setiya 12666 ارسال شده در 23 تیر، 2011 سلااااااااام الان شنيدم كه امروز روز معماراس اومدم بهتون تبريك بگم:4chsmu1: روز معمار بر معماران عزیز مبارک!!!!! :flowerysmile: 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 23 تیر، 2011 جای مهرازای عزیز خالی مینا/کیمیا/سپیده/حامی/شبنم/و البته خانوم مدیر که هستش 2
*mini* 37779 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 بهبههههههههههههههههه ...میبینم کهههههههههههههه اینجا داره خاک میخوره و ..................... ااااااااااااااای کاربرای معماریییییییییییییییییییییی.....:w00: با شماهااااااااااامهاااااااااااااا.....کجاییییییییین......:w00: فعالیتههاتون کو پسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس................. دهههههههههههههههههههههههههه....یالا بیاین اینجا ببینم.....یالاا 1
*mini* 37779 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 دلم لک زده واسه کل کل.......... خدایی چرا فعالیت نمیکنین هان..........اینقده سخته یعنی؟.......بابا همه تالار ها از مال ما جلو زدنااااااااااااااااااااااااااااااااا 1
*mini* 37779 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 به....چه عجب یکی از کاربرا پیداش شد..... سلاااااااااااااااااااام بر ونووس عزیز....خوبی؟ 1
*mini* 37779 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 ونوس جونی.....میخوایم تالار معماری رو از این راکد بودن بکشیم بیرون.......پایه ای کمک کنی؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 مرداد، 2011 اوهوم ؛ اوهوم؛ من پایم:62izy85: فقط بگو چیکار کنم؟؟؟ من خودم یه پیشنهادایی دادم به مدیرا ، نمیدونم چی شد
*mini* 37779 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 باید تالارو آپ کنیم..........یه سری از تاپکا دارن خاک میخورن یکیش همین 4 دیواری خودمون.........باید یه کاری کنیم مثه قبل شه...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 مرداد، 2011 اوهوم؛ راستش تو این تالار فقط مدیرا دارن زحمت میکشن ، و ما (بقیه کاربرا) هیچ فعالیتی نداریم
*mini* 37779 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 دقیقا......بخاطر همینم تالار راکد موونده...هیچ فعالیتی تووش نمیشه....بر عکس تالار های دیگه...تالار معماری باید بیشتر از اینها فعال باشه.......کار 1 یا 2 نفر هم نیست........ اگه بتونن بچه ها مطالبی...گزارشی....مسابقه ای راجع به رشتمون بزارن عالیییییی میشه....تالار معماری فقط همکاری تووش گم شده.....
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 مرداد، 2011 موافقم؛ رشته ما طوریه که همه میتونن فعال باشن، مثلا قبلا تاپیک راندو ... بود ؛ که بچه ها میومدند؛ نمیدونم چرا دیگه کاربرا فعال نیستن؛ خوب بود تاپیکی بود که هر هفته 1 نفر کارایی که تو این رشته(راندو و ماکت) انجام داده میذاشت ؛ و بقیه نظر میدادن، اینطوری هر کاربری موظف فعالیت کنه وقتی هم مطلبی تو این تالار گذاشته میشه ، به صورت پیام به همه کاربرای معماری ارسال شه
ارسالهای توصیه شده