* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2012 ماشالله چقدر معمار بیدارنا ؛ من دیگه میخوام برم بخسبم من امروز ؛ 3 تا برش؛ 6 تا نما کشیدم :putertired: پروژمم که مجتمع مسکونیه :mpr:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 مهر، 2012 ماشالله چقدر معمار بیدارنا ؛ من دیگه میخوام برم بخسبم من امروز ؛ 3 تا برش؛ 6 تا نما کشیدم :putertired: پروژمم که مجتمع مسکونیه :mpr: خسته نباشی ونوسی جونم :aghosh: باشه گلم برو شبت خوش :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:boos: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2012 چه خانوم های با صفایی اینجا اقای معمار نداریم؟ سلااااام؛ خوش اومدی آقا هم زیاد داریم که :hami_sani و moein.s - sam arch و ~M~O~J~ و ebrahim heidari و مصطفی 1 و شاهین و parham bili و panoram و pooran.mehr و.....
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2012 خسته نباشی ونوسی جونم :aghosh:باشه گلم برو شبت خوش :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:boos: مرسیییییییییی عزیزم، شب تو هم خوش ،:aghosh: خوشحالم ،امروز طبق برنامم پیش رفتم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2012 چرا رو شاهین که کلید میکنم و در خواست دوستی میدم نقی میادش؟ چون اون تویی و قبلا این لینک صفحتو تو اینجا تابلو اعلانات تالار معماااااری سیو کرده بودم برا همین به اسم قبلته
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 مهر، 2012 مرسیییییییییی عزیزم، شب تو هم خوش ،:aghosh: خوشحالم ،امروز طبق برنامم پیش رفتم مرسی گلم آفرییییییین :hapydancsmil:
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 چرا رو شاهین که کلید میکنم و در خواست دوستی میدم نقی میادش؟ من اسمم تغیر دادم اسمم نقی هستش اونم تغیرش بده 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 من اسمم تغیر دادم اسمم نقی هستش اونم تغیرش بده شاهین چرا همه راهها رو بستی؟ 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2012 من اسمم تغیر دادم اسمم نقی هستش اونم تغیرش بده شاهین ! تو شاهینی، اسمت شاهینه ، شاهین ، شاهین آندِراِستَند ؟ مثل اینکه دزد فقط باعث شکستن پات نشده!!
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 شاهین چرا همه راهها رو بستی؟ ماشاالله تو که روحی هستی برای خودت از در بسته هم میای تو و پیام خصوصی میدی خجالت بکش 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 ماشاالله تو که روحی هستی برای خودت از در بسته هم میای تو و پیام خصوصی میدی خجالت بکش ما واسه هر در بسته ای کلید داریم عزیزم حالا بگو دقیقا چه مرگته؟ 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 شاهین ! تو شاهینی، اسمت شاهینه ، شاهین ، شاهین آندِراِستَند ؟ مثل اینکه دزد فقط باعث شکستن پات نشده!! میگن با چوب این جوری زدن تو سر مدیر خیلی حال میده این مال تو :vahidrk: شقی هم که خدا زده من دیگه بزنم ستم هستش دیگه 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 میگن با چوب این جوری زدن تو سر مدیر خیلی حال میده این مال تو :vahidrk:شقی هم که خدا زده من دیگه بزنم ستم هستش دیگه زهر مار کصافط بگو چرا حذفمون کردی بی لیاقت ونوس بعدا اسپما رو پاک کن شرمنده دیگه 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 ما واسه هر در بسته ای کلید داریمعزیزم حالا بگو دقیقا چه مرگته؟ دقیق بخوام بگم از همه عزیزانی که از اید یاهو و در انجمن پاک شده اند صمیمانه معذرت می خوام علت این است که خواهان هرچه کمتر کردن اذیت ازار دیگران وکم کم ترک گفتن اینجا ... هستش 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 زهر مار کصافط بگو چرا حذفمون کردی بی لیاقتونوس بعدا اسپما رو پاک کن شرمنده دیگه اوی باغ وحش فک نکن مدیر ارشد شدی هر غلطی بخوای میتونی بکنی فحش بدی من هم در ضمن خجالت نمی کشی اینجا میای اسپم میکنی ونوس زیرابش رو بزن مدیر ارشد شو 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 ااااااااااااا شما هم شاه کلید دارین؟نمدونستم؟قفل من خراب نیست با شاه کلید هم باز نمیشه الهی تو بترکی من راحت شم خاک بر سر منحرف عوضیت 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 اوی باغ وحش فک نکن مدیر ارشد شدی هر غلطی بخوای میتونی بکنی فحش بدی من هم در ضمن خجالت نمی کشی اینجا میای اسپم میکنی ونوس زیرابش رو بزن مدیر ارشد شو بمیر بابا حقته 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 نه علتش رو گفتم حس دوباره تایپ نی دارم کم کم بار سفر میبندم ز اینجا 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2012 الهی تو بترکی من راحت شم خاک بر سر منحرف عوضیت امین یا رب العالمین وحید خوش حال باش مو بلند در راه است 2
ارسال های توصیه شده