.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ درس اول شهرسازی : شاید شهرسازا هزار و یک مشکل داشته باشن ولی باید هوای همو جلوی دشمن داشته باشن :vahidrk: من دشمن نیستم اااااااااا این جوزف منو خام کرد منم خودمو یه طرفدار شهرسازی اعلامیدم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ /اخه برقم شد رشته :banel_smiley_4: حرفتو الان پس بگیری بد نیستا 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ درس اول شهرسازی : شاید شهرسازا هزار و یک مشکل داشته باشن ولی باید هوای همو جلوی دشمن داشته باشن :vahidrk: نه بابا ...... :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4:حرفتو الان پس بگیری بد نیستا اونو که شوخی کردم ...من مخلص همه بچه های برقم هستم ...یه لحظه جوم گرفت 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اونو که شوخی کردم ...من مخلص همه بچه های برقم هستم ...یه لحظه جوم گرفت آورین آورین دیگه از این جوا نگیرتتا 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آورین آورین دیگه از این جوا نگیرتتا نمی دونم چرا اینقد به بچه های زبان خارجه علاقه دارم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نمی دونم چرا اینقد به بچه های زبان خارجه علاقه دارم جیگرتوووووووووو 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ .............من اصن بچه های شهرسازی رو دوس ندارم مرتضی تحویل بگیر اره بابا ...بیا پیش ما معمارا...بیشتر خوش میگذره 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ مرتضی تحویل بگیراره بابا ...بیا پیش ما معمارا...بیشتر خوش میگذره :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ :ws28: حواسش نبوده خواسته با بچه ها شوخی کنه ... مینا اون نما چی شد ... 4 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ حواسش نبوده خواسته با بچه ها شوخی کنه ... مینا اون نما چی شد ... نه من اتفاقا اون لحظه در سلامت کامل عقلی بودم حواسمم بود بروبچ معماری رو عشق است................شهرسازیا فقط ادعاشون می شه می دونن در حالی که چیزی نمی دونن ............ خونم حلال شد گویا 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ نه من اتفاقا اون لحظه در سلامت کامل عقلی بودم حواسمم بود بروبچ معماری رو عشق است................شهرسازیا فقط ادعاشون می شه می دونن در حالی که چیزی نمی دونن ............ خونم حلال شد گویا میگم میخوای برو توو دفتر مدیریت معماری یه جا پیدا کن پناه بگیر تا بعد یه پناهگاه دیگه واست پیدا کنیم 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ میگم میخوای برو توو دفتر مدیریت معماری یه جا پیدا کن پناه بگیر تا بعد یه پناهگاه دیگه واست پیدا کنیم مینا اااا 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ نه من اتفاقا اون لحظه در سلامت کامل عقلی بودم حواسمم بود بروبچ معماری رو عشق است................شهرسازیا فقط ادعاشون می شه می دونن در حالی که چیزی نمی دونن ............ خونم حلال شد گویا آورین آورین عزییییییییییزمی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ مینا اااا بــــــــــلی خو راس میگم دیده ببین چیکار این بنده خدا کردین که از رشتش بیزاره ظالما 4 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ بــــــــــلی :hapydancsmil:خو راس میگم دیده ببین چیکار این بنده خدا کردین که از رشتش بیزاره ظالما این دهنو باید طلا گرفت :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ این دهنو باید طلا گرفت:hapydancsmil: :hapydancsmil: قربانتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده