somaye.stormy 355 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 سلاممممممممممممممم نصفه شبه دانشجوهایه عزیز مبارک:ws3: 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 آخه من موندم این چه وقت اومدنه بعدش می میگه اومدم نبودید چطوری دانشجو 3
somaye.stormy 355 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 آخه من موندم این چه وقت اومدنهبعدش می میگه اومدم نبودید چطوری دانشجو چه کنیم وحید جان بی خوابی میزنه به سرم این موقع میام تازه فردا تحویل طرح دارم داشتم کارای اونو می کردم گفتم یه سر بیام اینجا مرسی خوبم تو چطوری؟ 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 چه کنیم وحید جان بی خوابی میزنه به سرم این موقع میام تازه فردا تحویل طرح دارم داشتم کارای اونو می کردم گفتم یه سر بیام اینجا مرسی خوبم تو چطوری؟ مرسی نه خوب نیستم منم بیخوابی زده به سرم ولی از نوع محرک دارش سرم درد میکنه نمیتونم بخوابم دیدم پست گذاشتی گفتم بیام یه عرض ادبی بکنم و برم ایشالا تحویل طرحتم عالی میشه خوب بخوابی بای تا های 2
somaye.stormy 355 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 مرسینه خوب نیستم منم بیخوابی زده به سرم ولی از نوع محرک دارش سرم درد میکنه نمیتونم بخوابم دیدم پست گذاشتی گفتم بیام یه عرض ادبی بکنم و برم ایشالا تحویل طرحتم عالی میشه خوب بخوابی بای تا های اوا وحید توام که از من بدتری....:icon_pf (34): باشه منم برم به کارم برسم برام دعا کن به قوله وحید خودمون بای تا های( توهم خوب بخوابی شبت بخیر) :ws3: 3
*mini* 37779 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 صدای پای مینا میاد اومدی خوش اومدی جاروت حرف نداره همه جا حسابی برق میزنه سلاااااااااااااام بر وحید .........چطوری...نه دیگه...وقتی من یه سر اومدم اینجا تمیز بود....کارت حرف نداره....الحق که با تجربه ای باز من نبودم شماهااااااا بدون من اومدین اینجااااااااااااااااااااااااااا:w00: 3
*mini* 37779 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 سیلاااااااااااااااام سلاااااااااااااااااااام بر مهرازااااااااااااااااا خوبی کیمیایییییییییی 2
*mini* 37779 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 نبینم پاتوقمون خالی بمونه هااااااااااااااااااااااااااااا:w00: 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 امشبیو زودی میرم وای قول بدین اینجارو به هم نرسزین مینا با توم ها 1
*mini* 37779 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 سلام به همگیمهرازا خوبن؟ سلام دو گانه سوز مهرااااااااااز...خوبی؟ 1
*mini* 37779 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 امشبیو زودی میرم وای قول بدین اینجارو به هم نرسزین مینا با توم ها دهههههههههههه...کی به کی میگههههههههههههههههههههه.....:w00: تو خودت بهم نریز نمیخواد به من سفارش کنیییییی 2
ارسالهای توصیه شده