R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ با تو نبودم که :5c6ipag2mnshmsf5ju3 با اون بودم م م مم م م م :there: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ :there: دختر هیچی نداشته باشه اماااا اخلاق داشته باشه ه ه بی حیا نباشه ه ه 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ دختر هیچی نداشته باشه اماااا اخلاق داشته باشه ه ه بی حیا نباشه ه ه اگر اخلاق نداشت پس چرا الان به خاطر نبودش ناراحتی ؟ باید خوشحال هم باشی لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ شاید شاید ارزش منو نداشت خیلی کار های بزرگی براش کردم م م م حیف من بود براششششش کلا توجه بیش از حد موجب نفرت میشه منم شهریوری هستم بیشتر منطقی هستن تا احساساتی به همین خاطر احساساتشون رو بروز نمیدن . مثل آتش زیر خاکستر میمونن مطمئنی اتشی زیر خاکستر هست:) دختر هیچی نداشته باشه اماااا اخلاق داشته باشه ه ه بی حیا نباشه ه ه مطمئنی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ کلا توجه بیش از حد موجب نفرت میشه مطمئنی؟ چی رو مطمئن ام 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چی رو مطمئن ام همون هایی که گفتی اخلاق این چیزا؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ همون هایی که گفتی اخلاق این چیزا؟ ارععععععععع:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ مطمئنی اتشی زیر خاکستر هست:) آره 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: بچه های معماری در چه حالید ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:بچه های معماری در چه حالید ؟ من دیشب اینجا پست دادمو به مینا خسته نباشید گفتمو... همش پرید که من 28 ام تحویل دارم، بقیه بیاین بگین با پروژه ها چیکا میکنین ؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ آره ولی بررسی که کردم نبود ها؟ دست کردم تو خاکسترا ,خاکسترا سرد بودن 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من دیشب اینجا پست دادمو به مینا خسته نباشید گفتمو... همش پرید که من 28 ام تحویل دارم، بقیه بیاین بگین با پروژه ها چیکا میکنین ؟ :hapydancsmil: من من بگمممم :mrsbeasley: من از 13 بیکارم خسته نباشی گلم ، ایشالله که پروژه تو کامل میکنی ، راحت میشی مهربونم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ولی بررسی که کردم نبود ها؟دست کردم تو خاکسترا ,خاکسترا سرد بودن احتیاج به زمان داره , یکدفعه گرم میشه جوری که حتی تصورش هم نمیتونی بکنی شهریوری ها تا وقتی مطمئن نشن ابراز احساسات نمیکنن 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ منم که دیروز پروژه ام رو تحویل دادم و راحت شدم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بابت خسته نباشید هم ممنون ونوسی جونم :aghosh::boos: انشالله که به موقع و به بهترین نحو کارت رو تموم میکنی گلم من از الان دلم تنگ شده واسه دانشگاه و کارا :4564: عادت کردم همیشه یه کاری برای انجام دادن داشته باشم وگرنه دیوونه میشم دوستای گلم همگی موفق باشید :flowerysmile: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ احتیاج به زمان داره , یکدفعه گرم میشه جوری که حتی تصورش هم نمیتونی بکنی شهریوری ها تا وقتی مطمئن نشن ابراز احساسات نمیکنن نه بابا اصلا (من بابام شهریوری هستش) یه جوری رفتار می کنه عجیب 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نه بابا اصلا (من بابام شهریوری هستش) یه جوری رفتار می کنه عجیب خصوصیات اخلاقی مرد و زن شهریوری با هم تفاوت داره آخه !! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ خصوصیات اخلاقی مرد و زن شهریوری با هم تفاوت داره آخه !! داره ولی نزدیک ان (مثلا همه ی خردادی ها دوش شخصیتی هستن) حالا بستگی به ادمش و محیطش داره ولی ماه تولد بی تاثیر نیست 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ داره ولی نزدیک ان(مثلا همه ی خردادی ها دوش شخصیتی هستن) حالا بستگی به ادمش و محیطش داره ولی ماه تولد بی تاثیر نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا رو بخون ببین درسته یا نه در مورد من که حدود 90 درصدش صدق میکنه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا رو بخون ببین درسته یا نه در مورد من که حدود 90 درصدش صدق میکنه عجب همون خط اولشون متضاد هم بودن پس اینطور پیچاره مامانم که صبر ایوب داره 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ عجب همون خط اولشون متضاد هم بودنپس اینطور پیچاره مامانم که صبر ایوب داره من که گفتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده