سـارا 20071 ارسال شده در 13 مهر، 2012 چه زود کاراتو آماده کردی از الان ماکت خو واسه تحویل موقت همه چی داشتیم دیگه فقط باید اصلاحات انجام می دادم و ماکت می ساختم...اصلاحاتم خیلی بیشتر از اونیکه فکر میکردم وقتمو گرفت با اینکه همشون جزئی بودن باید ماکتارو بسازم بهدشم پرسپکتیو و راندو پرزانته مونده...از الان استرس اونارو دارم راستی تحویل ما افتاده 4 ام 1
سـارا 20071 ارسال شده در 18 مهر، 2012 سلام اینجا کسی نیست؟ هستیممممممممممممممممممم خوش اومدیییییییییییییییییی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 مهر، 2012 مخسی.چی تمومشد؟ تحویل پروژه مینا salam kasi nist maro rahnamai kone? سلاااااام سلاااااااام؛ خوش اومدی ، سوال داری بپرس عزیزم بلاخره تموم شد خسته نباااااشی گلم
*mini* 37778 ارسال شده در 19 مهر، 2012 خسته نباااااشی گلم:hapydancsmil: فدااااااااااااااااااااااااااااااااات 3
maryam*arch 1022 ارسال شده در 21 مهر، 2012 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم وای چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود چقدر با مینا و با شهرسازا کل کل میکردیم 5
*mini* 37778 ارسال شده در 23 مهر، 2012 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممموای چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود چقدر با مینا و با شهرسازا کل کل میکردیم از خوبیته که نمیای خجالت بکش 3
*mini* 37778 ارسال شده در 23 مهر، 2012 بچه ها من اینجا خیلی احساس پوچی میکنم هر کاری میکنم بازم کمه اینگار البته..کم که هست فقط دارم اسم کاربر ویژه رو یدک میکشم 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 23 مهر، 2012 بچه هامن اینجا خیلی احساس پوچی میکنم هر کاری میکنم بازم کمه اینگار البته..کم که هست فقط دارم اسم کاربر ویژه رو یدک میکشم این چه حرفیه که داری میزنی مینا جونم :aghosh: وقتی نباشی حضورت کاملا حس میشه پیش خودت هم اصلا همچین فکری نکن . فعالیتت هم خیلی خوبه اگر بتونی بیشترش هم کنی عالی میشه :hapydancsmil: 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 23 مهر، 2012 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممموای چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود چقدر با مینا و با شهرسازا کل کل میکردیم ببخشید چه کسی صدا زد شهرساز 2
*mini* 37778 ارسال شده در 23 مهر، 2012 این چه حرفیه که داری میزنی مینا جونم :aghosh:وقتی نباشی حضورت کاملا حس میشه پیش خودت هم اصلا همچین فکری نکن . فعالیتت هم خیلی خوبه اگر بتونی بیشترش هم کنی عالی میشه :hapydancsmil: 3
maryam*arch 1022 ارسال شده در 23 مهر، 2012 سلاممثل اینکه هنوز رد پای معماررا تو چهاردیواری هستخوبین؟ 2
ارسال های توصیه شده