سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ چه زود کاراتو آماده کردی از الان ماکت خو واسه تحویل موقت همه چی داشتیم دیگه فقط باید اصلاحات انجام می دادم و ماکت می ساختم...اصلاحاتم خیلی بیشتر از اونیکه فکر میکردم وقتمو گرفت با اینکه همشون جزئی بودن باید ماکتارو بسازم بهدشم پرسپکتیو و راندو پرزانته مونده...از الان استرس اونارو دارم راستی تحویل ما افتاده 4 ام 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلوم کی اینجاست؟ من راستی حالا چرا bad boy ??? 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ سلام اینجا کسی نیست؟ هستیممممممممممممممممممم خوش اومدیییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ مخسی.چی تمومشد؟ تحویل پروژه مینا salam kasi nist maro rahnamai kone? سلاااااام سلاااااااام؛ خوش اومدی ، سوال داری بپرس عزیزم بلاخره تموم شد خسته نباااااشی گلم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ خسته نباااااشی گلم:hapydancsmil: فدااااااااااااااااااااااااااااااااات 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ خسته نباشی مینا جونم :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم وای چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود چقدر با مینا و با شهرسازا کل کل میکردیم 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممموای چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود چقدر با مینا و با شهرسازا کل کل میکردیم از خوبیته که نمیای خجالت بکش 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ خسته نباشی مینا جونم :aghosh: فدات :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها من اینجا خیلی احساس پوچی میکنم هر کاری میکنم بازم کمه اینگار البته..کم که هست فقط دارم اسم کاربر ویژه رو یدک میکشم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ بچه هامن اینجا خیلی احساس پوچی میکنم هر کاری میکنم بازم کمه اینگار البته..کم که هست فقط دارم اسم کاربر ویژه رو یدک میکشم این چه حرفیه که داری میزنی مینا جونم :aghosh: وقتی نباشی حضورت کاملا حس میشه پیش خودت هم اصلا همچین فکری نکن . فعالیتت هم خیلی خوبه اگر بتونی بیشترش هم کنی عالی میشه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممموای چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود چقدر با مینا و با شهرسازا کل کل میکردیم ببخشید چه کسی صدا زد شهرساز 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید چه کسی صدا زد شهرساز روح! هنوز دمپاییتو پیدا نکردی؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ این چه حرفیه که داری میزنی مینا جونم :aghosh:وقتی نباشی حضورت کاملا حس میشه پیش خودت هم اصلا همچین فکری نکن . فعالیتت هم خیلی خوبه اگر بتونی بیشترش هم کنی عالی میشه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ سلاممثل اینکه هنوز رد پای معماررا تو چهاردیواری هستخوبین؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده