:hapydancsmil: فدای شما من بشم گلم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 واقعا من اصلا از بچه های رشته شهرسازی خوبی ندیدم ... هرچی از معمارا دیدم خوبی بود و خیر........بهترین دوستای دانشگام معماری هستن بکس معماری اصلا روحیه کار گروهی و همکاری و کمک و یاری و همدردی و همیاری و جشن عاطفه ها ... اینا ندارن مینا اون نما چی شد همون بهتر که روحیه همکاری نداشته باشن و با شهرساز جماعت که فقط بلدن فخر بفروشن همکاری نکنن ما جنبه نداریم؟ بابا 1 معمار تنها شرکت کنه هر چی جایزه مایزه س درو میکنه سایر رشته ها رو هم راه دادن 1 وقت سرخورده نشن برن معتاد شن به شدت تایید می شه .......کاملا ثابت شدست 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ همون بهتر که روحیه همکاری نداشته باشن و با شهرساز جماعت که فقط بلدن فخر بفروشن همکاری نکنن :w58::w58::w58::w58: 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا خیلی زشته ها ؛ هی میگید برا بقیه جا رو خالی میکنید!! اینطور باشه که کسی نمیمونه!!!!قهرم باهاتون :| من جدی گفتم اطلاعاتم زیاد نی ک شرکت کنم وگرنه از خدام بود خدا شاهده! 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلام..........خوش اومدم ...........خبریه اینجا؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلام..........خوش اومدم ...........خبریه اینجا؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 سلام عزیزم ؛ نه بابا،خبری نیست؛ تو خجالت نمیکشی روز روشن آدامس میخوری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ آآآآآآآآآآآآآآی نقس کُش :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چیه؟ معمــــــــــار ندیدی حسرتی؟ 1 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ :icon_pf (95): سولاااااام :w139: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ :icon_pf (95): سولاااااام :w139: به....سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ به....سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil: چوطوری ؟؟؟ چه خبره اینجااااا؟؟ :14k8gag: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چیه؟ معمــــــــــار ندیدی حسرتی؟:hapydancsmil: معمار دیدم!!! اما معمار داغون ندیدم همه معمارا داغوننا قط شما دوز داغونیتون خیلی بالاس 4 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ معمار دیدم!!! اما معمار داغون ندیدم همه معمارا داغوننا قط شما دوز داغونیتون خیلی بالاس دیگه چیییییییی :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ حالا من هی میخوام راجع به معمار و معماری حرف نزنم نمیزارن که لعنت بر دل سیاه شیطون 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اینجوری نمیشه ... باید ی فکر درست کررررررررررررررد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده