Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ متاسفانه چند وقت دیگه مجبورین برین کهنه بچه بشورین از بس که توانایی گرفتن حقون رو از معمارها ندارین باشه راحت باشین دلتون رو خوش کنین لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ جوجه رو آخر پاییز میشمرن!!! غصه نخور!! کهنه شوری شما رو هم خواهیم دید!! دلت تنگ شده برا اینکار؟!! لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ الان پاییر گذشته محمد حسین جان زمستون تو هنوز خوابی؟!!!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ خواب؟ چی میگی!! همینه دیگه!! شهر دست یه مشت کسایی افتاده که 4 کلاس سواد ندارن!! خب معلومه که نمیتونیم حقمون رو بگیریم دیگه!! حرف حساب که تو اون مخ فرو نمیره!! لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ خواب؟ چی میگی!! همینه دیگه!! شهر دست یه مشت کسایی افتاده که 4 کلاس سواد ندارن!! خب معلومه که نمیتونیم حقمون رو بگیریم دیگه!! حرف حساب که تو اون مخ فرو نمیره!! ها از کجا فهمیدی من چهار کلاس سواد ندارم؟!!!!!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ از همونجایی که فهمیدی من هنوز خوابم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ اسم اینجا رو عوض کنید بذارین 4دیواری غیر معمارا 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ سلام بر همه کسی اینجا نیست؟ عیده هآ باید خونه تکونی رو شروع کنیم:4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ پس چی خونه تکون هم بلدیم 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ ما که خوشحال میشیم!! ایشالا بعد خونه تکونی احتمالی(!!) مزاحمتون میشیم!! 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ ما که خوشحال میشیم!! ایشالا بعد خونه تکونی احتمالی(!!) مزاحمتون میشیم!! عید بیاید در خدمتیم عیدی هم میدیم 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ ببین دعوت کردیا!! نیایم پشت در بمونیم آبرومون بره آآآ!!! 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ باشه قبول اما من از 1 فروردین تا 13 فروردیم خودم میرم عید دیدنی 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ من معمار نیستم ولی معمار هارو دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ سلام سپیده خوبی؟ میبینم می خوای گردگیری کنی خوبه بد نیست چند تا دختر دیگه رو هم خبر کنی ببین دعوت کردیا!!نیایم پشت در بمونیم آبرومون بره آآآ!!! محمد حسین تو که صاحب خونه شدی ابروت پیش کیا میره؟ من معمار نیستم ولی معمار هارو دوست دارم سلام همه معمارها یا بعضی از معمارها؟ 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ سلام همه معمارها یا بعضی از معمارها؟ فهلا که هرچی معمار دیدیم با حال بودن واسه همین همه معمار هارو دوست دالم 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ من معمار نیستم ولی معمار هارو دوست دارم سولوم سیبیلوو بابا از این ورآ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ سلام سپیده خوبی؟ میبینم می خوای گردگیری کنی خوبهبد نیست چند تا دختر دیگه رو هم خبر کنی سولوم میسی تو خوبی؟:rose: مگه فقط دخترا باید خونه تکونی کنن؟:brodkavelarg: پاشو خودتم آستین بالا بزن:rose: 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ فهلا که هرچی معمار دیدیم با حال بودنواسه همین همه معمار هارو دوست دالم بله فرمایش شما متین معمارها خیلی باحالن ما هم کارتن خوابها رو دوست داریم حالا هر وقت خواستی بیا اینجا سربزن نون و پنیری هست دور هم می خوریم راستی گرم هم هست بیرون شبها سرده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده