* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ماشالله چقدر معمار بیدارنا ؛ من دیگه میخوام برم بخسبم من امروز ؛ 3 تا برش؛ 6 تا نما کشیدم :putertired: پروژمم که مجتمع مسکونیه :mpr: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ماشالله چقدر معمار بیدارنا ؛ من دیگه میخوام برم بخسبم من امروز ؛ 3 تا برش؛ 6 تا نما کشیدم :putertired: پروژمم که مجتمع مسکونیه :mpr: خسته نباشی ونوسی جونم :aghosh: باشه گلم برو شبت خوش :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:boos: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چه خانوم های با صفایی اینجا اقای معمار نداریم؟ سلااااام؛ خوش اومدی آقا هم زیاد داریم که :hami_sani و moein.s - sam arch و ~M~O~J~ و ebrahim heidari و مصطفی 1 و شاهین و parham bili و panoram و pooran.mehr و..... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چرا رو شاهین که کلید میکنم و در خواست دوستی میدم نقی میادش؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خسته نباشی ونوسی جونم :aghosh:باشه گلم برو شبت خوش :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:boos: مرسیییییییییی عزیزم، شب تو هم خوش ،:aghosh: خوشحالم ،امروز طبق برنامم پیش رفتم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چرا رو شاهین که کلید میکنم و در خواست دوستی میدم نقی میادش؟ چون اون تویی و قبلا این لینک صفحتو تو اینجا تابلو اعلانات تالار معماااااری سیو کرده بودم برا همین به اسم قبلته لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ مرسیییییییییی عزیزم، شب تو هم خوش ،:aghosh: خوشحالم ،امروز طبق برنامم پیش رفتم مرسی گلم آفرییییییین :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چرا رو شاهین که کلید میکنم و در خواست دوستی میدم نقی میادش؟ من اسمم تغیر دادم اسمم نقی هستش اونم تغیرش بده 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من اسمم تغیر دادم اسمم نقی هستش اونم تغیرش بده شاهین چرا همه راهها رو بستی؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من اسمم تغیر دادم اسمم نقی هستش اونم تغیرش بده شاهین ! تو شاهینی، اسمت شاهینه ، شاهین ، شاهین آندِراِستَند ؟ مثل اینکه دزد فقط باعث شکستن پات نشده!! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ شاهین چرا همه راهها رو بستی؟ ماشاالله تو که روحی هستی برای خودت از در بسته هم میای تو و پیام خصوصی میدی خجالت بکش 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ماشاالله تو که روحی هستی برای خودت از در بسته هم میای تو و پیام خصوصی میدی خجالت بکش ما واسه هر در بسته ای کلید داریم عزیزم حالا بگو دقیقا چه مرگته؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ شاهین ! تو شاهینی، اسمت شاهینه ، شاهین ، شاهین آندِراِستَند ؟ مثل اینکه دزد فقط باعث شکستن پات نشده!! میگن با چوب این جوری زدن تو سر مدیر خیلی حال میده این مال تو :vahidrk: شقی هم که خدا زده من دیگه بزنم ستم هستش دیگه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ میگن با چوب این جوری زدن تو سر مدیر خیلی حال میده این مال تو :vahidrk:شقی هم که خدا زده من دیگه بزنم ستم هستش دیگه زهر مار کصافط بگو چرا حذفمون کردی بی لیاقت ونوس بعدا اسپما رو پاک کن شرمنده دیگه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ما واسه هر در بسته ای کلید داریمعزیزم حالا بگو دقیقا چه مرگته؟ دقیق بخوام بگم از همه عزیزانی که از اید یاهو و در انجمن پاک شده اند صمیمانه معذرت می خوام علت این است که خواهان هرچه کمتر کردن اذیت ازار دیگران وکم کم ترک گفتن اینجا ... هستش 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ زهر مار کصافط بگو چرا حذفمون کردی بی لیاقتونوس بعدا اسپما رو پاک کن شرمنده دیگه اوی باغ وحش فک نکن مدیر ارشد شدی هر غلطی بخوای میتونی بکنی فحش بدی من هم در ضمن خجالت نمی کشی اینجا میای اسپم میکنی ونوس زیرابش رو بزن مدیر ارشد شو 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ااااااااااااا شما هم شاه کلید دارین؟نمدونستم؟قفل من خراب نیست با شاه کلید هم باز نمیشه الهی تو بترکی من راحت شم خاک بر سر منحرف عوضیت 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ اوی باغ وحش فک نکن مدیر ارشد شدی هر غلطی بخوای میتونی بکنی فحش بدی من هم در ضمن خجالت نمی کشی اینجا میای اسپم میکنی ونوس زیرابش رو بزن مدیر ارشد شو بمیر بابا حقته 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نه علتش رو گفتم حس دوباره تایپ نی دارم کم کم بار سفر میبندم ز اینجا 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ الهی تو بترکی من راحت شم خاک بر سر منحرف عوضیت امین یا رب العالمین وحید خوش حال باش مو بلند در راه است 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده