Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ سلام حمید و محمد حسین؟ خوبین؟ من خجالت زده ام که دختر های معمار اینطوری زیر سرشون بلند شده بزار ادبشون می کنم 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ این کامیار برای چی ساکته؟دره کار میکنه یا در رفته؟؟!!! کار میکنه:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ سلام حمید و محمد حسین؟ خوبین؟ من خجالت زده ام که دختر های معمار اینطوری زیر سرشون بلند شده بزار ادبشون می کنم :persiana__hahaha::persiana__hahaha: :persiana__hahaha::persiana__hahaha: :persiana__hahaha::persiana__hahaha: کار میکنی نق هم میزنی ای بابا کارتو بکن دیگه شیشه بالایی هو خوب برق ننداختی ها باید 2باره تمیزش کنی:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ سلام حمید و محمد حسین؟ خوبین؟ من خجالت زده ام که دختر های معمار اینطوری زیر سرشون بلند شده بزار ادبشون می کنم چی؟؟!!!!!:w58::ws47::ws47: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ چی؟؟!!!!!:w58::ws47::ws47: مزاح بود مریم جونم شما ببخشیدش:persiana__hahaha::persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ مزاح بود مریم جونم شما ببخشیدش:persiana__hahaha::persiana__hahaha: :ws38:این دفعه رو به خاطر اجی سیپیده باهات کاری ندارم کامیار 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ خوب فکر کنم دیگه تمیز شده پاشین برین خونه هاتون بده دختر تا این موقع شب بیرون باشه 2 لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ خوب فکر کنم دیگه تمیز شده پاشین برین خونه هاتون بده دختر تا این موقع شب بیرون باشه ما میریم اما شما تا کارتو تموم نکردی اجازه نداری بری فردا اومدم همه جا تمیز باشه هاا!:167:نبینم مثه دیروز کارو نصفه کاره ول کنی آقا کامیار 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ :ws38:این دفعه رو به خاطر اجی سیپیده باهات کاری ندارم کامیار :4uboxsmiley::4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ ما میریم اما شما تا کارتو تموم نکردی اجازه نداری بری فردا اومدم همه جا تمیز باشه هاا!:167:نبینم مثه دیروز کارو نصفه کاره ول کنی آقا کامیار :persiana__hahaha::persiana__hahaha: :persiana__hahaha::persiana__hahaha: پس منم میرم استراحت کنم کامیار تی یادت نره بکشی ها دردم پشت سرت ببند:persiana__hahaha::persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ :girlhi::girl_blush2: سولوم گلم خوبی؟ ببین پسرا چه میکنن همه جا رو دارن واسه عید تمیز میکنن:rose: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ سولوم گلمخوبی؟ ببین پسرا چه میکنن همه جا رو دارن واسه عید تمیز میکنن:rose: سیلام جیگلی :rose: :w58: جدی؟؟؟؟ باور نکن!! حتما یه جایی دیگه خراب کاری میکنن 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ یوحنا سلام یادت ندادن تو هم بهتره بری صبح ساعت شش بیا سپیده و مریم به کمکت احتیاج دارن یه سارایی هم اینورها بود اونم کمکتون چهار دیواری رو هیچ کل انجمن رو برق بندازین 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ یوحنا سلام یادت ندادن تو هم بهتره بریصبح ساعت شش بیا سپیده و مریم به کمکت احتیاج دارن یه سارایی هم اینورها بود اونم کمکتون چهار دیواری رو هیچ کل انجمن رو برق بندازین نه دیگه تا فردا تو تمیزشون کردی ما میایم کنترل کنیم:icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ سیلام جیگلی :rose: :w58: جدی؟؟؟؟ باور نکن!! حتما یه جایی دیگه خراب کاری میکنن آره........................:persiana__hahaha: نه بابا جراتشو ندارن:167: حکم تیر داریم اگه از زیر کار در برن:icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ یوحنا سلام یادت ندادن تو هم بهتره بریصبح ساعت شش بیا سپیده و مریم به کمکت احتیاج دارن یه سارایی هم اینورها بود اونم کمکتون چهار دیواری رو هیچ کل انجمن رو برق بندازین :banel_smiley_4: کاراتو بکن انقد هم تمبلی نکن 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ حالا یوحنا خودت با سپیده هماهنگ کن این رنگها رو ما بی تاثیره سپیده این علیرضا از دست تو چی می کشه شب همگی به خیر 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ حالا یوحنا خودت با سپیده هماهنگ کن این رنگها رو ما بی تاثیرهسپیده این علیرضا از دست تو چی می کشه شب همگی به خیر نقاشی میکشه باشه حالا که اصرار داری ما بیریم کارات رو انجام بدیم باشه:persiana__hahaha: رفتیم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ یه سارایی هم اینورها بود بله با من کار داشتین ؟ یعنی لازمه حتما بالا سرتون باشیم ؟! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده