R.Irankhah 25490 ارسال شده در 6 مهر، 2012 با تو نبودم که :5c6ipag2mnshmsf5ju3 با اون بودم م م مم م م م :there: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 مهر، 2012 :there: دختر هیچی نداشته باشه اماااا اخلاق داشته باشه ه ه بی حیا نباشه ه ه 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 6 مهر، 2012 دختر هیچی نداشته باشه اماااا اخلاق داشته باشه ه ه بی حیا نباشه ه ه اگر اخلاق نداشت پس چرا الان به خاطر نبودش ناراحتی ؟ باید خوشحال هم باشی
afshin18 11175 ارسال شده در 6 مهر، 2012 شاید شاید ارزش منو نداشت خیلی کار های بزرگی براش کردم م م م حیف من بود براششششش کلا توجه بیش از حد موجب نفرت میشه منم شهریوری هستم بیشتر منطقی هستن تا احساساتی به همین خاطر احساساتشون رو بروز نمیدن . مثل آتش زیر خاکستر میمونن مطمئنی اتشی زیر خاکستر هست:) دختر هیچی نداشته باشه اماااا اخلاق داشته باشه ه ه بی حیا نباشه ه ه مطمئنی؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مهر، 2012 کلا توجه بیش از حد موجب نفرت میشه مطمئنی؟ چی رو مطمئن ام 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 مهر، 2012 همون هایی که گفتی اخلاق این چیزا؟ ارععععععععع:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 مهر، 2012 :hapydancsmil:بچه های معماری در چه حالید ؟ من دیشب اینجا پست دادمو به مینا خسته نباشید گفتمو... همش پرید که من 28 ام تحویل دارم، بقیه بیاین بگین با پروژه ها چیکا میکنین ؟
afshin18 11175 ارسال شده در 9 مهر، 2012 آره ولی بررسی که کردم نبود ها؟ دست کردم تو خاکسترا ,خاکسترا سرد بودن 1
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 9 مهر، 2012 من دیشب اینجا پست دادمو به مینا خسته نباشید گفتمو... همش پرید که من 28 ام تحویل دارم، بقیه بیاین بگین با پروژه ها چیکا میکنین ؟ :hapydancsmil: من من بگمممم :mrsbeasley: من از 13 بیکارم خسته نباشی گلم ، ایشالله که پروژه تو کامل میکنی ، راحت میشی مهربونم 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 مهر، 2012 ولی بررسی که کردم نبود ها؟دست کردم تو خاکسترا ,خاکسترا سرد بودن احتیاج به زمان داره , یکدفعه گرم میشه جوری که حتی تصورش هم نمیتونی بکنی شهریوری ها تا وقتی مطمئن نشن ابراز احساسات نمیکنن 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 مهر، 2012 منم که دیروز پروژه ام رو تحویل دادم و راحت شدم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بابت خسته نباشید هم ممنون ونوسی جونم :aghosh::boos: انشالله که به موقع و به بهترین نحو کارت رو تموم میکنی گلم من از الان دلم تنگ شده واسه دانشگاه و کارا :4564: عادت کردم همیشه یه کاری برای انجام دادن داشته باشم وگرنه دیوونه میشم دوستای گلم همگی موفق باشید :flowerysmile:
afshin18 11175 ارسال شده در 9 مهر، 2012 احتیاج به زمان داره , یکدفعه گرم میشه جوری که حتی تصورش هم نمیتونی بکنی شهریوری ها تا وقتی مطمئن نشن ابراز احساسات نمیکنن نه بابا اصلا (من بابام شهریوری هستش) یه جوری رفتار می کنه عجیب 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 مهر، 2012 نه بابا اصلا (من بابام شهریوری هستش) یه جوری رفتار می کنه عجیب خصوصیات اخلاقی مرد و زن شهریوری با هم تفاوت داره آخه !! 1
afshin18 11175 ارسال شده در 9 مهر، 2012 خصوصیات اخلاقی مرد و زن شهریوری با هم تفاوت داره آخه !! داره ولی نزدیک ان (مثلا همه ی خردادی ها دوش شخصیتی هستن) حالا بستگی به ادمش و محیطش داره ولی ماه تولد بی تاثیر نیست 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 مهر، 2012 داره ولی نزدیک ان(مثلا همه ی خردادی ها دوش شخصیتی هستن) حالا بستگی به ادمش و محیطش داره ولی ماه تولد بی تاثیر نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا رو بخون ببین درسته یا نه در مورد من که حدود 90 درصدش صدق میکنه 1
afshin18 11175 ارسال شده در 9 مهر، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا رو بخون ببین درسته یا نه در مورد من که حدود 90 درصدش صدق میکنه عجب همون خط اولشون متضاد هم بودن پس اینطور پیچاره مامانم که صبر ایوب داره 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 مهر، 2012 عجب همون خط اولشون متضاد هم بودنپس اینطور پیچاره مامانم که صبر ایوب داره من که گفتم 1
ارسال های توصیه شده