R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم والا یهو اومد سر زبونم ! اثرات کار زیاده جدی نگیرین میام سر می زنم مرتب اما میرم زود. فکرم درگیر طرحه ، زیاد حال و حوصله فعالیت ندارم فعلا... ایشاالله بعد نحویل پروژه زیاد میام دیگه خب از این به بعد با همین نام صدات کنیم یا نه انشالله که به خوبی و خوشی پروژه ی طرح رو هم تحویل میدی و راحت میشی سارا جونم , نگران نباش انشالله با خبرهای خوش برگردی :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه هم استانی های عزیزم سلام گرچه من هم استانی نیستم ولی جواب سلام واجبه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همهی دوستان خوبم سلام دوست عزیز 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همهی دوستان خوبم سلااااااام سلاااااااااااااااام :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ به بههههههههههههههههه مهرازاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا با پروژه ها چه میکنین؟ من که کمرم شکسته بس که نشستم رندر گرفتم 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ آره هیچی سخت تر از رندر گرفتن نیست یعنی بیشتر حوصله میخواد ولی وقتی نتیجه اش رو میبینی خستگی از تنت بیرون میره :hapydancsmil: انشالله که نتیجه رندرهات عالی بشه , یا به قوله خودت باقلوا 5 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ معلوم نیس تا کی باید پروژه بدیم به این استادا لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ معلوم نیس تا کی باید پروژه بدیم به این استادا مگه تحویلتون کی هست ؟ موضوع طرحتون چیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ مگه تحویلتون کی هست ؟موضوع طرحتون چیه ؟ تحویل طرحمون شهریوره طراحی موزه :icon_razz: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ تحویل طرحمون شهریوره طراحی موزه :icon_razz: چرا شهریور ما هم این ترم موزه داشتیم , البته موزه پول و اسکناس ناراحت نباش عزیزم , انشالله که پروژه ات رو به خوبی تحویل میدی 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ میخوام شروع کنم ، روی موضوع پایان نامه ام کار کنم :hapydancsmil: بچه ها شما پیشنهاد بدید ، چی موضوعی انتخاب کنم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ میخوام شروع کنم ، روی موضوع پایان نامه ام کار کنم :hapydancsmil:بچه ها شما پیشنهاد بدید ، چی موضوعی انتخاب کنم :hapydancsmil: خیلی خوبه :hapydancsmil: نمیدونم منم خودم دوست دارم از الان بهش فکر کنم بچه ها به منم پیشنهاد بدید 4 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چرا شهریور ما هم این ترم موزه داشتیم , البته موزه پول و اسکناس ناراحت نباش عزیزم , انشالله که پروژه ات رو به خوبی تحویل میدی مرسییییییییییی میخوام شروع کنم ، روی موضوع پایان نامه ام کار کنم :hapydancsmil:بچه ها شما پیشنهاد بدید ، چی موضوعی انتخاب کنم :hapydancsmil: ببین این خوبه! روشهای کم کردن شر اساتید:icon_razz: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ آره هیچی سخت تر از رندر گرفتن نیست یعنی بیشتر حوصله میخواد ولی وقتی نتیجه اش رو میبینی خستگی از تنت بیرون میره :hapydancsmil: انشالله که نتیجه رندرهات عالی بشه , یا به قوله خودت باقلوا مرسی عزیزززززززززززززززززززززززززززززززززم ایشاالله 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خب از این به بعد با همین نام صدات کنیم یا نه انشالله که به خوبی و خوشی پروژه ی طرح رو هم تحویل میدی و راحت میشی سارا جونم , نگران نباش انشالله با خبرهای خوش برگردی :hapydancsmil: آره صدا کنین مرسیییییییییییی مینا جونم تو هم همینطوررررر 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ امروز فقط یه تیپ از پلانامو تری دی زدم،اونم تو کد ، خسته نبااااشم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ امروز فقط یه تیپ از پلانامو تری دی زدم،اونم تو کد ، خسته نبااااشم منم فقط دیوارهای یه بلوکمو برش دادم ...خسته هم هستم..دستم درد میکنه کمرم درد میکنه چشمام درد میکنه... هنوز نچسبوندمشون.4 تا بلوک دیگه هم مونده ماکتش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده