bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلااااااااام ببخشید آقا شایان ؛ امروز اول صبحی به یه کاربر سمج برخورد کردم ، کمی اعصابم خورد بود . اسپم یعنی بحث غیر مربوط در ارتباط با موضوع اون تاپیک هر چند تو این تاپیک اسپم زیاد میشهولی سعی کنید تو تاپیک های دیگه اینکارو نکنید کلا این تاپیک چار دیواری معماراس ، در ارتباط با هر موضوعی از معماری میتونید بحث کنید خواهش میکنم مرسی که توضیح دادین ولی کار خیلی باحالی هستش خیلی کیف میده این اسپم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ باتشکر از دختر خوبم مینا اینجا محلی برای گفت و گو و اشنایی معمار ها مگه نیستش پس اسپم مجاز هستش فقط الان مشکل این کار برای زبان خارجه هستن که اومدن اینجاتو جمع ما و هی پارازیت میده نمیبینی تاپیک نوشته معمارا و غیر معمارا 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ شاهین جان دیگه بی انصاف نباش اسم تاپیک 4 دیواری معمارها و غیر معمارهاست پس ورود همه عموم آزاده بعد هم اینکه از فاطمه نقل قول میگیری از مینا تشکر میکنی میسی مینا جون:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ :w420: اینقد اسپم نکنید ، حداقل بحث تون رو در ادامه در رابطه با معماری پیش ببرید موافقم :w420: :w420::w420: :w420::w420::w420: :w420::w420::w420::w420: :w420::w420::w420::w420::w420: :ws3: دوستان بیاید تو قسمتای دیگه تالار فعالیت کنید، من که فعلا درگیر پروژمم بعدا بهتون میپیوندم لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ فکر بسیار خوبی هستی برای شروع بحث از این ضربالمثل قدیمی شروع میکنیم که وقتی دوتا مهندس دارن با هم حرف میزنن یه کارگر نمیاید بگه اقای مهندس دسته بیلم شکسته کار بدی هستش ای بی تربیت الان با کی بودی :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ شوخی بسه بیاین یکم جدی باشیم سر چی بحث کنیم؟ 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام زهرا جونم خوبی گلم ؟ چه خبرا ؟ با درس ها چه میکنی ؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ شوخی بسه بیاین یکم جدی باشیم سر چی بحث کنیم؟ فقط به خاطر همشهریم قبول 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام زهرا جونم خوبی گلم ؟ چه خبرا ؟ با درس ها چه میکنی ؟ سلام مینایی... دیگه حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ موافقم :w420: :w420::w420: :w420::w420::w420: :w420::w420::w420::w420: :w420::w420::w420::w420::w420: :ws3: دوستان بیاید تو قسمتای دیگه تالار فعالیت کنید، من که فعلا درگیر پروژمم بعدا بهتون میپیوندم :hapydancsmil: فدای ونوسی جوووووووووونم ، ایشالله که موفق باشی نازنینم 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ای بی تربیت الان با کی بودی :vahidrk: شما به خودش نگیر با مدیر این بخش بودم؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام مینایی...دیگه حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم چرا عزیزم ؟ راستی کنکور کی هست ؟ 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ [h=3][/url]خب ؛ امیدوارم بعد این پستم، فعالیتتون رو تو تاپیک های زیر ببینم؛ اگه اسپم تو این تاپیک زیاد بشه ؛ و تاپیک بشه مثل پروفایل مجبورم تاپیکو ببندم ؛ بعضی بحثا بهتره تو پروفایل بشه بدو بدو جواب بده؛ سوال بپرس[/h][h=3][/h][/size][h=3][/h] [h=3]با اسم آخرم یه کلمه معمارانه بگو[/h] بیکارید بیاید برا مسابقه آماده بشید : [h=3]مسابقه عکس معماری سری نه[/h][h=3]مسابقه راندو سری سه[/h] [h=3] در ضمن یک دوست غیر معماری چند روزی متوجه شدم زیاد به تالار معماری و کاریراش گیر میده و باعث ناراحت شدن کاربرا شده؛و پستهای نامربوطی میده!!!!! امیدوارم دیگه تکرار نشه وگرنه مجبورم دسترسی ایشون به تالار معماری رو ببندم [/h] لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ شما به خودش نگیر با مدیر این بخش بودم؟ یعنی با ونوسی جوووونم بودی ؟ چه کار ونوسی جوووووووونم داری 2 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:فدای ونوسی جوووووووووونم ، ایشالله که موفق باشی نازنینم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ خب ؛ امیدوارم بعد این پستم، فعالیتتون رو تو تاپیک های زیر ببینم؛ اگه اسپم تو این تاپیک زیاد بشه ؛ و تاپیک بشه مثل پروفایل مجبورم تاپیکو ببندم ؛ بعضی بحثا بهتره تو پروفایل بشه بدو بدو جواب بده؛ سوال بپرس [h=3]20 سوالی تخصصی 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ خب ؛ امیدوارم بعد این پستم، فعالیتتون رو تو تاپیک های زیر ببینم؛ اگه اسپم تو این تاپیک زیاد بشه ؛ و تاپیک بشه مثل پروفایل مجبورم تاپیکو ببندم ؛ بعضی بحثا بهتره تو پروفایل بشه بدو بدو جواب بده؛ سوال بپرس [h=3]20 سوالی تخصصی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ خب ؛ امیدوارم بعد این پستم، فعالیتتون رو تو تاپیک های زیر ببینم؛ اگه اسپم تو این تاپیک زیاد بشه ؛ و تاپیک بشه مثل پروفایل مجبورم تاپیکو ببندم ؛ بعضی بحثا بهتره تو پروفایل بشه بدو بدو جواب بده؛ سوال بپرس [h=3]20 سوالی تخصصی 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ چرا عزیزم ؟ راستی کنکور کی هست ؟ 2 شهریور کمتر میام دیگه اینجا... روزای خیلی سختی رو دارم میگذرونم....حال و حوصله ندارم دیگه...حتی برا درس 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ در ضمن یک دوست غیر معماری چند روزی متوجه شدم زیاد به تالار معماری و کاریراش گیر میده و باعث ناراحت شدن کاربرا شده؛و پستهای نامربوطی میده!!!!! امیدوارم دیگه تکرار نشه وگرنه مجبورم دسترسی ایشون به تالار معماری رو ببندم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده