ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ هیچ کس موقعیت من و ندارهاما من شده واسه عوض کردن روحیه ام این کار رو میکنم چون رکود شروع مرگه تو هم به جای نشستن پاشو بیا وسط که حال و هوای دوستت هم عوض شه.روحیه اش که خوب شه بیماری واسش مثل نیش پشه است:girl_yes2: شما درست میگی بزار میرم بهش میگم زود پاشه بیاد انجمن تا حالش خوب شه :ws2: 1 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ شما درست میگی بزار میرم بهش میگم زود پاشه بیاد انجمن تا حالش خوب شه :ws2: برو ما منتظریم:eyepopping: لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ برو ما منتظریم:eyepopping: نمیاد الان که اما یه فکری کردم برو تو پروفایلش بیاد فکر میکنه چه خبره خوبه تو هستی پایه مشاعره ها لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ نمیاد الان که اما یه فکری کردم برو تو پروفایلش بیاد فکر میکنه چه خبره خوبه تو هستی پایه مشاعره ها کی هست؟!:JC_thinking: لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ کی هست؟!:JC_thinking: نمیشناسی؟ دیدم تاپیک زده بودن براش architect تازه می خواد حذف ترم کنه بگیره بخوابه این ترم لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ نمیشناسی؟ دیدم تاپیک زده بودن براش architect تازه می خواد حذف ترم کنه بگیره بخوابه این ترم یعنی حالش اینقدر خرابه؟!:JC_thinking: حالا ببینم چی میشه میخوای با هم بریم من غریبیم میکنه گیجالت میکشم بریم اونجا اسپم کنیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ می بینم که بالاخره غیر از شهرسازا دوتا معمارم اینجا پیدا شد لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ می بینم که بالاخره غیر از شهرسازا دوتا معمارم اینجا پیدا شد :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۸ ای بابا!!! پاشین یه 4 کلوم گپ بزنید دیگه!!! ترم هم که شروع شده...!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۸ آخه معمارا رو چه به حرف زدن. یه کمیم گرد و خاکشو نمیگیرن. من هر سری میام کلی سرفم میگیره انقدر خاک میره تو گلوم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۸ کلا معمارا تو کار خاکو خل هستن دیگه!! اینجا نمیان تا خوب گردو خاکی بشه بعد بیان توش، یاد سر ساختمون بیوفتن، زبونشون باز بشه...!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۸ ایول اینو باحال اومدی پس زیاد گرد و خاکاشو نگیر که احساس غریبی نکنن 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۸ آره... بریم پاتوق خودمون گپ بزنیم، اینجا همینجوری بمونه شاید ایجاد انگیزه بکنه براشون تا بیان...!! لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ ای ای دست فضول ها از تاپیک معمار ها کوتاه چشم منو دور دیدین گرد و خاک به پا کردین؟!!!!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ ما که گردو خاکا رو گذاشتیم بمونه!! تازه با اون راننده کامیونه (همون که دیروز نزدیک بود آجرا رو، رو سرت خالی کنه) صحبت کردم یه کامیون خاک بیاره بریزیم اینجا تا حسابی گردو خاکی بشه حال کنید!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ بههه. ببین کی اومده اینجا. محمدحسین دیدی یه کمی ساکت شدیم اینجا خاک خورد سر و کله معمارا پیدا شد 1 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ راست میگه این محمد! این چه وضعیه! مجبورم نکنین به زور اسلحه به حرفتون بیارم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ من که چشمم آب میخره بیان!!! هنوز گرد و غبار به حد نصاب نرسیده!! لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ عجب رویی دارین شما شهر سازها؟!!! میبینم محمد ارتش درست کردی برای خودت لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ چي فكر كردي كاميار. شهرسازا بخوان ميتونن آباد كنن و بخوان ميتونن خراب كنن. ارتش درست كردن كه سهله لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده