alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ فهلا که هرچی معمار دیدیم با حال بودنواسه همین همه معمار هارو دوست دالم :ws3::ws3::ws3: منو میگه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآااا 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ سولوم سیبیلوو بابا از این ورآ بابا از اون ورا بله فرمایش شما متین معمارها خیلی باحالن ما هم کارتن خوابها رو دوست داریم حالا هر وقت خواستی بیا اینجا سربزن نون و پنیری هست دور هم می خوریم راستی گرم هم هست بیرون شبها سرده :ws28: :ws3::ws3::ws3: منو میگه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآااا اتفاقا تو بدترین فرد در معمارا هستی 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ نه من به گرد و خاک حساسم نمی تونم دست بزنم بقیه پسرها هم خرابکاری می کنن مثلا این علی یادم اومد می تونی از مریم هم کمک بگیری البته چند وقته نیستش پس ایشون هم سیبیلو تشریف دارن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ بابا از اون ورا :ws28: اتفاقا تو بدترین فرد در معمارا هستی باز تو کتک می خوای؟ خانومی بگم بیاد یا ماه نوش واسه تنبیهت؟:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ پس ایشون هم سیبیلو تشریف دارن :icon_pf (34): من دستیاره سیبیلوهام باز تو کتک می خوای؟ خانومی بگم بیاد یا ماه نوش واسه تنبیهت؟:brodkavelarg: نهههههههههههههه اینجا از دسته جفتشون راحتم 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ نه من به گرد و خاک حساسم نمی تونم دست بزنم بقیه پسرها هم خرابکاری می کنن مثلا این علی یادم اومد می تونی از مریم هم کمک بگیری البته چند وقته نیستش پس ایشون هم سیبیلو تشریف دارن :icon_pf (34): ایرادی نداره تو ماسک بزن اشکالی هم نداره خراب کاری بشه بهونه نیار سیبیلوو هست اما الان اخراج میشه:167: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ من دستیاره سیبیلوهام نهههههههههههههه اینجا از دسته جفتشون راحتم عمرا دستیار که نیستی هیچ الان تبدیل میشی به آبدارچی سیبیلووها:persiana__hahaha: فکر کردی الان خانومی رو میارم حسابتو برسه میدونی که ماهنوش هم میتونم گیر بیارم 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ میشه بگید اینجا چه خبره؟ اینجا چکار میکنید ؟ 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ میشه بگید اینجا چه خبره؟ اینجا چکار میکنید ؟ هر چی تو بگی عسیسم:rose: خوش اومدی ما اینجا هم به پسرآ زور میگیم هم با هم کلی بحث میکنیم اما بیشتر زور میگیم قراره ما بشینیم پسرا پاشن اینجا رو واسه خونه تکونی تمیز کنن:ws50: 4 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ عزیز من کارتن خواب هم که باشی اسم داری چی صدات کنیم نیو؟ سپیده به جای کل کل با مهمونها و من پاشو برو گردگیری کن 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ عمرا دستیار که نیستی هیچ الان تبدیل میشی به آبدارچی سیبیلووها:persiana__hahaha: فکر کردی الان خانومی رو میارم حسابتو برسه میدونی که ماهنوش هم میتونم گیر بیارم 1 چیزی میگم ماهنوش اینجا هم عضوه میشه بگید اینجا چه خبره؟ اینجا چکار میکنید ؟ فقط اسپمه 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ عزیز من کارتن خواب هم که باشی اسم داری چی صدات کنیم نیو؟سپیده به جای کل کل با مهمونها و من پاشو برو گردگیری کن اسم من حمید هستش خوش وقتم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ عزیز من کارتن خواب هم که باشی اسم داری چی صدات کنیم نیو؟سپیده به جای کل کل با مهمونها و من پاشو برو گردگیری کن آرههههههههههههههههههههههههههههههههه:icon_pf (95): چند تا اخطار دوست داری؟:167: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ 1 چیزی میگمماهنوش اینجا هم عضوه فقط اسپمه دلوخ نگوووووووووووووووووووووووووووو:icon_pf (95): همون اسمه؟ بوگو بوگو 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ دلوخ نگوووووووووووووووووووووووووووو:icon_pf (95):همون اسمه؟ بوگو بوگو کدوم اسمه:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ اسم من حمید هستشخوش وقتم:persiana__hahaha: موهاشو نگا حالا که دختر شدی پاشو شروع کن به آب و جارو:persiana__hahaha::icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ هر چی تو بگی عسیسم:rose: خوش اومدی ما اینجا هم به پسرآ زور میگیم هم با هم کلی بحث میکنیم اما بیشتر زور میگیم قراره ما بشینیم پسرا پاشن اینجا رو واسه خونه تکونی تمیز کنن:ws50: مرسی :w139: پس چه جای باحالیه اینجا ....... به به ... 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ خوبه حمید خوش اومدی میبینی از دست این دخترها چی میکشیم؟ بایده وظیفه رو هم بهشون گوشزد کنیم 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ کدوم اسمه:jawdrop: همون ms.... بقیش یادم نیست بلینکش 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ مرسی :w139:پس چه جای باحالیه اینجا ....... به به ... :ws3::ws3:اوهوم :ws3::ws3: هر چی خواستی رو دروایسی نکن گلم هآ به این کامیارو حمید بگو زود میارن واست:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده