.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ ارهو..نش.نه گیریشونم حرف نداره حواسم باشه پس 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ سلووووم :girlhi: سلام سلااااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خدایاااااااااامن نمردمو این کلمه رو از یه شهرساز شنیدم الهی ، خواستم قبل از اینکه این دنیا رو ترک کنی آرزوتو برآورده کنم .... بس که مهربونم جوزف کجاست ببینه یه شهرساز چطور به زانو این معمارا دراومده داداش دیگه از این حرفا نزنی قاطی میکنم ااا.... من فقط خواستم آرزوی مینا رو برآورده کنم ...:vahidrk: اینا همیشه همیننلنگ دمپایی هم پرت میکنن:icon_razz: :gnugghender:...........مواظب خودتون باشید ... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ الهی ، خواستم قبل از اینکه این دنیا رو ترک کنی آرزوتو برآورده کنم .... بس که مهربونم داداش دیگه از این حرفا نزنی قاطی میکنم ااا.... من فقط خواستم آرزوی مینا رو برآورده کنم ...:vahidrk: :gnugghender:...........مواظب خودتون باشید ... یه شهرساز باید به اعصابش مصلت!! باشه بهله بهله آرزوی مینام براورده شد 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ .............من اصن بچه های شهرسازی رو دوس ندارم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ .............من اصن بچه های شهرسازی رو دوس ندارم چراااااااااااا ............... تو خودتم که شهرسازی 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ چراااااااااااا ............... تو خودتم که شهرسازی آخه شهرسازا انگاری خط کش قورت دادن ...اه اه اه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آخه شهرسازا انگاری خط کش قورت دادن ...اه اه اه اه اه ...خوب معماریم بد نیستا 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اه اه ...خوب معماریم بد نیستا درسته معماریام دست کمی از شهرسازیا ندارن ...ولی باز بکم بهترن 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آخه شهرسازا انگاری خط کش قورت دادن ...اه اه اه یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ درسته معماریام دست کمی از شهرسازیا ندارن ...ولی باز بکم بهترن میبینم که دومین شهرسازم به زانو درومد 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آخه شهرسازا انگاری خط کش قورت دادن ...اه اه اه مگه اینکه هم رشته ایات گیرت نیارن... آدم رشته ی خودشو میفروشه آخه... 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ میبینم که دومین شهرسازم به زانو درومد :zadan::97::ubhuekdv133q83a7yy7 این دفعه از این حرفا زدی نزدی ااا 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ :zadan::97::ubhuekdv133q83a7yy7 این دفعه از این حرفا زدی نزدی ااا دروغ که نگفتم خودتون میاین اینجا اعتراف میکنید 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من رشتمو دوس دارم بابا ..ولی هم رشته ایامو نه خوب مثلا همین آقا مرتضی نمی خوام سر به تنشون باشه در جواب اونی که گفته بد رشتمو می فروشم ...آره عزیزم فرض می کنم رشته آشه می فروشمم ...گرچه از رشته آشم دست کی نداره 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ مگه اینکه هم رشته ایات گیرت نیارن... آدم رشته ی خودشو میفروشه آخه... /اخه برقم شد رشته 3 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اینکه خیلی به خودشون می نازن ..فک می کنن خیلی خیلی دانا و چیز دونن 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی اینکه خیلی به خودشون می نازن ..فک می کنن خیلی خیلی دانا و چیز دونن به شدت به شدت تایید می شود 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من رشتمو دوس دارم بابا ..ولی هم رشته ایامو نه خوب مثلا همین آقا مرتضی نمی خوام سر به تنشون باشه در جواب اونی که گفته بد رشتمو می فروشم ...آره عزیزم فرض می کنم رشته آشه می فروشمم ...گرچه از رشته آشم دست کی نداره یعنی اینکه خیلی به خودشون می نازن ..فک می کنن خیلی خیلی دانا و چیز دونن درس اول شهرسازی : شاید شهرسازا هزار و یک مشکل داشته باشن ولی باید هوای همو جلوی دشمن داشته باشن :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده