.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 اقا نقی شما هم مشهدی هستین؟اخ جون هم رشته ای و همشهری؟:hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی باحالین میگه من شاهینم شایانم میگه آقا نقی شاهین دیگه اسمت به نقی در اذهان همه ثبت میشه زیاد جوش نزن 2
bad_boy 243 ارسال شده در 13 مهر، 2012 قدیم یه چیکه اب از دستت نمی چکید چی شده مینا؟ اقا نقی به مینا خانوم نمیاد ادم خسیسی باشن در حقشون کم لطفی نکنیدایشون منو دعوت کردن اینجا 2
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 13 مهر، 2012 کجا باید بیام؟این دوستای اینجا چی اون ها رو هم میشه بیارم؟ انجمن تاسیسات مکانیکی درخدمتیم ، لوله کشی ، نصب و تعمیر موتورخونه ، تعمیر چیلر، اب حوض کشی در خدمتیم ادرس میدم بیا تهران در خدمتیم دادا پیام خصوصی بده ادرسو بدم دوستان قدمشون رو چشم اگه سوالی در زمینه تاسیسات ساختما دارند تو اللار تاسیسات مکانیکی قسمت سوال های تخصصی در خدمتشون هستیم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 13 مهر، 2012 معماری می خونم ترم 6 هستم طرح 3 رو به شکرانه ی خدا پاس کردم رفتم طرح 4:ws3: خیلی هم خوب :hapydancsmil: منم این ترم طرح 3 رو تموم کردم 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 مهر، 2012 خیلی باحالین میگه من شاهینم شایانم میگه آقا نقی شاهین دیگه اسمت به نقی در اذهان همه ثبت میشه زیاد جوش نزن همشهری اسمم شاهین هستش به خاطر درخواست خواهر سارا افشار اسمم را به نقی به دلیل شعر شاهین نجفی در باره امام نقی به نقی تغییر دادم 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 13 مهر، 2012 اقا نقی به مینا خانوم نمیاد ادم خسیسی باشن در حقشون کم لطفی نکنیدایشون منو دعوت کردن اینجا مرسی از حمایتتون :hapydancsmil: من که میدونم این شاهین باز من رو با مینی اشتباه گرفته وگرنه کدوم قدیما ؟ من 3 ماه بیشتر نیست که اومدم اینجا 3
bad_boy 243 ارسال شده در 13 مهر، 2012 خیلی باحالین میگه من شاهینم شایانم میگه آقا نقی شاهین دیگه اسمت به نقی در اذهان همه ثبت میشه زیاد جوش نزن وای ببخشید شاهین جان واقعا شرمنده هستم 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 همشهری اسمم شاهین هستش به خاطر درخواست خواهر سارا افشار اسمم را به نقی به دلیل شعر شاهین نجفی در باره امام نقی به نقی تغییر دادم اسم شاهین به فنا رفت همون بگید نقی 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 مهر، 2012 چون تازه واردی میبخشمت بیشین بینیم بااااااااااااااااااااااااااااااا دوست داشته همشهریم سرت داد بزنه مشکلیه؟ همشهری به این ها رو بدی سه سوته خوردنت 3
bad_boy 243 ارسال شده در 13 مهر، 2012 مرسی از حمایتتون :hapydancsmil:من که میدونم این شاهین باز من رو با مینی اشتباه گرفته وگرنه کدوم قدیما ؟ من 3 ماه بیشتر نیست که اومدم اینجا خواهش میکنم وظیفه بودش مینی کیه؟ 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 مهر، 2012 مرسی از حمایتتون :hapydancsmil:من که میدونم این شاهین باز من رو با مینی اشتباه گرفته وگرنه کدوم قدیما ؟ من 3 ماه بیشتر نیست که اومدم اینجا :icon_pf (34): 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 مهر، 2012 اسم شاهین به فنا رفت همون بگید نقی نخیرم بچه پرو حطکحرمت شده بود اسمم رو عوض کردم 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 13 مهر، 2012 خواهش میکنم وظیفه بودش مینی کیه؟ یکی از دوستای خیلی گلمون هست :hapydancsmil: *mini* چون اسم اونم مینا هست و هم رشته ای خودمون همه ما دوتا رو تو انجمن با هم اشتباه میگیرن 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 بیشین بینیم بااااااااااااااااااااااااااااااا دوست داشته همشهریم سرت داد بزنه مشکلیه؟همشهری به این ها رو بدی سه سوته خوردنت :w58: 2
bad_boy 243 ارسال شده در 13 مهر، 2012 چون تازه واردی میبخشمت مرسی امید وارم دوست های خوبی برای هم باشیم راستی شما نمی خواین خودتون رو معرفی کنید؟ 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 مهر، 2012 بیشین بینیم بااااااااااااااااااااااااااااااا دوست داشته همشهریم سرت داد بزنه مشکلیه؟همشهری به این ها رو بدی سه سوته خوردنت :vahidrk:اینجارو با کجا اشتباه گرفتی 2
ارسال های توصیه شده