R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مهر، 2012 نمیدونم والا یهو اومد سر زبونم ! اثرات کار زیاده جدی نگیرین میام سر می زنم مرتب اما میرم زود. فکرم درگیر طرحه ، زیاد حال و حوصله فعالیت ندارم فعلا... ایشاالله بعد نحویل پروژه زیاد میام دیگه خب از این به بعد با همین نام صدات کنیم یا نه انشالله که به خوبی و خوشی پروژه ی طرح رو هم تحویل میدی و راحت میشی سارا جونم , نگران نباش انشالله با خبرهای خوش برگردی :hapydancsmil: 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مهر، 2012 سلام به همه هم استانی های عزیزم سلام گرچه من هم استانی نیستم ولی جواب سلام واجبه 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مهر، 2012 سلام به همهی دوستان خوبم سلااااااام سلاااااااااااااااام :hapydancsmil: 3
*mini* 37778 ارسال شده در 12 مهر، 2012 به بههههههههههههههههه مهرازاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا با پروژه ها چه میکنین؟ من که کمرم شکسته بس که نشستم رندر گرفتم 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مهر، 2012 آره هیچی سخت تر از رندر گرفتن نیست یعنی بیشتر حوصله میخواد ولی وقتی نتیجه اش رو میبینی خستگی از تنت بیرون میره :hapydancsmil: انشالله که نتیجه رندرهات عالی بشه , یا به قوله خودت باقلوا 5
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مهر، 2012 معلوم نیس تا کی باید پروژه بدیم به این استادا مگه تحویلتون کی هست ؟ موضوع طرحتون چیه ؟ 4
MAXER89 مهمان ارسال شده در 12 مهر، 2012 مگه تحویلتون کی هست ؟موضوع طرحتون چیه ؟ تحویل طرحمون شهریوره طراحی موزه :icon_razz:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مهر، 2012 تحویل طرحمون شهریوره طراحی موزه :icon_razz: چرا شهریور ما هم این ترم موزه داشتیم , البته موزه پول و اسکناس ناراحت نباش عزیزم , انشالله که پروژه ات رو به خوبی تحویل میدی 4
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 12 مهر، 2012 میخوام شروع کنم ، روی موضوع پایان نامه ام کار کنم :hapydancsmil: بچه ها شما پیشنهاد بدید ، چی موضوعی انتخاب کنم :hapydancsmil: 5
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مهر، 2012 میخوام شروع کنم ، روی موضوع پایان نامه ام کار کنم :hapydancsmil:بچه ها شما پیشنهاد بدید ، چی موضوعی انتخاب کنم :hapydancsmil: خیلی خوبه :hapydancsmil: نمیدونم منم خودم دوست دارم از الان بهش فکر کنم بچه ها به منم پیشنهاد بدید 4
MAXER89 مهمان ارسال شده در 12 مهر، 2012 چرا شهریور ما هم این ترم موزه داشتیم , البته موزه پول و اسکناس ناراحت نباش عزیزم , انشالله که پروژه ات رو به خوبی تحویل میدی مرسییییییییییی میخوام شروع کنم ، روی موضوع پایان نامه ام کار کنم :hapydancsmil:بچه ها شما پیشنهاد بدید ، چی موضوعی انتخاب کنم :hapydancsmil: ببین این خوبه! روشهای کم کردن شر اساتید:icon_razz:
*mini* 37778 ارسال شده در 12 مهر، 2012 آره هیچی سخت تر از رندر گرفتن نیست یعنی بیشتر حوصله میخواد ولی وقتی نتیجه اش رو میبینی خستگی از تنت بیرون میره :hapydancsmil: انشالله که نتیجه رندرهات عالی بشه , یا به قوله خودت باقلوا مرسی عزیزززززززززززززززززززززززززززززززززم ایشاالله 2
سـارا 20071 ارسال شده در 12 مهر، 2012 خب از این به بعد با همین نام صدات کنیم یا نه انشالله که به خوبی و خوشی پروژه ی طرح رو هم تحویل میدی و راحت میشی سارا جونم , نگران نباش انشالله با خبرهای خوش برگردی :hapydancsmil: آره صدا کنین مرسیییییییییییی مینا جونم تو هم همینطوررررر 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 مهر، 2012 امروز فقط یه تیپ از پلانامو تری دی زدم،اونم تو کد ، خسته نبااااشم
سـارا 20071 ارسال شده در 12 مهر، 2012 امروز فقط یه تیپ از پلانامو تری دی زدم،اونم تو کد ، خسته نبااااشم منم فقط دیوارهای یه بلوکمو برش دادم ...خسته هم هستم..دستم درد میکنه کمرم درد میکنه چشمام درد میکنه... هنوز نچسبوندمشون.4 تا بلوک دیگه هم مونده ماکتش 1
ارسال های توصیه شده