شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 نه علتش رو گفتم حس دوباره تایپ نی دارم کم کم بار سفر میبندم ز اینجا یعنی چی؟ یک درصد هم اگر قصد رفتن داشته باشی دلیل نداره همه دوستا رو با همه خاطره ها رو حذف کنی بعدش مگه من میذارم تو بری؟ 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 یعنی چی؟ یک درصد هم اگر قصد رفتن داشته باشی دلیل نداره همه دوستا رو با همه خاطره ها رو حذف کنی بعدش مگه من میذارم تو بری؟ نکتش همین جاست ادم فراموش کار وقتی هروز این ها رو ببینه همین باعث نرفتن ادم میشه پس با پاک کردن و فراموش کردن اونها راحت تر میشه اینجا رو ترک کرد همون جوری که بهار رفت الان نیگا داره به زندگیش میرسه تو هم یاد بگیر 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 نکتش همین جاست ادم فراموش کار وقتی هروز این ها رو ببینه همین باعث نرفتن ادم میشه پس با پاک کردن و فراموش کردن اونها راحت تر میشه اینجا رو ترک کرد همون جوری که بهار رفت الان نیگا داره به زندگیش میرسه تو هم یاد بگیر حرف الکی نزن کی گفت اون رفت اون هر روز هست پیامات و چک کن میفهمی 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 حرف الکی نزنکی گفت اون رفت اون هر روز هست پیامات و چک کن میفهمی می دونم ولی خوب من می خوام درست ترک کنک مثل سیگار کشیدنم اینجا رو ترک نکنم که نکشم ولی از کناره بکشم
afshin18 11175 ارسال شده در 11 مهر، 2012 نکتش همین جاست ادم فراموش کار وقتی هروز این ها رو ببینه همین باعث نرفتن ادم میشه پس با پاک کردن و فراموش کردن اونها راحت تر میشه اینجا رو ترک کرد همون جوری که بهار رفت الان نیگا داره به زندگیش میرسه تو هم یاد بگیر تبریک بت می گم هر کسی نمی تونه 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 سلام اینجا چه خبر هستش ونوس خانوم گفتن بیام اینجا موش تو سوراخ نمی رفت جار به دمش میبستشرمنده شوخی کردم من ادم شوخی هستم خوش اومدی
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 تبریک بت می گم هر کسی نمی تونه خواستن توانستن است هر کسی می تونه
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 می دونم ولی خوب من می خوام درست ترک کنک مثل سیگار کشیدنم اینجا رو ترک نکنم که نکشم ولی از کناره بکشم اره فهمیدم از پیام خصوصی که بهت دادم فهمیدم داری ترک میکنی 1
afshin18 11175 ارسال شده در 11 مهر، 2012 خواستن توانستن است هر کسی می تونه نه بابا من دیروز گوگل پلاس همه رو حذف کردم فیس بوک رو هم بستم ولی امروز دوباره یه چند ساعتی وقتم رو گرفتن 1
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 12 مهر، 2012 ماشالله چقدر معمار بیدارنا ؛:2rqfst4: من دیگه میخوام برم بخسبم:hapydancsmil: من امروز ؛ 3 تا برش؛ 6 تا نما کشیدم :putertired: پروژمم که مجتمع مسکونیه :mpr: خسته نباشی گلممم ، ایشالله زودی پروژه تو تحویل بدی ، راحت بشی مهربونم :hapydancsmil: 1
*mini* 37778 ارسال شده در 12 مهر، 2012 امین یا رب العالمین وحید خوش حال باش مو بلند در راه است خیلی نامردی شاهین اینه جواب دوستیمون به تو هم میگن بابا؟ اصن دیگه بابام نیستی دیگه اسم منم نمیاریاااااا بی معرفتِ نامرد 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 مهر، 2012 خیلی نامردی شاهین:w000:اینه جواب دوستیمون به تو هم میگن بابا؟:vahidrk: اصن دیگه بابام نیستی:w000: دیگه اسم منم نمیاریاااااا:hanghead: بی معرفتِ نامرد نگو بابایی بابات دیگه دم انا الله :hanghead: 1
*mini* 37778 ارسال شده در 12 مهر، 2012 نگو بابایی بابات دیگه دم انا الله :hanghead: بابایی که بابا نباشه دوستِ فخط بلو دیگه دوسِت ندالم ونوجی این پیغاما رو هم همه پاک کن
سـارا 20071 ارسال شده در 12 مهر، 2012 بچه ها من یه نام هنری واسه خودم انتخاب کردم !! ------» ساراتراوا (از اثرات کار زیاده ببخشید) 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 12 مهر، 2012 بچه ها من یه نام هنری واسه خودم انتخاب کردم !! ------» ساراتراوا (از اثرات کار زیاده ببخشید) نام بسیار زیبایی دارید خانم مهندس تراوا بچه ها بیایید اون کالاتراوا رو ول کنیم ، و از این به بعد سارا تراوا رو بچسبیم 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 مهر، 2012 بچه ها من یه نام هنری واسه خودم انتخاب کردم !! ------» ساراتراوا (از اثرات کار زیاده ببخشید) حالا چرا سارا تراوا ؟ کم پیدا شدی سارا خانوم چه خبرا ؟ چه کارا میکنی ؟ 3
سـارا 20071 ارسال شده در 12 مهر، 2012 نام بسیار زیبایی دارید خانم مهندس تراوابچه ها بیایید اون کالاتراوا رو ول کنیم ، و از این به بعد سارا تراوا رو بچسبیم مرسی مرسییییییی بابا این کالاتراوا هی از من تقلید می کنه خب...اسم منو دزدیده پررو 3
سـارا 20071 ارسال شده در 12 مهر، 2012 حالا چرا سارا تراوا ؟کم پیدا شدی سارا خانوم چه خبرا ؟ چه کارا میکنی ؟ نمیدونم والا یهو اومد سر زبونم ! اثرات کار زیاده جدی نگیرین میام سر می زنم مرتب اما میرم زود. فکرم درگیر طرحه ، زیاد حال و حوصله فعالیت ندارم فعلا... ایشاالله بعد نحویل پروژه زیاد میام دیگه 3
ارسال های توصیه شده