.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مرسی امید وارم دوست های خوبی برای هم باشیم راستی شما نمی خواین خودتون رو معرفی کنید؟ چرا من میشن هستم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ :w420: اینقد اسپم نکنید ، حداقل بحث تون رو در ادامه در رابطه با معماری پیش ببرید 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ :vahidrk:اینجارو با کجا اشتباه گرفتی دارم تجربیاتم چندین ساله در نتم رو به همشهریم انتقال میدم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ دارم تجربیاتم چندین ساله در نتم رو به همشهریم انتقال میدم به منم بگو یه وقت گرگای انجمن گولم نزنن 2 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ :w420: اینقد اسپم نکنید ، حداقل بحث تون رو در ادامه در رابطه با معماری پیش ببرید سلام دوست من خوب هستین چرا این قدر اخمالویین؟ این اسپم دقیق من نفهمیدم چیه توضیح میدین برام؟ 4 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ دارم تجربیاتم چندین ساله در نتم رو به همشهریم انتقال میدم مرسی اقا نقی مگه شما چند ساله فعالیت نتی دارین؟ 3 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ چرا من میشن هستم همین بیشتر میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مرسی اقا نقیمگه شما چند ساله فعالیت نتی دارین؟ آفرین باز گفت آقا نقی تجربیات مخ زنیتو بهش بگو 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ همین بیشتر میشه؟ میگن اسپم نکنیم ناراحت میشنا تو تاپیکا دیگه انشالا میفهمی من کیم 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوست من خوب هستین چرا این قدر اخمالویین؟ این اسپم دقیق من نفهمیدم چیه توضیح میدین برام؟ سلااااااااام ببخشید آقا شایان ؛ امروز اول صبحی به یه کاربر سمج برخورد کردم ، کمی اعصابم خورد بود . اسپم یعنی بحث غیر مربوط در ارتباط با موضوع اون تاپیک هر چند تو این تاپیک اسپم زیاد میشهولی سعی کنید تو تاپیک های دیگه اینکارو نکنید کلا این تاپیک چار دیواری معماراس ، در ارتباط با هر موضوعی از معماری میتونید بحث کنید 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ به منم بگو یه وقت گرگای انجمن گولم نزنن شما ماشاالله برای خودت الان مار کبری ای هستی بیچاره اون گرگی که بخواد تو رو گول بزنه مرسی اقا نقیمگه شما چند ساله فعالیت نتی دارین؟ نقی و ........ 3-4 سالدیگه می خوام ترک کنم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ولی فکر نکنم تو این تاپیک اسپم مشکلی داشته باشه هاااااا کلا دور همی داریم گپ میزنیم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ آفرین باز گفت آقا نقی تجربیات مخ زنیتو بهش بگو کم کمممممممممممممممممممممممممممممممیهو نمیشه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ولی فکر نکنم تو این تاپیک اسپم مشکلی داشته باشه هاااااا کلا دور همی داریم گپ میزنیم مینا جوووونم ، یه فکری بیا وسط بحثای این عزیزان ما هم یه بحث رو ادامه بدیم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلااااااااام ببخشید آقا شایان ؛ امروز اول صبحی به یه کاربر سمج برخورد کردم ، کمی اعصابم خورد بود . اسپم یعنی بحث غیر مربوط در ارتباط با موضوع اون تاپیک هر چند تو این تاپیک اسپم زیاد میشهولی سعی کنید تو تاپیک های دیگه اینکارو نکنید کلا این تاپیک چار دیواری معماراس ، در ارتباط با هر موضوعی از معماری میتونید بحث کنید باتشکر از دختر خوبم مینا اینجا محلی برای گفت و گو و اشنایی معمار ها مگه نیستش پس اسپم مجاز هستش فقط الان مشکل این کار برای زبان خارجه هستن که اومدن اینجاتو جمع ما و هی پارازیت میده 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مینا جوووونم ، یه فکری بیا وسط بحثای این عزیزان ما هم یه بحث رو ادامه بدیم باشه گلم :gnugghender: شروع کن راستی رنگ فونتت چه خوشگله لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مینا جوووونم ، یه فکری بیا وسط بحثای این عزیزان ما هم یه بحث رو ادامه بدیم فکر بسیار خوبی هستی برای شروع بحث از این ضربالمثل قدیمی شروع میکنیم که وقتی دوتا مهندس دارن با هم حرف میزنن یه کارگر نمیاید بگه اقای مهندس دسته بیلم شکسته کار بدی هستش 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ شما ماشاالله برای خودت الان مار کبری ای هستی بیچاره اون گرگی که بخواد تو رو گول بزنه نقی و ........ 3-4 سالدیگه می خوام ترک کنم شما که از پشت دست منو بستی از افعی بودنت 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ باتشکر از دختر خوبم مینا اینجا محلی برای گفت و گو و اشنایی معمار ها مگه نیستش پس اسپم مجاز هستش فقط الان مشکل این کار برای زبان خارجه هستن که اومدن اینجاتو جمع ما و هی پارازیت میده شاهین جان دیگه بی انصاف نباش اسم تاپیک 4 دیواری معمارها و غیر معمارهاست پس ورود همه عموم آزاده بعد هم اینکه از فاطمه نقل قول میگیری از مینا تشکر میکنی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده